The death tunel adlı filmi seyreen varmı ? Bir arkadaşım seyret çok güzel dedi bende download (divx) etmeye başladım diğer taraftanda altyazıyı indireyim dedim ama film hakkında google dahil hiç bir konu bulamadım. Benmi ismini yanlış biliyorum.
temmuzda yazlıkta izlemiştim tam hatırlamıyorum ama fazla iyi değildi konusu : yıllar önce yaşanan olaylar sonucunda lanetlenen bir hastenede yıllar sonra kolejli gençliğin eğlenmek için girmesiyle patlak veren hayalet,lanet olaylarını falan anlatıyor ordan kaçmaya çalışıyorlar ve bu sırada olaylara bir anlam vermeye çalışıyorlar... zaten verdiğim linkte ingilizce açıklaması var ...
Berbat bir film,önermem ben şahsen zaman kaybı olur...Ama bu tabi benim film zevkimle ilgili bir durum da olabilir...
Sizler beğenmediyseniz benim içinde güzel değil demektir. Ben sizlerin zevkinize güveniyorum. Hepinize cevaplar için teşekkür ederim
film acayip kötü ben korku filmi hastasıyım ben bile dayanamadım konu var mı yok mu belli değil bir sürü şey oluyor ama bir dağınıklık hüküm sürüyor tüm film boyunca indirme bence hiç
çok iyi değildi..
1,059 votes 10/3 Yani imdb de 1059 kişi bu filme oy vermiş ortalamaları 10 üzerinden 3 !! senin zevkin diil sadece hocam burdan bunu anlıabiliors ki benim fikrimde aynı irenç bi filmdi
quote:
Orjinalden alıntı: Laz
Berbat bir film,önermem ben şahsen zaman kaybı olur...Ama bu tabi benim film zevkimle ilgili bir durum da olabilir...