Şimdi Ara

The Death Tunel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The death tunel adlı filmi seyreen varmı ? Bir arkadaşım seyret çok güzel dedi bende download (divx) etmeye başladım diğer taraftanda altyazıyı indireyim dedim ama film hakkında google dahil hiç bir konu bulamadım. Benmi ismini yanlış biliyorum.

• http://www.imdb.com/title/tt0418627/

temmuzda yazlıkta izlemiştim tam hatırlamıyorum ama fazla iyi değildi
    konusu : yıllar önce yaşanan olaylar sonucunda lanetlenen bir hastenede yıllar sonra kolejli gençliğin eğlenmek için girmesiyle patlak veren hayalet,lanet olaylarını falan anlatıyor ordan kaçmaya çalışıyorlar ve bu sırada olaylara bir anlam vermeye çalışıyorlar...
    zaten verdiğim linkte ingilizce açıklaması var ...
  • Berbat bir film,önermem ben şahsen zaman kaybı olur...Ama bu tabi benim film zevkimle ilgili bir durum da olabilir...
  • Sizler beğenmediyseniz benim içinde güzel değil demektir. Ben sizlerin zevkinize güveniyorum.
    Hepinize cevaplar için teşekkür ederim
  • film acayip kötü ben korku filmi hastasıyım ben bile dayanamadım
    konu var mı yok mu belli değil
    bir sürü şey oluyor ama bir dağınıklık hüküm sürüyor tüm film boyunca
    indirme bence hiç
  • çok iyi değildi..
  • 1,059 votes 10/3 Yani imdb de 1059 kişi bu filme oy vermiş ortalamaları 10 üzerinden 3 !!
    senin zevkin diil sadece hocam burdan bunu anlıabiliors ki benim fikrimde aynı irenç bi filmdi
    quote:

Orjinalden alıntı: Laz

Berbat bir film,önermem ben şahsen zaman kaybı olur...Ama bu tabi benim film zevkimle ilgili bir durum da olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.