Şimdi Ara

The Death Rain [DeaD] (MW3) **18 yaş üstü üye alınacaktır** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
3.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haliTR3

beyler Army Of Anatolia olarak maç teklif ediyoruz..takımımız 4 yıldır özellikle call of duty serisinde boy göstermektedir..toplamda 15 kişilik br kadromuz mevcut..normal maçlarda yapıldığı gibi 6-6 maç teklifinde bulunuyoruz size..sanırım siz hardcore oynuyosunuz..mutlaka hardcore sd oynamak istersiniz..bunun dışında bir oyun daha seçin bizde öyle..toplamda 3 oyun oynayalım..haritaları siz seçin sorun değil..perşembe müsait olursanız bizim için çok iyi olur..zira çalışana rkadaşlarımız var her zaman müsait olamıyorlar..

Perşembe günü olur yalnız 6 kişi olabilirmiyiz bilmiyorum.. saat ne olsun?

• üstadım 6 olmazsada bari 5 olsun..saat sorun değil bizim için..ama tabi saat 23 ten önce olmasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö-Z-G-Ü-R

Selam clanınız hayırlı ve uzun olması dileğiyle..I feel like an excellent army clanı olarak ocak 20 sinden sonra isterseniz demolition veya domination modunda clan maçı yapabiliriz......Maç 5vs5 veya 6 vs 6 olabilir

20 ocak'dan sonra olur
  • quote:

üstadım 6 olmazsada bari 5 olsun..saat sorun değil bizim için..ama tabi saat 23 ten önce olmasın..

tamam dostum perşembe 23:00'de toplanmaya çalışalım
    sizi tanıyorum..oturmuş kadronuzla sizle mücadele etmek zor zira biz 6 kişi hiç, 3 er olarak 3 kez toplandık sadece ama neticede eğlenceli maçlar yapacaz
  • aynen üstadım maksat eğlenmek zamanın tadını çıkarmak
  • Benim katılmam mümkün değil 23.00 da . Cuma günü olsa olur mu?
  • 23:00 da çok geç be abi ...

20:00 olsun yaw çok katılmak isterim yoksa zaten kimse gelemez
  • cuma günü ben yokum.. 21'e mi bağlasak?
  • BeTo
    KOJIMA
    X-TURK

maça hazırız.. MeDaLion henüz cevap vermedi. yinede 4 kişi olduk en fazla
  • Beyler mw2 maçı yaparmısınız bu cuma - cumartesi veya pazar günü ? 3vs3 olacak şekilde saat fark etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliteB0yZ -- 28 Aralık 2011; 21:27:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssasinoBoy

Beyler mw2 maçı yaparmısınız bu cuma - cumartesi veya pazar günü ? 3vs3 olacak şekilde saat fark etmez

pazar akşamı olabilir?
  • Olur bize uyar 3vs3 bir mod biz seçeriz bir modda siz seçersiniz duruma görede ortak 3. modu seçeriz. Yalnız mw2 olacak maçımız ona göre siz şimdiden toplanırsanız sevinirim. Oyun bazılarınızda olmayabilir ondan söyledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssasinoBoy

Olur bize uyar 3vs3 bir mod biz seçeriz bir modda siz seçersiniz duruma görede ortak 3. modu seçeriz. Yalnız mw2 olacak maçımız ona göre siz şimdiden toplanırsanız sevinirim. Oyun bazılarınızda olmayabilir ondan söyledim

Fatih cumartesi olsun .
  • Tamam. Cumartesi size uygunmu ? Bide kesin olarak bi cevap verirseniz iyi olur mw2 oyuncularınızda varmı bılmıyorum cunku. Eğer tamamsa cumartesi yapalım
  • cumartesi olmaz yılbaşı yokum ben.. mw3 klanıyız mw2 nerden çıktı mw3 anladım ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 28 Aralık 2011; 22:42:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

cumartesi olmaz yılbaşı yokum ben.. mw3 klanıyız mw2 nerden çıktı mw3 anladım ben..

Hmm neyse 20 ocakta falan mw3 yaparız o zaman
  • bizim maç yalan oldu sanırım :d siz kadronuzu genişletin cidden 3-5 kişi sizin için zor olur..
  • quote:

bizim maç yalan oldu sanırım :d siz kadronuzu genişletin cidden 3-5 kişi sizin için zor olur..

öyle oldu malesef başka zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

Bende klanda yer almak isterim.

MedallionTR
    HS var

kardeşim, ne ps3'de cevap veriyosun, ne pm'lere cevap veriyosun.. iş olsun diye katılmayın ya klana.. böyle giderse takımdan çıkarttığım 3.kişi olacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

Bende klanda yer almak isterim.

MedallionTR
    HS var

kardeşim, ne ps3'de cevap veriyosun, ne pm'lere cevap veriyosun.. iş olsun diye katılmayın ya klana.. böyle giderse takımdan çıkarttığım 3.kişi olacaksın

Abicom pm olarak nise gelmedi ama sinavlar yuzunden acamadim ps3 u kusura baka
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.