Şimdi Ara

The Darkness

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nocturne almayı çok düşünmüştüm, nocturne freeolunca zyra aldım. Nocturnede build olayını pek anlamış değilim. Geçen 1 nocturne gördüm haunting skini vardı dedim kesin iyi oynuyordur buildini aldım epey işe yaradı bot+3 pot başladım, heart of gold yaptım, phage yaptım,wits end,frozen,randuin,ga aldım çok işe yaradı earlyde hızlı gank atmalıyım neler yapim taktikleri nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazdığın build doğru bi build, onu kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garvelit

yazdığın build doğru bi build, onu kullan.

Teşekkürler deniyorum bol bol eğer defans yeterliyse bt falanda çıkıyorum öyle karşıya göre karman çorman yapıyoruz bir şeyler :D

• nocturne yi ilk defa kullananlar nedense direk normal ad carry buildi yapmaya çalısıyo ama öyle değil senin yazdıgın build gayet doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: volibear78

nocturne yi ilk defa kullananlar nedense direk normal ad carry buildi yapmaya çalısıyo ama öyle değil senin yazdıgın build gayet doğru

Bende ilk denediğimde bt infinity diye döktürüyordum baktım çok damage yiyor taşıyamıyor bu buildi sevdim :)

• Yıl olmuş 2012,hala Nocturne'e pure AD kasanlar var.Senin build gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

Yıl olmuş 2012,hala Nocturne'e pure AD kasanlar var.Senin build gayet iyi.

Ben hala çok iyi kasarsam pure ad kasarım çünkü baya güçlü olur iyi kasmaktan kastım early gamede wrigle-bot-ie tamamlamak earlyde ie tamamlamak çok iyidir çünkü rakip takımı süründürür çok iyi kasarsan zaten earlyde surr atarlar yada deli gibi pushlayıp turret bırakmazsın o açıdan güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lords of the Fallen
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

quote:

Ben hala çok iyi kasarsam pure ad kasarım çünkü baya güçlü olur iyi kasmaktan kastım early gamede wrigle-bot-ie tamamlamak earlyde ie tamamlamak çok iyidir çünkü rakip takımı süründürür çok iyi kasarsan zaten earlyde surr atarlar yada deli gibi pushlayıp turret bırakmazsın o açıdan güzel

Team Fightta 1 focusa gidersin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reney

quote:

Team Fightta 1 focusa gidersin.

Orası öylede bir düşünsene overfed oldum 15-20.dkkada infinity çıktın. Off buldugunu harcarsın ancak sonraki item muhakkak defansif olmalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.