Şimdi Ara

The Crew Orjinal almaya değermi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar soru açık oyunu videolardan falan çok beğendim online olayı güzel. almayı düşünüyorum değer mi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Twelve -- 10 Aralık 2014; 18:26:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KORSAN_TR

arkadaşlar soru açık oyunu videolardan falan çok beğendim online olayı güzel. almayı düşünüyorum değer mi sizce ?

10.000 kilometre yol diyorum, başka bir şey demiyorum
  • benimde sürekli elim gidiyor 90 tlye playstoredan alsammı ?
  • Aldıgınıza pişman olmayacaksınız hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bende alıcam ama kararsız kaldım ikna edin beni lütfen :/
  • NFS World oyna daha iyi, fizik berbat bu oyunda... oyunun NFS underground dan daha sakat fizigi var... sen anla simdi.
  • gizmo_x kullanıcısına yanıt
    Online konusunda nfs worldün şansı yok. Tam yarışı kazanacakken yanınızdan ışık hızıyla uzayıp giden arabalar psikolojik sorunlara yol açıyor. Oynaması bedava olduğu için deli gibi trollük yapanlar cabası.

Fizik konusuna zamanla alışıyor insan. Yoksa en başta bana da çok saçma gelmişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

Online konusunda nfs worldün şansı yok. Tam yarışı kazanacakken yanınızdan ışık hızıyla uzayıp giden arabalar psikolojik sorunlara yol açıyor. Oynaması bedava olduğu için deli gibi trollük yapanlar cabası.

Fizik konusuna zamanla alışıyor insan. Yoksa en başta bana da çok saçma gelmişti.

katiliyorum sana. hack konusunda nfs world berbat.

ama fizik cok sacma olmus crew de, ben nfs rivals oynuyorum onun icin alisamiyorum crew ye...
  • gizmo_x kullanıcısına yanıt
    Rivalsa fps limiti koymamis olsalar oynardim da oyle olunca cok goze batiyor Umarim bu bos gectikleri yili saglam degerlendirirler

• çok sağolun cevaplar için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.