Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antking

Oyun ici satin almaya neler giriyor acaba

Her türlü araba satın alımı ve modifikasyon. Bu benim gördüğüm sadece.
  • Ama ayni zamanda oyun parasi ile de aliniyor demi. Oyleyse sikinti degil ama para ile alinanlar oyun parasi ile alinmiyorsa o sikinti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

Ama ayni zamanda oyun parasi ile de aliniyor demi. Oyleyse sikinti degil ama para ile alinanlar oyun parasi ile alinmiyorsa o sikinti

Oyun içi para ilede alınıyor ama sorun şurda. 60 $ verip bide oyun içi herkez para veremez mesela ben. Diger yanları çok hoşuma gitti ama oyun içinede el atmak kötü.
  • Ben vermem hocam dedigim gibi ama para ekstra ustunlukse o zaman oyunuda almam.

• keyi gelmeyenler tekrar kayıt olsunlar bende daha önce kayıt olumuştum ama gelmemişti bugün tekrar kayıt oldum geldi key
  • Benim key geldi az once

• Bana da geldi key.
  • Benim key geldi
    Yaklasik 13,5GB. Tahminen 2,5GB indirdikten sonra oyuna girebiliyorsun. Bu süper bence.
  • Bende yeniledim kayiti umarim guzel haberler cikar heyecanla bekliyorum

• Bende indiriyorum deneyeceğim ama Ubisoft'un oyunlarına hiç güvenmiyorum. Hep hüsran hep hüsran.

Herkes şuan indiriyor betayı yine bu firmanın serverları çökecek, zaten indirirken bağlantı kopuyor ara sıra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hero- -- 23 Temmuz 2014; 18:34:31 >
  • Keyi olupda oynamıcak olanlar veyahut fazladan keyi olan arkadaşlar gönderebilirmi
  • Dostum 2-3 görev sonra araba garajına girdim fakat buradan da çıkamıyorum. ESC yaptığımda böyle bir şey çıkıyor ne yaptıysam kurtulamadım :)

Sen bu aşamayı geçtin mi?

The Crew (2014) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

Dostum 2-3 görev sonra araba garajına girdim fakat buradan da çıkamıyorum. ESC yaptığımda böyle bir şey çıkıyor ne yaptıysam kurtulamadım :)

%100 tamamlanması lazım indirmenin. ilk %20 ile sadece oraya kadar gelebiliyorsunuz :)

Bu arada oyun 10 levelde son buldu yapıcak birşey kalmadı :D

• Pehhh :)) Ama oyun cidden keyifli...
  • uPay zımbırtısı açılmıyor sürekli bağlantı hatası veriyor kafayı yicem yaa
  • Geldi banada key de TTnet sağolsun indiremiyoruz.
  • bana gelmedı yav :S sız betadan kayıt olup dedınız demı ben öle yaptımda acaba yanlış bışımı fln yaptım :(
  • Oyun sınırsız oynanışa mı sahip yoksa kısıt var mı?

• Adam akıllı bir hikayesi olduğuna sevindim The Crew'un.Eski NFS'ler kadar olmasada;Hızlı ve Öfkeli serisi tadında

bir hikayesi var her türlü idare eder...Fizikler çok kötü durmuyor ama oynamak lazım...Sunumlar-Arabalar-

Grafikler-Modifiye birçok şey

cidden güzel oyunda şu p2w zımbırtısı dışında pek sorun yok gibi beta key gelirse bakarız nasılmış.Spoiler olabilir

ama beta videoları izlemek isteyenler için

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

Dostum 2-3 görev sonra araba garajına girdim fakat buradan da çıkamıyorum. ESC yaptığımda böyle bir şey çıkıyor ne yaptıysam kurtulamadım :)

Ayni sorun bende de var indirme bittigi halede kaldim orda birsey yapamiyorum :S

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.