Bildirim
the copyright protection information is invalid hatsı lütfen yardım edin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O PSN adresini PS3 e tekrar girmen ve en az 1 kez sign in olman gerekiyor. Başka türlü oynayamazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rds -- 12 Mart 2009; 19:07:16 > -
hangi psnden indirdiysen o psn adresini silmezsen bu hatayı vermez..tekrar o adresini girip oyunu indir sonra tekrar istediğin adrese geç ama diğer adresi silme, yoksa bu hatayı gene verir..oyunu indirdiğin adres hep duracak yoksa oyanayamazsın.. -
şifremi nasıl öğrenebilirim; şifremi bilmiyorum birtek email adresimi biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orion83 -- 12 Mart 2009; 19:13:12 > -
Sıldıgın kullanıcı adını tekrar alırken zaten sana hatırlatma sorusu soruyor onu yazdıgın zaman dogru sekılde senden yenı sıfre yapmanı ıstıyor ve yenı sıfre alabılıyorsun 5 e yakın psn adresımı sıldım hep yanlıslıkla aldıgım ıcın ve suanda 7 psn adresım var . sana tavsıye sadece emaıl adreslerını bıryere yaz sıfrelerın ve hatırlatma sorularının cevabı hep aynı olsun sonradan sıkıntı yasamazsın...........
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X