Şimdi Ara

the copyright protection information is invalid hatsı lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba psn'den flower ı aldı ama artık oyuna girmiyor . Tam olarak 02/28/2009 bu tarihte almışım oyunu açarken hata mesajı geliyor ''the copyright protection information is invalid 80029513'' asıl sorun olan ben o psn adresimi sildim ve şifresini bilmiyorum ama e-mailini biliyorum napalıyım ?

• O PSN adresini PS3 e tekrar girmen ve en az 1 kez sign in olman gerekiyor. Başka türlü oynayamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rds -- 12 Mart 2009; 19:07:16 >
  • hangi psnden indirdiysen o psn adresini silmezsen bu hatayı vermez..tekrar o adresini girip oyunu indir sonra tekrar istediğin adrese geç ama diğer adresi silme, yoksa bu hatayı gene verir..oyunu indirdiğin adres hep duracak yoksa oyanayamazsın..
  • şifremi nasıl öğrenebilirim; şifremi bilmiyorum birtek email adresimi biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orion83 -- 12 Mart 2009; 19:13:12 >
  • Sıldıgın kullanıcı adını tekrar alırken zaten sana hatırlatma sorusu soruyor onu yazdıgın zaman dogru sekılde senden yenı sıfre yapmanı ıstıyor ve yenı sıfre alabılıyorsun 5 e yakın psn adresımı sıldım hep yanlıslıkla aldıgım ıcın ve suanda 7 psn adresım var . sana tavsıye sadece emaıl adreslerını bıryere yaz sıfrelerın ve hatırlatma sorularının cevabı hep aynı olsun sonradan sıkıntı yasamazsın...........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.