Şimdi Ara

the compedeniım görevleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugun dergiyi satın aldım ama bu görevler nasıl yapılıyor anlamadım forumda biri yazmış ama pek bişiy anlamadım anltabilecek varmı acaba

• compendium konusunda ilk sayfada yazıyor, hangisini anlamadıysan numarasıyla sorabilirsin

1.Görev :Compendiumu aktif etmek, herkeste direk yapılmış olarak açılıyor zaten kitap.
    2.Görev :Favori Takımını Şeçmek. İlerki sayfalarda favori takım ve oyuncu şeçilen bir bölüm var. / 25 Puan
    3.Görev :Favori Oyuncunzu Şeçmek. / 25 Puan
    4.Görev :Elemeler Hakkında Tahminlerde Bulunmak. Aynı isimli sayfadan tahminleri yapabilirsin. / 50 Puan
    5.Görev :Elemeler Hakkında yaptığın tahminler, maçlar bittikten sonra kontrol ediliyor. Doğru Olan başına sayfada belirtilen kadar puan veriliyor. / Max : 100 Puan
    6.Görev :All-Star maçı için oy kullanmak. / 50 Puan
    7.Görev :Verilen 10 hero ile birer maç kazanmak. 1 defa heroları değiştirme hakkınız var. re-roll yaptığınız tercihte gelen heroların winleri sayılmaz. tekrar 0dan 10 hero görevi gelir. / 300 Puan
    8.Görev :10 tane eleme maçı izlemek. sadece maça girip çıkış yaparsanız bile sayılıyor. sadece amerika elemeleri ile bile görevi bitirmek mümkün. / 100 Puan
    9.Görev :İtem Kurban etmek. Kurban ettiğiniz parça başına 25-50 arası puan gelir. Haftada bir gerçekleşiyor. / 500 puan ( 500 puan için ortalama 16-17 adet kutu feda etmeniz yeterli, fazlası şuanlık boşa gidecek gibi gözüküyor. )
    10.Görev : 5 Oyuncu kartı toplamak. Daha kartlar düşmeye başlamadı. ileride gelecek diye not düşmüşler. özellikle takım belirtmedikleri için rastgele 5 kart yeterli. / 25 puan
    11.Görev : Kartlar ile bir takım toplamak. bir takımın tüm oyuncularının kartlarını toplamanız gerekmekte. / 100 puan
    12.Görev : Tüm Oyuncu kartlarını toplamak. 16 takım, 80 kart. / 500 puan
    13.Görev : Top 6 takımları tahmin etmek şeklinde anladım. İnternational başlamadan önce şeçilmesi gerekiyor. daha aktif değil galiba. / 25 Puan
    14.Görev : Fantasy League 1.Sezona katılmak. compendiumun yanında verilen kart ile katılınabiliyor. / 25 Puan
    15.Görev : Fantasy League Draftlarına katılmak. / 25
    16.Görev : Elemelerin 2.gelen takımları arasından internationalın son biletini alacak takımı tahmin etmek. / 25 Puan
    17.Görev : 16.Görev'ın doğru veya yanlış olmasına bağlı. / 25 Puan
    18.Görev : Ana Başlıkta internationalın 10 maçını izlemek yazıyor, altındaki açıklamada favori takımınız şeklinde not düşmüşler. / 200 Puan
    19.Görev : Top 6 Takım tahminin Doğru olup olmamasına bağlı. Sıralamaya bağlı değil. / 2000 Puan
    20.Görev : Eğer takımların sırasını doğru olarak tahmin etmişseniz. / 10000 Puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nco -- 23 Mayıs 2014; 21:41:25 >

• bir tek görev 9 farklı, yazarken o şekilde anlayıp yazmıştım fakat cimri valve puan falan vermiyor :) 10 parça iteme 25 puan falan veriyor ancak...
  • Puan toplayınca ne oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necway

Puan toplayınca ne oluyor

Her yuz puanda bir compendium levelin artiyor ve ozellilerinden daha cok faydalaniyorsun. 25- 500-1100-2400 seklinde satiliyor. Ne kadar toplu alirsan tanesi o kadar ucuza geliyor.

25 puan markette 0.15-13, 500luk 2.49, 1100luk 4.99, 2400luk 9.99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 24 Mayıs 2014; 11:35:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

quote:

Her yuz puanda bir compendium levelin artiyor ve ozellilerinden daha cok faydalaniyorsun. 25- 500-1100-2400 seklinde satiliyor. Ne kadar toplu alirsan tanesi o kadar ucuza geliyor.

Battle Bonus'dan başka ne özelliği var ya da ben mi göremedim ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

quote:

Battle Bonus'dan başka ne özelliği var ya da ben mi göremedim ?

Yok haci pek bir seyi. Immortal kutu gelecek muhtemelensakiz parasina falan. Savunmak icin degil, bilmiyorsan aciklamak icin yazdim. Zaten bir seyler eklenmezse buyuk tepki toplar diye dusunuyorum. Daha sonraki eventlerde bir sey satin almam. Bug olursa bug abuse yaparim new bloom gibi. Eskiye gore musteri memnuniyetini sifirladilar neredeyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki bu Compendium oyuna yeni başlayan ve devam edecek olan birisinin almasına değer mi ? Ona göre alacam, yoksa elimdeki Compendium Pointleri eşya karşılığı takas edecem Puanlar ne işe yarıyor ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Peki bu Compendium oyuna yeni başlayan ve devam edecek olan birisinin almasına değer mi ? Ona göre alacam, yoksa elimdeki Compendium Pointleri eşya karşılığı takas edecem Puanlar ne işe yarıyor ki

Çok iyi Battle Point Boost'u veriyor, onun sayesinde hızlı level kasarsın.
    Ayrıca özel HUD, yükleme ekranı, 2 courier, müzik paketi, chat emoticonları, hava efektleri, değerli immortal itemleri, çıkacak olan techies için özel taunt itemi, ve base özelleştirme veriyor. Daha ne istiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Peki bu Compendium oyuna yeni başlayan ve devam edecek olan birisinin almasına değer mi ? Ona göre alacam, yoksa elimdeki Compendium Pointleri eşya karşılığı takas edecem Puanlar ne işe yarıyor ki

Ayrıca özel HUD, yükleme ekranı, 2 courier, müzik paketi, chat emoticonları, hava efektleri, değerli immortal itemleri, çıkacak olan techies için özel taunt itemi, ve base özelleştirme veriyor. Daha ne istiyorsun

Peki türk lirasıyla ne kadara gelir Aldığımız anda gelecek mi bunlar Steam da ininal kartla alım var mı

• quote:

quote:

quote:

Peki türk lirasıyla ne kadara gelir Aldığımız anda gelecek mi bunlar Steam da ininal kartla alım var mı

20 TL, şu an bazı itemler yapım aşamasında, ama hud, 1 courier ve yükleme ekranları direk verilir, yapılmayanlar da yapılınca direk envanterine eklenir. son sorun hakkında bilgim yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

20 TL, şu an bazı itemler yapım aşamasında, ama hud, 1 courier ve yükleme ekranları direk verilir, yapılmayanlar da yapılınca direk envanterine eklenir. son sorun hakkında bilgim yok

İninal ile alım varsa bu hafta içi alırım artık saol hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.