Şimdi Ara

The Club Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar ben The Club oyunuyla ilgili bir sorunum var kısaca belirtmek istiyorum...

oyun giriyorum hic bir sorun cıkmıyor biraz oynuyorum ve oyun kapanıyor hic bir hata mesajıda gelmiyor birtürlü anlamadım... yardım ederseniz sevinirim..

• RAM kaç? heralde fazla işlem açık onları kapatman lazım görev yöneticisine gir ordan işlemlere gir bilgisiyarın kullanıcısının ismi neyse ya da ismini ne koyduysa o isimli olan tüm işlemleri kapa sorun çözülebilir
  • bi deniyim olursa süper olur tşkler..
  • malesef gene düzelmedi ram 1024 diğer oyunlarda hic böyle bir hata vermiyordu
  • Bir donanımın aşırı ısınmasından dolayı olabilir.Sadece bu oyunda mı oluyor?@murtix7'nin dediği gibi ram den de olabilir...
  • dedimya sadece bu oyunda oluyor Play Turning Point - Fall of Liberty-Assassin's Creed-Call of Duty(R) 4 - Modern Warfare(TM) Singleplayer-DiRT-PES 2008-Half Life 2 Episode Two şuanda bilgisayarımda yüklü olan oyunlar hicbirinde hata veyahut oyundan atma problemi yaşamıyorum birtek bu oyunda oluyo bir hata mesajı gelse hallederim ama..
  • Aynı Sorun Bende Var yarin Başka Arkadaşa Kuracam Bakam Ondada mı Hata verecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    No Rest For The Wicked {PC ANA KONU}
    geçen yıl önce açıldı
    Age Of History 2 Barış sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sinir etti bu oyun beni Oyuna giriyorum Hiç Hata vermeden Çıkıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.