Bildirim
The Club Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
RAM kaç? heralde fazla işlem açık onları kapatman lazım görev yöneticisine gir ordan işlemlere gir bilgisiyarın kullanıcısının ismi neyse ya da ismini ne koyduysa o isimli olan tüm işlemleri kapa sorun çözülebilir -
bi deniyim olursa süper olur tşkler.. -
malesef gene düzelmedi ram 1024 diğer oyunlarda hic böyle bir hata vermiyordu -
Bir donanımın aşırı ısınmasından dolayı olabilir.Sadece bu oyunda mı oluyor?@murtix7'nin dediği gibi ram den de olabilir... -
dedimya sadece bu oyunda oluyor Play Turning Point - Fall of Liberty-Assassin's Creed-Call of Duty(R) 4 - Modern Warfare(TM) Singleplayer-DiRT-PES 2008-Half Life 2 Episode Two şuanda bilgisayarımda yüklü olan oyunlar hicbirinde hata veyahut oyundan atma problemi yaşamıyorum birtek bu oyunda oluyo bir hata mesajı gelse hallederim ama.. -
Aynı Sorun Bende Var yarin Başka Arkadaşa Kuracam Bakam Ondada mı Hata verecek -
sinir etti bu oyun beni Oyuna giriyorum Hiç Hata vermeden Çıkıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X