Şimdi Ara

The Clearing (2023) | Hulu & Disney+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Clearing (2023) | Hulu & Disney+

    Disney+’ın 8 bölümlük Avustralya yapımı dizisi The Clearing’in resmi fragmanı ve posteri yayımlandı.


    Teresa Palmer (A Discovery of Witches), Miranda Otto (The Usual Suspects), Guy Pearce (Jack Irish), Julia Savage (“Blaze,” “Mr. Inbetween”), Kate Mulvany (“Hunters”), Hazem Shammas (Safe Harbour) ve Mark Coles Smith’in (Mystery Road) başrollerinde olduğu dizinin ilk 2 bölümü 24 Mayıs Çarşamba günü Amerika’da Hulu’da, Amerika dışında Disney+Star Original’da yayınlanacak.


    Kalan 6 bölüm haftada bir bölüm olarak ekranlara gelecek.


    Erroll ShandAnna Lise PhillipsXavier SamuelClaudia KarvanGary SweetDoris YounaneHarry GreenwoodMiah MaddenMatt OkineAlicia GardinerJeremy BlewittRas-Samuel Welda’abzgiChase Smith-Wood dizinin kadrosunda yer alan isimler.


    The Clearing, yazar J.P. Pomare’nin 2019’da yayınlanan ve Avustralya ve dünyadaki gerçek hayattaki tarikatların karanlığından esinlenerek kaleme aldığı çok satan polisiye gerilim romanı “In The Clearing”e dayanan sekiz bölümlük bir psikolojik gerilim dizisi. JP Pomare’nin romanı, Avustralya tarikatı The Family’den ve tarihteki birkaç kadın tarikat liderinden biri olan kurucusu Anne Hamilton-Byrne’den esinlendi.

    The Clearing (2023) | Hulu & Disney+

    Avustralya, Victoria’da çekilen “The Clearing”, gelecekte masum çocukların kaçırılmasını ve baskı altına alınmasını durdurmak için geçmişinden gelen iblislerle yüzleşmek zorunda kalan bir kadının ve bir tarikatın kabuslarını konu alan duygusal ve psikolojik bir gerilim. Dizi, derinin altına ve zihnin içine girerek geçmiş ve bugün, gerçeklik ve kabus arasındaki çizgileri gerçekten sinir bozucu bir şekilde bulanıklaştırıyor.

    The Clearing (2023) | Hulu & Disney+

    Romanda Amy (Julia Savage), şimdiye kadar sadece Clearing’te hayatın nasıl olduğunu biliyordu. Kendisinden ne beklendiğini biliyor. Büyüklerini memnun etmek için ne yapması gerektiğini ve toplumdaki yaşamın mutlu ve sakin kalmasını nasıl sağlayacağını biliyor. Ta ki gruba yeni bir genç kız katılana kadar. O uyum sağlayamıyor; kalmak istemiyor. Bundan sonra olanlar, Amy’nin bildiği gibi hayatı alt üst edecek.

    The Clearing (2023) | Hulu & Disney+

    Freya (Teresa Palmer), “normal bir insan” gibi hissetmek için büyük çaba sarf etti. Aslında, küçük oğluyla gününü geçirdiğini nasıl görseniz, onun sıradan bir anne olduğunu düşünürsünüz. Ta ki genç bir kız kaybolana ve geçmişinden, uzun süredir görmediği biri kasabaya gelene kadar.

    Geçmişin sırlarının yüzeye çıkmasıyla Amy ve Freya’nın hikayesi iç içe geçer. Bu kırsal Avustralya kasabasının karanlığı açığa çıkmak üzere ve hayatlar mahvolacak.


    Dizi, ortak yazar Osamah Sami (Ali’s Wedding) ile birlikte Matt Cameron (Jack Irish, Secret City) ve Elise McCredie (Stateless, Ride Like a Girl) tarafından yazıldı ve yaratıldı. Yönetmenliğini Jeffrey Walker (“Young Rock,” “Lambs of God”) ve Gracie Otto (“Seriously Red,” “Bump,” “Deadloch”) üstlendi.


    The Clearing (2023) | Hulu & Disney+Huluyoutube
    A gripping psychological thriller about a religious cult wreaking human havoc, blurring the lines between past and present, reality and nightmare. Stream #TheClearing starting May 24, only on Hulu. SUBSCRIBE TO HULU’S YOUTUBE CHANNEL Click the link to subscribe to our channel for the latest shows & updates: http://www.youtube.com/hulu?sub_confi START YOUR FREE TRIAL http://hulu.com/start FOLLOW US ON SOCIAL Instagram: https://www.instagram.com/hulu/ Hulu on Twitter: https://twitter.com/hulu Facebook: https://www.facebook.com/hulu ABOUT HULU Hulu is the leading all-in-one premium streaming service that offers an expansive slate of live and on-demand entertainment, both in and outside the home. Hulu is the only on-demand platform that provides access to a library of both hit TV Series/Films and award-winning Hulu Originals like Only Murders In The Building, The Handmaid’s Tale, The Kardashians, and more! Visit Hulu.com to subscribe now. #hulu #disney The Clearing | Official Teaser | Hulu https://youtu.be/vJ6oKZJXZY0
    https://www.youtube.com/watch?v=vJ6oKZJXZY0&pp=ygUMdGhlIGNsZWFyaW5n


    The Clearing (2023) | Hulu & Disney+Huluyoutube
    The truth lies in between. #TheClearing premieres May 24, only on Hulu. SUBSCRIBE TO HULU’S YOUTUBE CHANNEL Click the link to subscribe to our channel for the latest shows & updates: http://www.youtube.com/hulu?sub_confi START YOUR FREE TRIAL http://hulu.com/start FOLLOW US ON SOCIAL Instagram: https://www.instagram.com/hulu/ Hulu on Twitter: https://twitter.com/hulu Facebook: https://www.facebook.com/hulu ABOUT HULU Hulu is the leading all-in-one premium streaming service that offers an expansive slate of live and on-demand entertainment, both in and outside the home. Hulu is the only on-demand platform that provides access to a library of both hit TV Series/Films and award-winning Hulu Originals like Only Murders In The Building, The Handmaid’s Tale, The Kardashians, and more! Visit Hulu.com to subscribe now. #Hulu #Disney The Clearing | Official Trailer | Hulu https://youtu.be/D-JFfvzvjAg
    https://www.youtube.com/watch?v=D-JFfvzvjAg&pp=ygUMdGhlIGNsZWFyaW5n









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.