Şimdi Ara

The Chronicles of Narnia: The Silver Chair (????)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Görünüşe göre Aslan en azından bir kere daha kükreyecek. C.S. Lewis'in kitaplarından uyarlanan popüler Narnia serisi Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap (The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe), Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian) ve Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader)'ndan sonra dördüncü film The Chronicles of Narnia: The Silver Chair ile geri dönmeye hazırlanıyor.

    Serinin üçüncü filmi 155 milyon dolarlık bütçesi ile 400 milyon dolar kazanmasına rağmen beklentileri yerine getirememişti ve dördüncü bölüm için ümitler sönmüştü. Şimdi ise yapımcı Mark Gordon'un kurduğu Mark Gordon Company, filmin yapımını üstlenmeyı kabul etti. Gordon, film hakkında 'Lewis'in büyük hayranıyım, bu hikayeyi ekrana taşımak için çok heyecanlıyım' dedi. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    #Screenrant



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Ekim 2013; 15:30:31 >







  • Narnia’nın Senaryosu David Magee'den


     The Chronicles of Narnia: The Silver Chair (????)


    Uzun bir aradan sonra yapımcılar Narnia evrenine dönecekler. Bir kaç ay önce “The Silver Chair” adlı romanın sinema uyarlamasının hazırlıklarına başlanmıştı. Ama senaryoyu kimin yazacağı belli değildi. Sonunda senarist bulundu. “Life of Pi” uyarlamasıyla öne çıkan David Magee’ye teslim edildi bu görev. Yapımcılar şimdi yönetmeni belirlemeye çabalıyorlar. Film muhtemelen gelecek sene çekilecek, 2015′te gösterime girecek.




  • Önceki serilerden birini izlemiştim.Fena değildi.
  • Narnia Günlükleri 4. Filmine Kavuşuyor


     The Chronicles of Narnia: The Silver Chair (????)


    C. S. Lewis tarafından çocuklara yönelik yazılmış yedi kitaplık fantastik roman serisi Narnia Günlükleri’nin ilk kitabı Aslan, Cadı ve Dolap 2005’te, ikinci kitap Prens Caspian 2008’de, üçüncü kitap Şafak Yıldızı’nın Yolculuğu ise 3 yıl önce gösterime girmişti.

    Üç filmden elde edilen 1.5 milyar dolarlık kazanç, serinin devam edeceğini gösteriyordu fakat kimi sorunlar sebebiyle Gümüş Sandalye adlı dördüncü kitabın uyarlaması önce ertelenip sonra rafa kaldırılmıştı.

    Yeni haberlere göre sorunlar aşılmış ve bugünlerde Mark Gordon Company’den yapılan açıklama geçtiğimiz yıl Life of Pi uyarlamasıyla ses getiren senarist David Magee ile anlaşıldığı yönünde. 4. filmi kimin yöneteceği ise belirsizliğini koruyor.




  • Gerek yoktu bence. 3. filmi saymazsak çok hoş bir iki filme sahipti seri.
    Ama illa uzatacaklar tabi. Kitapları okuduğum için biliyorum, "The Silver Chair" in hikaye olarak da pek bir özelliği yoktu.
  • 3. film haricindeki ilk iki bölümü begendigimi soylebilirim.umarım daha duzgun guzel bir iş çıkar.
  • ilk narnia için harry potter'ı tahtından edecek denmişti.kuzay amerika gişesi de geçmişti hp'ı.film bana göreyse zaten bir kaç gömlek üstündü.sonra çok hızlı düşüş yaşadı devam filmleriyle.umarım ilk filmin çizgisine dönerler.narnia denince aslan ve cadı'yı bolca görmemiz lazım.seyirci böyle söylüyor.
  • The Chronicles of Çöp: The Silver Container (????)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Aralık 2013; 14:01:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk filmi gayet beğenmiştim ama ikinciyi tam hatırlayamadım şimdi. 3. filmse çok hoş gelmedi bana. 4. film çıkarsa izleyeceğimi sanmam.

    Bu arada ilk filmde aslanın "Bana Narnia kurallarını öğretme cadı. Yazılırken ben ordaydım" deyişi hala kulaklarımda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniai -- 10 Aralık 2013; 21:22:59 >
  • İlk 2 filmi güzeldi sebebi çocuklar aynıydı. 3. filmde gıcık bir kuzenleri vardı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.