Bildirim
The Bucket List
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yardım lütfen -
bsplayer indir,herhangi bir altyazıyı orada senkronla.çok basit.ve bu film de çok iyi. -
Evet film çok iyi gerçekten... Bilgisayardan fazla anlamadığım için senkronlayabileceğimi sanmıyorum -
birader şimdiye 30 kere kendin düzeltmiştin yani herşeyi de başkasından beklememek lazım. divxplanetta altyazı senkronlamayla ilgili çok açıklayıcı bilgiler var 2 dk okusan yapıcaksın zaten. ben bilgisayardan anlamıyorum diye bişey yok bu kadar da kolaya kaçma -
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
birader şimdiye 30 kere kendin düzeltmiştin yani herşeyi de başkasından beklememek lazım. divxplanetta altyazı senkronlamayla ilgili çok açıklayıcı bilgiler var 2 dk okusan yapıcaksın zaten. ben bilgisayardan anlamıyorum diye bişey yok bu kadar da kolaya kaçma
Haklısın bi deniyim, yapamazsam gelir ağlarım -
subtitle workshop indir 2dklık iş senkronlamak -
"Şifa niyetine!" yazısı ne zaman başlıyo. Bana tam saniyesini söylersen ona göre senkronlarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: turksauron
"Şifa niyetine!" yazısı ne zaman başlıyo. Bana tam saniyesini söylersen ona göre senkronlarım.
2. cd 00:55 te Şifa niyetine! yazıyor. 2. cd nin uzunluğu ise 51:35 -
45:30'a git filmde.
Biliyorum ki, öldüğünde
gözleri açık gitmemişti...
Böyle bir replik var mı? -
İlk cd nin süresi 45:26 -
Arkadaşlar benimde ciddi ciddi senkron problemim var. İndirdiğim hd filmlerin altyazılarını sadece %30unu bulabildim. Senkronun nasıl yapılacağını bilen varsa msnden ulaşırsa sevinirim, karşılıksız kalmayacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
Arkadaşlar benimde ciddi ciddi senkron problemim var. İndirdiğim hd filmlerin altyazılarını sadece %30unu bulabildim. Senkronun nasıl yapılacağını bilen varsa msnden ulaşırsa sevinirim, karşılıksız kalmayacak.
http://forum.divx planet.com/index.php?showtopic=37487
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.
İlk cd nin süresi 45:26
İlk cd değil ikinci cd. -
Evet aynen o var dostum
Biliyorum ki, öldüğünde
gözleri açık gitmemişti...
45:31 -
O zaman sen yanlış altyazıyı indirmişsin.
http://divxplanet.com/sub/s/92019/The-Bucket-List.html
Al. Senkronlamaya gerek yok. -
Dostum bende zaten o var... İlk cd problemsiz ama 2. cd de oluyor sorun... -
quote:
Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
Arkadaşlar benimde ciddi ciddi senkron problemim var. İndirdiğim hd filmlerin altyazılarını sadece %30unu bulabildim. Senkronun nasıl yapılacağını bilen varsa msnden ulaşırsa sevinirim, karşılıksız kalmayacak.
http://forum.divx planet.com/index.php?showtopic=37487
Subtitle work çok uğraştıyor, bilen birisinden yardım almak en iyisi.
-
Ben de filmi izleyemiyorum malesef -
Turksauron senkron hakkında bilgin varmı?
Benzer içerikler
- raporlu ilaç kaç gün önce yazdırılabilir
- saçkırandan kurtulanlar
- whatsapp şikayet edince ne oluyor
- starbucks ne demek
- medikinet kullananlar kadınlar kulübü
- prompt mühendisliği
- ets2 türkiye haritası
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
- discord açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X