Şimdi Ara

The Boys (2019) | Amazon (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
17
Favori
39.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu dizide butcher ile negan reis 2 dk değil, 20 dk birlikte oynasın rating'ler uçar.İkisi muhteşem ikili olmuş..Son sahne harikaydı. 

• 4.sezon çok çok çok kötü maalesef. sjw şovları başlamış ve zorlama gidiyor. Alışkanlıktan izliyoruz napalım.

• 3. sezona zar zor dayanmıştım. Sırf Dean için. Yeni sezon gelirse yorumlara göre izleyeceğim demiştim. Yorumlar berbat. Izlememek en iyisi. Zaten şu zenci hızlı adam " zencilere zorbalık yapılıyor " dedikten sonra dizi benim için bitmişti. Ilk sezonda kafası güzel olup sağa sola koşarken milletin içinden geçip ( parçalara ayırmıştı sanırım karakterin kız arkadaşını ) dalga geçiyordu. Kendilerinden daha büyük zorba görünce ağlamaları normal tabi  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 30 Haziran 2024; 14:28:24 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. bölümü yeni izledim. tam bir beyin yıkamalı sjw ergen dizisi olmuş dizi sıfırdan böyle başlasaydı vakit kaybetmezdim bu çöple.

• 4sezon 6.bölüm izledim. açıkcası kendi içinde güzel bir bölüm olmuş

• bu sezon insanın midesini bulandırmaktan başka bişeye yaramıyor...Bence bu sezon olmamış...göt görmekten gına geldi..

• 2 bölüm sonra sezon bitecek hala majör bi şey olmasını bekliyoruz. izlerken sıkmıyor, sonraki bölümü açtırıyor ama eski tadı yok maalesef

• Dizi artık "ne anlatabiliriz" den çok "ne sapıklıklar gösterebiliriz" e doğru evrildi.

American Gods diye dizi vardı onda da 3 sezon boyunca "tanrılar savaşa giricez, hazırlanalım" diye diye saçma sapan şeyler izlettirip iptal edilmişti dizi.

Bu dizi de Marvel ve DC filmlerinin parodisi olmasının kaymağını yiyor. Başka bir numara yok dizide.

• Dizinin bütçesini kırpmışlar çok belli

Ne doğru düzgün fight var ne düzgün efekt var dümdüz brezilya dizisine döndü.

İzletiyor mu izletiyor ancak öyle aman aman hype kalmadı bende artık geçen sezon Soldier Boy varken çok daha iyidi.

5. Sezona sağlam bütçe verip adam gibi bi son sezon yapsalar bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    bütçeden çok, kafa olarak kısıtlamaya gitmişler, Homelander 'ın ağzından "non-binary" kelimesini duyduk, yav bu karakter insanüstü, zaten kendisi de devamlı dile getiriyor, gay lezbiyen diye ayrım yapmıyor ki ?? 350 milyonluk amerikada, 5 milyon lgbt var, nüfusun yüzde 1i, ve bu kitle için dizi-filmleri batırıp sıçıyorlar.

sözde dünyanın en akıllı insanı zenci apla, bir tane "vauww" dedirtecek hareketi yok. yayıncı beyaz aplanın hiçbir gücü yok ama Homelander 'ın yanına koymuşlar çünkü Trump destekleyicilerine benzetmişler, orda da sosyal medya etkisi var.

spoiler içine almadım çünkü bu sezonki saçmalığı herkes görsün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gayet güzel dizi gayette güzel ilerliyor.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    değişen zenci abi çok sırıtmıyor, estetiği yapanda suç yok, kız öyle istemiş.

• Joe Butcher'in hayali ise Ryan'ı bayıltacak ilacı nasıl verdi olum?

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Bence zenci abi önceki oyuncuya Starlight'ın eski hali ile benzerliğinden daha çok benziyor 

Son bölüm yine tek başına Homelander taşıdı diziyi bence diğerleri dökülüyor nedense, Ayrıca Şu akıllı kıza uyuz oluyordum keyiflendim izlerken 

• Zenci abi kim anne sütü mü? ( Mothermilk)

M'm değişmedi, aktörü kilo verdi ve tarz değiştirdi sadece. Bu diziyi gerçekten çok dikkatli izliyorsunuz belli ki 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SallamaDayı S kullanıcısına yanıt

oha cidden aktör değişmemiş ama görüntü olarak resmen başka bir adam olmuş yahu. bunun dikkatli izleme ile alakası yok. çoğu kişiye şuan ki hali ile eski halini yan yana göster aynı kişi demez.

Yuh o kadar da değil. Sakallı adam sakalını kestirmiş rolü gereği memur gibi olmuş o kadar.

Kişinin değiştiğini sananlar diziyi başka yeriyle izliyor galiba. Hiç bilmeyen IMDB den baksın farklı kişi mi diye.

• SallamaDayı S kullanıcısına yanıt
    Bende diyorum kaslı zenci kim.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.