Şimdi Ara

The Boys (2019) | Amazon (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
16
Favori
38.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon Prime'a sırf The Boys için üye oldum. Diziyi az önce bitirdim. İki sezon da harikaydı. 9/10.

• 2 sezon da bitti. Dizi güzel hoş da çoğu süper kahraman karakter çöp. A-Train çöp, Deep zaten ultra gereksiz; Kimiko, Lamblighter Black Noir, Maeve ve Annie vasat karakterler olmuş. Yine kötü de olsa Homelander kendini izlettirebilecek kadar iyi ve adi bir karakterdi. Bir de Stormfront idare ederdi.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    La nerdeyse 2 sezon boyunca Deep'in gereksizliğini izledik. Yok eğitimdir, yok kişisel gelişimdir vs. Bu ne saçma şeydir abi. Bir de karakterin de hiçbir olayı yok. İlk bölümde gösterdiğinde dedik ki bu karakter ahlaksız-kötü gibi duruyor. Ama hiçbir olayı yok. Grubun en zayıf en gereksiz halkası. A-Train'in de bir numarasını pek göremedik. Koşu ve pompadan başka bir şey yapmıyor. Gitti kızı harcadı hıyar, az sövmedik kendisine.Maeve'nin fiziksel gücünden başka hiçbir numarası yok.Black Noir karizma bir karakter olacakken berbat etmişler karakteri. Standart, düz maskeli taytlı bir şey olmuş. Alerjisi de absürd.Annie de kahraman olarak aşırı zayıf. Gözü parlıyor ışık saçıyor ve fırlatıyor o kadar.Lamplighter'dan o kadar çok bahsettiler, vahşetinden bahsettiler, izleyicide güçlü ve önemli bir karakter algısı oluşturdular ancak o da vasat altı bir şey çıktı. Çakmak kullanarak yakmak ne la. Çakmak olmadan yakamıyon mu? Biz de bu karakteri bir şey sanmıştık 2 bölüm yaşadı o kadar. Ölme şekli de saçmaydı. Niye kendini öldürüyon ki bir de yakarak.Stormfront güya çok dirençli lazere karşı çok dayanıklıydı. Ufacık çocuk kollarından ve bacaklarından yaktı. Ondan önce de 3 kızdan dayak yeyip kaçmıştı sonra da Rebecca'dan bir gözüne bıçak yedi. E hani bu kendini yenileyebiliyordu, hani dayanıklıydı?

Kahraman olmayan karakterlerden de sıkıcı olanlar vardı. Şu Fransız elemanın triplerinden, jest ve mimiklerinden gına geldi. Sürekli trip vs karakteri itici yapmış. Huhgie de öyle. Bir olur 2 olur da bir yerden sonra bayıyor. Aslında Billy'yi bile buna dahil edebiliriz.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Bizim çakma superman sezonu 31 çekerek kapattı ya la  

• Videonun tamamını izlemedim ama doğru. İlk sezonu hiç zorlanmadan tek hamlede bitiren ben 2. sezonda ara versem mi filan diye düşündüm ve biraz zorladım kendimi. 2. sezon daha ağır olmuş ve bazı şeyler biraz kendini tekrar eder hale gelmiş.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Sen dizide kimseyi beğenmiyormuşsun ki. Niye izliyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bobsantino kullanıcısına yanıt

Homelander? Ayrıca diziyi karakterleri için izlemediğimden olabilir mi? 2. sezondan sonra 3. sezonu izlemeyebilirim, bariz bir kalite düşüşü var. İlk sezon bambaşkaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Kasım 2020; 16:34:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki sezon da aynı kalitede bence. Hatta ikinci sezonda Kara Mizah daha fazla geldi bana. Üçünü sezonu şiddetle bekliyorum. Tek merak ettiğim Banshee'de kısa boylu görünen Antony Starr bu dizide nasıl bu kadar uzun boylu görünüyor. İşin ilginç tarafı 1.8 boyu varmış adamın. 

• 2.sezonu taze taze bitirdim. İlk sezon gibi olmaz derken yine kaliteyi korumuşlar bence.

• İkinci sezon da güzeldi ve ikinci sezona gerek vardı bence çünkü hikayede bazı doldurulmamış kısımlar vardı bunlar dolduruldu ama üçüncü sezona gerek olduğunu düşünmüyorum.

• homelander'in sinirlenip tüm etrafı dağıtmasını bekledim sürekli :D

• ilk sezona bayılmıştım da ikinci sezon ilk bölüm fazla akmadı gibi açılıyor mu sonradan

• _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Son 2-3 bölüm ilk sezon ayarında.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam blood of zeusu bitirip boysa dönerim o zaman.. yoklukta gider en azından

• 3. bölüm ve. son 3 bölüm ilk sezon tadı verse de ilk sezondan daha zayıf bir sezondu. Aksiyon/hikâye ilerleyeşi dengesi ilk sezonda daha iyiydi. Yine de beğendim genel itibariyle biraz hayal kırıklığı olsa da bu sezon. Dizinin dünyası çok ilgi çekici ve basit olaylar bile çok hosuma gidiyor(hazır gıdaların üzerinde kahramanları vs görmek mesela). Stormfront sezonun yıldızıydı kesinlikle, aktrist çok iyi oynamış. Dizinin popüler kültür ile her fırsatta dalga geçmesi de tebessüm ettiriyor. Bunlar dışında:

"Girls get it done" olayının sonda ciddiye binmesi bayağı güzeldi

Deep'in olayının nereye gideceğini merak ediyorum.

Maeve inşallah iyice ekibin içine doğru ilerler, seviyorum karakteri.

Starlight tam bir bebek, canım benim.

Becca'nın ölümü gözlerimi doldurdu. Butcher çocuğa bakacak diye düşündüm ilk başta, güzel olurdu öyle bir dinamik 3. sezonda.

Lamplighter'ı sevdim, daha fazla görmek isterdim

Meclis üyesinin süper çıkması güzel twist olmuş. Adamım Hughie yine bahtsız.

Bir de hafta hafta yayınlama olayı şirket için mantıklı olsa da seyir zevki olarak iyi değil. Ben daha yeni izleyebildim hergün 1 bölüm şeklinde, o yüzden bazı vasat bölümleri tolere ettik ama 1 hafta bekledikten sonra 2., 5. Bölüm gibi bölümleri izlesem sinir olurdum "Bunu mu bekledik!?", diye. O problem olabilir ileride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 31 Aralık 2020; 18:49:13 >

• 3.sezonda çıta daha da yükselecek bence, bu dizinin tarzına ve kalitesine bayılıyorum. Alışılmışın dışında çıktılar ve gerçekten başarılı oldular

• Dizi çok iyi de hala izlemek için sebep arayan varsa, güzel bir liste ile inceleme videosu👇

https://www.youtube.com/watch?v=pf1fGbasXCs&feature=youtu.be

• Çok merak ettiğim bir nokta var.

Akil hastanesi bölümünün sonunda insanları patlatan kel kafa kadin hastaneden kaçmıştı. Bu kadını daha sonra hiç gostermedi bu kadin ile kafa patlatan meclis uyesi arasında bağ var mı ? O kismi cozemedim cok kafama takildi

• Hadi buyur 😁 biri bitmeden bir yenisi mi acaba ?

• 3. sezon çekimleri tamamlanmış.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

Bu kadar çabuk beklemiyordum. Ocak gibi gelir mi ki?

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Biraz baktım da 2. sezonu çekmeyi Kasım 2019 gibi tamamlayıp Eylül 2020’de yayınlamışlar. Hatta Karl Urban 2020 ortası gibi gelir demiş ama son çeyreğe kalmış yani. Ocak bir tık erken geldi bana şimdi bunu hesaba katınca.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.