Şimdi Ara

The boot disc cant be found

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1ay once kadar hp 255g6 laptop aldim. Windows10 aldigim ilk gunden beri kastigi icin ve hp teknik servis cok uzak oldugu icin win7 ye cevirdim. Daha sonra bunlar benim adresime system recovery dvd(windows10 recovery media for win10 products) adinda iki adet cd gonderdiler.

Ben tekrar win10a yukseltmek icin uefiden denedim algilamadi. Legacyden ise cdyi okuyor ama su resimdeki hatayi veriyor.
    Not pcyi acip kullanabiliyorum fakat win10a yukseltemiyorum

Sorunu yasayan veya cozumunu bilen yardim edebilir mi
    The boot disc cant be found?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uefi için gpt eski bios için MBR disk biçimi kullanılır. Bundan dolayı sorun olabilir. HDD low level format tool ile silebilirsiniz ama tüm verin gider. Aemoii sanırım formatsiz çevrim yapıyordu MBR ve gpt arasında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disk yönetiminden bir bak recovery partition u silmişmisin silmemiş isen boot seçeneklerinde recoveryde 10 u yükleyebilirsin
  • gönderilen cd windows kurulum cd ise bununla temiz kurulum yap.

olmuyorsa recovery yi bir kenara atıp microsoft un sitesinden win10 disk görüntüsü (x64 seçerek) indir ve rufus ile usb ye, dvd olacaksa isoburner ile dvd ye yaz ve bununla temiz kurulum yap. cd lerin bir windows diğeri driver ise kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi start_system -- 21 Ağustos 2018; 22:51:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.