Şimdi Ara

The Big Lebowski (1998) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Coen kardeşlerin No Country for Old Men filmiyle birlikte en mükemmeli budur..

Şu scene'ler beni benden almıştı yahu yarılıyorum her defasında..

Hocam senin var mı önerin bu tarzda komedi?

@Rotarian Bakacağım hocam. Larry David'in dizileri uzun olmasaydı başlayacaktımda hepsi uzun ne yazık ki 20 günde bitiremem hiç birini.

Woody Allen filmlerine bakacağım zaten. Birde hocam Dr.Strangelove, A Serious Man tarzı mı?

• _____________________________
  • Benim için zaman kaybi bir filmdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah be yıllar geçti son sahneyi çok seviyordum, küller bizim elemanın üstüne geliyordu "acıların dünyasına hoşgeldin evlat"

Orijinalden alıntı: sheqqill

quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

/>

John Turturro dışında fazla birşeye gülemedim. Bir de Nihilistler var tabi

Onun dışında, en sonda gözüken çakma kovboyun dediği gibi, "güldük, eğlendik, hadi dağılın" !

Yani boş güldüren bir film, doğru dürüst hikayesi de yok.

Leyla ile Mecnun'da da güzel tiye almışlardı

Tavşan daha küsmüş dağın haberi olmamış hesabı. Yerel dizi dünya üzerindeki başyapıt bir filmle dalga geçmiş. Onlar da çok üzüldüler.

Ayrıca ilk baştaki bowling sahnesi çok manyaktır, ilk fırsatta o sahneyi tekrar izleyeceğim.

The Dude: Walter, what is the point? Look, we all know who is at fault here, what the f*ck are you talking about?
    Walter Sobchak: Huh? No, what the f*ck are you... I'm not... We're talking about unchecked aggression here, dude.
    Donny: What the f*ck is he talking about?
    The Dude: My rug.
    Walter Sobchak: Forget it, Donny, you're out of your element!
    The Dude: Walter, the chinaman who peed on my rug, I can't go give him a bill, so what the f*ck are you talking about?
    Walter Sobchak: What the f*ck are you talking about? The chinaman is not the issue here, Dude. I'm talking about drawing a line in the sand, Dude. Across this line, you DO NOT... Also, Dude, chinaman is not the preferred nomenclature. Asian-American, please.
    The Dude: Walter, this isn't a guy who built the railroads here. This is a guy...
    Walter Sobchak: What the f*ck are you...?
    The Dude: Walter, he peed on my rug!
    Donny: He peed on the Dude's rug.
    Walter Sobchak: Donny you're out of your element! Dude, the Chinaman is not the issue here!

'Dalga geçmek' ifadesinin yanlış bir ifade olduğunu düşünüyorum, burada amaç 'dalga geçmek' değil bence, 'gönderme yapmak'. İkisi çok farklı şeyler, birinde ('dalga geçmek') kötüleme var, birinde ('gönderme yapmak') pek çok kişi tarafından bilinen bir şeye selam çakıp onun üzerinden espri yapma var.

• Politik eleştirileri olan bi' filmdi bu. Ben çok begenmistim. Çok uçlarda bi film beğenen çok beğeniyor beğenmeyen de zaman kaybi diyor eh işte diyenini pek görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.