Şimdi Ara

The Big Bang Theory izleyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok alakasız şeyler ama. DW tamamen fantazi, bilim kurgu iken bu sitcom. Ayrıca ilk sezonları güzel sadece, 3-4 sezondan sonra eski güzelliğini yitirdi. Ergen dizisi oldu aşk meşk ilişkileri üzerine kuruldu her şey.
  • dw ne
    beğenmedim ben hiç. bir tane inek var onun üzerinden espri yapmaya çalışmışlar olmamış. 1/10
  • Severek izledigim dizilerden biridir tavsiye ederim
  • 6.sezondan itibaren eski sezonları özlüyorsun, ama bölümler halen izlenebilir. Kötü değil kesinlikle, başlamanı öneririm. Birkaç bölüm dene, zaten 20 dakikalık bölümler, beğenmezsen de bırakırsın.
  • İzlenir
  • yukardaki arkadaşın dediği gibi tbbt 20 dakikalık bölümlerden oluşan bir dizidir ve arkadan haha huhuhu sesleri yükselir çocuklar duymasındaki gibi ki ben nefret ederim. bu arada Doctor Who'yu ben de izledim 10 sezon. izlerken zevkli ama izledikten sonra ne yaptım lan ben dedim boşa zaman kaybı dedim. Aynısını Supernatural'den 8 sezon izledikten sonra da demiştim :D Ama supernatural gerçekten niye izledim bilmiyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya arada dersi bırakıp kafa dağıtmak için izleyeceğim zaten. Günde 1 sezon bitirenler var anlamıyorum onları

O zaman başlayayım 20dk ise çok zaman da yemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.