Şimdi Ara

The Big Bang Theory (2007-2019) | (191. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.344
Cevap
36
Favori
188.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://divxplanet.com/sub/s/246077/The-Big-Bang-Theory.html
  • Amy ne kadar sinir bozucu olabiliyor yahu çarpasım geliyor :D yine harika bir bölümdü ya! sanırım yeni sezon baslayıncaya kadar tüm bolumleri bastan tekrar izleyecegim Sheldon!
  • Sezon bitti. Ben şimdi ne yapacağım. Eylül 2012 çok zor.
  • Her zamanki gibi güzeldi.
  • Çok beğendim bu bölümü.

Sheldon'ın klingonca duysanız ağlardınız demesi, Raj'ın Astrofizikçi olmasam Parti Organizatörü olurdum,yazı tura işiydi demesi,Rusların Howard ile dalga geçmesi ve Howard'ın gaz kaçağı olduğunu duyduktan sonra ki ifadesi. Ayrıca Amy'e giderek ısınıyorum,bu sezon başından beri böyle hissediyorum açıkçası.

Olmuş bir bölümdü şahsen.
  • Çok iyiydi.

En çok şuna güldüm:
    Klingon High Council

Şimdi işin yoksa 5-6 ay bekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 11 Mayıs 2012; 14:32:00 >

• Şeldon Klingonca konuşunca azımdakini ekrana püskürtüyordum valla
  • Tüm TBBT severler ile Eylül 2012'de görüşmek dileğiyle.
    Güzel bir sezon finaliydi.

Sheldon'un Klingonca konuşması ve Green Lantern filmine giydirmesi çok iyiydi
  • Yeni sezonun geleceğini bilmek az da olsa teselli ediyor sanki insanı
  • Güzel bölümdü...

şimdi bekle dur ki gelsin yeni sezon...

• 2 farklı linkten indirdim ikisinde de 20:31'de Penny Leonard'ın elini tuttuğu gibi bölüm bitiyor ondan sonra devamı var mı herkeste mi böyle? sanki bozuk gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 11 Mayıs 2012; 17:09:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

2 farklı linkten indirdim ikisinde de 20:31'de Penny Leonard'ın elini tuttuğu gibi bölüm bitiyor ondan sonra devamı var mı herkeste mi böyle? sanki bozuk gibi geldi.

o dediğin 20:45 de oluyor ve 21:30 da bitiyor. ne oluyor dersen
    uzay mekiği fırlatılıyor ve bitiyor

The.Big.Bang.Theory.S05E24.HDTV.XviD-AFG.avi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehckelem -- 11 Mayıs 2012; 18:41:30 >
  • quote:

2 farklı linkten indirdim ikisinde de 20:31'de Penny Leonard'ın elini tuttuğu gibi bölüm bitiyor ondan sonra devamı var mı herkeste mi böyle? sanki bozuk gibi geldi.

hayır böyle bir sorun yok bende....

sonrasında Amy Sheldon un elini tutuyor,mekiği gösteriyor ve çığlık arasında mekik fırlatılıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

sonrasında Amy Sheldon un elini tutuyor,mekiği gösteriyor ve çığlık arasında mekik fırlatılıyor...

Teşekkürler o zaman bozuk hdtv.divx.qcf olanını indirmiştim hdtv.xvid.2hd olanı indireyim birkaç saniyelik görüntü bile olsa eksik olmasına sinir olurum
  • Gelecek sezon görüşürüz TBBT severler.

• Sheldon'ın amy'nin elini tutması olayı bitirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Sheldon Amy'nin elini tutuyor
  • Çok güzel finaldi espriler havada uçuştu.
    Nikah
    kısmında gülmekten öldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 11 Mayıs 2012; 20:42:31 >
  • Bölüm harikaydı, en çok bu bölümde güldüm bu sezon heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Şeldon Klingonca konuşunca azımdakini ekrana püskürtüyordum valla

Tam raj gibi konuşmuşsun.2 tarafada çekiliyor cümlen
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.