Şimdi Ara

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.366
Cevap
43
Favori
116.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen hocam jl fragmanında ki cgi dan gözlerim kanadı resmen.
  • i'm vengeance

acayip bir şey geliyor fragman çok heyecan verici
  • iyi bir filmden ziyade bir dizi havası verdi fragman. Neyi abarttınız bu kadar anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Bi JL'ye bakıyorum bi de şu fragmana. Çok ciddi kalite farkı var. Dandik cgi efektler ve ilkokullu esprileri yok. İşte istediğim süper kahraman filmi bu.
    Marvela özenmeye çalışmadığında dc çok daha iyidir marveldan kendi olsun sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be4die -- 23 Ağustos 2020; 12:2:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Dizi havası mı? Filmin daha yüzde 25-30 u çekilmiş, stüdyo ortamında düzenlemesi bile yapılmamış buna rağmen mükemmel bir atmosfer yakalamışlar. Sağlam diyaloglarında olacağı belli üzerinde oldukça çalışılmış bir senaryosu var izlenimi veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Dizi havası mı? Filmin daha yüzde 25-30 u çekilmiş, stüdyo ortamında düzenlemesi bile yapılmamış buna rağmen mükemmel bir atmosfer yakalamışlar. Sağlam diyaloglarında olacağı belli üzerinde oldukça çalışılmış bir senaryosu var izlenimi veriyor
    Niye savunma moduna geçiyorsunuz anlamıyorum. MEsajları görünce heyecanlandım izledim, ama bir kere bile heyecanladıran bir durum olmadı fragmanı izlerken. 2 dk lık fragmandan ne çok çıkarmışsınız senaryodan diyaloglara kadar pes
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Neyse çıkınca film konuşuruz burada tekrar

• Gördüğümüz kostüm büyük ihtimalle hakiki kostümden bir öncesi daha tam olarak oturmamış. Ancak karakteri o psikolojik sorunları yaşadığı problemler gerçekten karanlık dc havasını yakaladık. Hele o adamı dövüşü işte ben buna batman derim. Bizim hayalimizde batman hep öyleydi..
  • Batman'i beyaz birinin oynaması rahatsız etti beni, James Gordon gibi onun da siyah bir aktör tarafından oynanması gerekiyordu, hala yeteri kadar farkındalık yaratılamıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Batman'i beyaz birinin oynaması rahatsız etti beni, James Gordon gibi onun da siyah bir aktör tarafından oynanması gerekiyordu, hala yeteri kadar farkındalık yaratılamıyor...
    Bi salın artık cidden ya.
  • Robert çok yakışmış diziye alacakaranlık serisinden sonra

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Neyse çıkınca film konuşuruz burada tekrar
    Umarım senin beklediğin gibi olur, iyi bir Batman filmi izlemek kadar güzel bir şey olamaz...
  • Batman fanına doğum gününde film ha daha ne isteyeyim
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    Ciddiye alan olmaz sanıyordum ama olmuş, sandığınız gibi bir mesaj değil, ben de gayet bıkmış durumdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Ciddiye alan olmaz sanıyordum ama olmuş, sandığınız gibi bir mesaj değil, ben de gayet bıkmış durumdayım.
    Seni daha da kızdırayım, Amazon LOTR serisi için kadın Gandalf isteyenler var

• Bu ne ya, Warner Bros Taxi Driver'dan ilham almayana film çektirmiyor mu :s

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o değilde bu filmde hikaye nasıl olacak diye yazılan hiçbir şeyi okumadım, konuyada ara ara bakmama rağmen 2. 3. mesajımdır. benim düşünceme göre, bu filmdeki batman league of assasins eğitimi tamamladıktan sonra gotham'a dönüyor. eğitim süresince ra's al ghul biraz batman'in aklına giriyor ve bu nedenle batman gotham'a dönünce bir öfke patlaması yaşıyor suç dünyasına ve suçlulara karşı. riddler ve penguin kendi aralarında çekişirken, falcone bu ikisini batman'e karşı doldurur. bu 3'ü batman'den haberdar olup düşmanımın düşmanı diyerek takılmaya başlıyorlar. işte tam bu aralarda batman iyice canileşip kafayı sıyıracakken, alfred'in uzun çabaları sonucu öfkesinin kendini ele geçirdiğini ve neye dönüştüğü görünce aydınlanma yaşayacak. belki bu yüzleşme sırasında alfred ile batman kavga bile edebilir ki bence böyle olsa daha güzel olur. alfred bazı comiclerde 2. dünya savaşında özel operasyoncu asker gibi tanımlanırmış, böylelikle sadece uşak olmadığınıda göstermiş olurlar. filmin sonunda ise batman artık toyluktan çıkmış, sakin ama kararlı ve oturaklı bir karaktere bürünmüştür.

ben böyle bir senaro bekliyorum/istiyorum. bakalım film çıkınca ne kadar tutmuş olacak.

• fragman beni pek açmadı, anlamadım hiç bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Seni daha da kızdırayım, Amazon LOTR serisi için kadın Gandalf isteyenler var

Alıntıları Göster
    Koskoca Lady Galadriel varken bizim zavallı ak büyücüden ne istemişler? İlginç gerçekten.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.