Şimdi Ara

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.364
Cevap
47
Favori
115.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Ben Affleck'in boyu posu da vardı hocam baya iri yarı adam. Boy olarak da Cavill'dan bile öndeydi. Ben Barnes ile Cavill aynı boyda.
    Şahsen Ben Barnes'in Bruce Wayne rolünü hiç sıkıntısız oynayacağını düşünüyorum, Batman kısmı için ise çalışması lazım. Olmayacak şey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle şişko batman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin senaryosu 160 sayfaymış şuan da ve ortalama her bir sayfa filmde bir dakikaya denklem geliyormuş. Matt Reeves in senaryo da kısaltma yapıp yapmayacağı belli değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Affleck role çok yakışmıştı ama çok da önemli değil.

    Önemli olan Batman'in nasıl işlendiği, senaryo vb. şeyler
  • Film ne kadar çöp olsa da bu sahne efsaneydi.

  • Bale'dan sonra Ben Barnes sırıtmazdı ama Affleck'den sonra fiziksel olarak sırıtabilir. Affleck'den sonra cılız bir görüntüde kalacaktır.
  • Çoğu kişi göz ardı edıyor ama orta yaşlı Batman/Wayneizledik biz .Ben Affleck ıse cok dğru secım ıdı
    Yani şişko tombik falan demeden önce bır orjınalıne hıkayesıne bakmak lazım

    DC ıse bundan böyle bır yol ilerleyemez ! Halen Zack foto paylaşıyor mıllet ah uh vah cekıyor ya Marvel 3.evrene gecıyor kozmik evrene geciyor DC halen iptaller..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Marvel çok sistematik ilerliyor maalesef DC ise tamamen kamikaze dalış gidiyor. Batman gibi popüler bir karakterin filmini bile ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Koskoca bir şirketsin nasıl olurda bir yol haritan falan olmaz.

    Bu zamana kadar trailer yayınlanmış ve onun üzerine konuşuluyor olması gerekirken başa dönülmüş ve Batman kim olmalı konuşuluyor.
  • tarihi öne çekin bekleyemiyoruz
  • Allah belanı versin WB yediniz gül gibi adamı...
    Tumblr tayfadan gişe yapmak için çektiğiniz Birds of Prey filmi SS gibi çöp olunca görüceğim ben sizi.
    Netflix dizilerini iptal ettiğinden sevmediğim Disney bile WB’a taş çıkartır ders alsınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Ben Affleck tip olarak Wayne'e çok benziyor olabilir ama ruh olarak Bale bu işi çok daha iyi yapmıştı. Keşke Bale gibi birine bir kez daha verseler su rolü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Affleck konuk olduğu Jimmy Kimmel'da resmi olarak Batman rolüne veda etti:

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşı ilerlediği için rolden mecburen atılıyorlar. Dc plansız iş yapıyor. Serinin devamını düşünmeden yapılan işin sonu böyle olur. Marvel işi rayına koymuş tıkır tıkır ilerliyor, filmin biri vizyona girmeden sonrakinin reklamı görücüye çıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorpion20

    Yaşı ilerlediği için rolden mecburen atılıyorlar. Dc plansız iş yapıyor. Serinin devamını düşünmeden yapılan işin sonu böyle olur. Marvel işi rayına koymuş tıkır tıkır ilerliyor, filmin biri vizyona girmeden sonrakinin reklamı görücüye çıkıyor.
    Bunun yaş ile bir ilgisi yok Warner Bros çöpü istese üçleme seri bile yapardı şu zamana kadar Affleck ile ama vizyonsuz bir firma olduğu için Birds of Prey, Suicide Squad 2 gibi alakasız filmlere onay veriyorlar.
  • arkadaşlar bu warner bros eleştirileri nereden geliyor? wb mi istemiyor ben affleck batman olmasın diye? bence affleck'in bu roldeki hevesi kaçtı. ilk olarak yönetmen olmaktan vazgeçti sonradan karakterin kendisinden. wb kalkıp bu adama al filmi de sen yönet senaryo da senin dedikten sonra sanmıyorum her şeyi elinden alsın. dceu'nun ben walter hamada'nın gelişinden sonra çok daha iyi bir şekilde gittiğini düşünüyorum. neyse, birisi bana wb'nin ben affleck'i istemediği ile ilgili kaynak verirse sevinirim.
  • Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt
    Adamın yaşı kaça gelmiş, dediğim gibi plansız gidiyorlar en azından şimdiye kadar öyle oldu. Bunların elindeyken serinin 2.cisi 90 yaşında üçlemeyı de mezarda oynar ancak. belki bundan sonra ileriye dönük planlama yapmaya başladılarsa genç biriyle işe başlamak daha mantıklı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nightwing

    arkadaşlar bu warner bros eleştirileri nereden geliyor? wb mi istemiyor ben affleck batman olmasın diye? bence affleck'in bu roldeki hevesi kaçtı. ilk olarak yönetmen olmaktan vazgeçti sonradan karakterin kendisinden. wb kalkıp bu adama al filmi de sen yönet senaryo da senin dedikten sonra sanmıyorum her şeyi elinden alsın. dceu'nun ben walter hamada'nın gelişinden sonra çok daha iyi bir şekilde gittiğini düşünüyorum. neyse, birisi bana wb'nin ben affleck'i istemediği ile ilgili kaynak verirse sevinirim.
    Öncelikle BvS gişede 1 milyarı aşamadı, kötü eleştiriler aldı, yerden yere vuruldu. Sonrasında WB'nin yayınladığı Ben Affleck'in kendisinin yazdığı ve yönettiği Live by Night gişede çakıldı, 70 milyon zarar etti. WB de bunun üzerine Batman solo filmini erteledi (Ben Affleck yönetecekti filmi).
    Ama WB JL filmi için acele ediyordu, çekimler yapıldı ama bu arada Snyder ayrıldı, sonrasında JL gişede çakıldı ve Ben Affleck'de Batman filminin yönetmenliğinden atıldı. Olay bu işte.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu konu daha derin, kısacası Affleck BvS ardından gelen eleştirileri kabullenemedi, daha beter olan SS ve JL ile iyice rolden soğudu. Bu sebeple stüdyoya sıkıntı çıkarmaya başladı, bu sebeple önce yönetmenliğini elinden aldılar sonra da nazik bir biçimde şutladılar. Kendisi falan bırakmadı kim Batman gibi bir rolü bırakır komik olmasın kimse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin

    Bu konu daha derin, kısacası Affleck BvS ardından gelen eleştirileri kabullenemedi, daha beter olan SS ve JL ile iyice rolden soğudu. Bu sebeple stüdyoya sıkıntı çıkarmaya başladı, bu sebeple önce yönetmenliğini elinden aldılar sonra da nazik bir biçimde şutladılar. Kendisi falan bırakmadı kim Batman gibi bir rolü bırakır komik olmasın kimse.
    Michael Keaton
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.