Şimdi Ara

The Avengers (2012) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  The Avengers (2012) The Avengers (2012)
     The Avengers (2012)

The Avengers (2012) The Avengers (2012)

• sabah tnt de bunun çizgifilmi vardı ultimate avengers diye aynı buna benziyoru ama balarısı ile koca büyüyebilen bir adam vardı uzaylılarla dövüşüyorlardı.Shield kaptan america yı buzulların altından felan çıkarıyordu görünce aklıma geldi.
  • En fazla merak ettiğim karakter Jeremy Renner-Hawkeye.
    Thor daki duruşu falan bir başkaydı.
  • Aslında batman finalinde bunların hepsi batmanin düşmanı felan olsa iyi olurdu.
  •  The Avengers (2012)

The Avengers (2012)

The Avengers (2012)

The Avengers (2012)

The Avengers (2012)

The Avengers (2012)

The Avengers (2012)

Bakıyorum da Stark dışında çoğu karakter imaj olarak değişime uğradı biraz. Scarlett saçları kısa kestirdi, Thor'un saçları daha uzun, Steve'in saçlarda da ufak değişiklikler olmuş, Loki de saçları uzatmış.
  • 5 gün sonra ilk resmi fragman yayınlanıyor.
  • Fragmanın yayınlanmasına saatler kaldı.

Yarın yayınlanacak.
  • Trailer preview

• Fragman

• Fragman çok iyi. Merakla beklemedeyiz halen filmi.
  • fragmanı beğenmedim.hulk çok az gözükecek sanırım.ben filmede hulk'ın ortalığı dağıtmasını diğer elemanlarında onun durdurmaya çalışmasını görmek isterim.ancak o zaman film ilgi çeker...
  • arabaların patlama sahnesi hoşuma gitti nedense. devam filmlerine örümcek adam dahil olur mu ?
  • Son zamanlar da ki sinema krizine ilaç gibi gelecek. Nasıl olursa olsun.
  • örümcek adam new avengers takımında olduğu için bu takımda bulunmuyor.
  • fragman iyi guzel de hulk için 2 kare gösterdiler . Enteresan. neyse . Tony Starkın zırhı yokken kendini nasıl tanımladıgı ayrıca guzel olmus...
  • İlk fragman olmasına rağmen mükemmel...Tony Stark benimde umduğum gibi sanırım filmde ana karakter olacak...
    birde filmin kesinlikle 3 saatten az olmaması lazım...o zaman kesinlikle başyapıt olur...bekliyoruz...
    fragmanda çalan şarkının adını bilen varmı bu arada hoşmuş...:)...?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

fragman iyi guzel de hulk için 2 kare gösterdiler . Enteresan. neyse . Tony Starkın zırhı yokken kendini nasıl tanımladıgı ayrıca guzel olmus...

evet bu diyalog koparıyo

Captain America: Take that away ! What are you ?!..
    Tony Stark: Uhhmm Genius billionaire playboy ...
    Thor: *Laughs

süper....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

İlk fragman olmasına rağmen mükemmel...Tony Stark benimde umduğum gibi sanırım filmde ana karakter olacak...
    birde filmin kesinlikle 3 saatten az olmaması lazım...o zaman kesinlikle başyapıt olur...bekliyoruz...
    fragmanda çalan şarkının adını bilen varmı bu arada hoşmuş...:)...?...

şarkıyı daha önce de duydum bi dizi yada filmde ama hatırlayamadım nerde . cok tanıdık geldi....
  • Buldum. "Nine Inch Nails - We're In This Together"

• Ben de beğendim fragmanı. Iron Man'in uçuş sahneleri çok güzel olmuş; bu film de tahmin ettiğim gibi Iron Man odaklı olacak gibi görünüyor. Robert Downey JR da Tony Stark'ı müthiş oynuyor ve şu kısacık fragmandan bile belli ki bu filmde de onun için yazılmış harika replikler olacak. Thor'un saçlarına takıldım yalnız ben, kendi filminde daha iyiydi tip olarak saçlarının daha uzun olması olmamış pek. Filmde 3D olmayacak deniyordu ama fragman sonunda 3D ibaresi var. Bu arada fragmanda bir yerde de Captain America ile Thor dövüşüyor orası ne iş çözmek mümkün değil tabii fragmandan. Yalnız umarım filmi iyi kotarabilirler ve izledikten sonra sadece iyi değil de çok iyi diyebiliriz film için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 11 Ekim 2011; 22:42:13 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.