Şimdi Ara

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PUAN 7.7/10 39,481

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

Korkak Robert Ford’un Jesse James Suikastı, Amerika’nın en ünlü kanun kaçağının ve onun şaşırtıcı katilinin özel yaşamlarını ele alarak, efsaneye yeni bir bakış açısı sunuyor ve ünlü vurulma olayının öncesindeki aylarda gerçekte neler olmuş olabileceği sorusuna yanıtlar arıyor.
    Efsane gangster Jesse James’in ve onun çetesindeki Robert Ford adlı gencin öyküsü… Robert’ın tek bir amacı vardır ;o da batının en hızlı silahını susturmak…

Yönetmen
    Andrew Dominik
    Senaryo
    Andrew Dominik, Ron Hansen (Kitap)
    Müzik
    Nick Cave, Warren Ellis
    Görüntü yönetmeni
    Roger Deakins
    Tür:
    Aksiyon, Dram, Western

İzleyenlerden yorumları alabilirmiyim? :)

• izledim. film harikadan bir kademe daha iyi. brad pitt yine döktürmüş, kurgu ve mekanlar güzel. hikayenin aktarımı da gayet güzel.
  • Score'unu defalarca kez dinledim, filmi de 3 kez izledim.
    Kesinlikle tavsiye ederim, imkân varsa BDRip izlenmeli yoksa en azından kaliteli bir release bulunmalı.

(En güzeli orjinalini edinmek tabi diyelim ve gençlere kötü örnek olmayalım )
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Score'unu defalarca kez dinledim, filmi de 3 kez izledim.
    Kesinlikle tavsiye ederim, imkân varsa BDRip izlenmeli yoksa en azından kaliteli bir release bulunmalı.

(En güzeli orjinalini edinmek tabi diyelim ve gençlere kötü örnek olmayalım )

• Şimdi yazılanlara bakıp yanılabilirsiniz bu film hiç öyle 3:10 yuma gibi bir film değildir temposu çok daha yavaş ve uzun süreli bir filmdir öyle bir film beklerseniz bu filmi izlemeyin derim
  • film iyi güzel ama bu bradd pitt'in oyunculuğu hep aynı.adam hiç geliştirmiyor.yemek yerken bakarken hep aynı yüz.biraz rol gereği değiştir ifadeni
  • müthiş bir filmdi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkesin beğeneceğini sanmam ben de fazla beğenmedim zaten...Ama insan pisikolojisini falan çok iyi anlatıyor...
  • birazdan izlemeye koyulacağım bir film.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ax

film iyi güzel ama bu bradd pitt'in oyunculuğu hep aynı.adam hiç geliştirmiyor.yemek yerken bakarken hep aynı yüz.biraz rol gereği değiştir ifadeni

Brad Pitt in ifadesi aynı öylemi

Sen Burn After Reading i otur izle derim

Ben tanıyamadım sıfatı görmelisin hiç alakası yok sanki günlük bir brad var
  • çok başarılı bulduğum bu film Brad Pitt'ten ziyade Casey Affleck'in döktürdüğü bir film bence; o mimikler, kekeleyerek konuşması, donuk bakışlar kesinlikle pitti arka plana attı benim için
  • Sinema'da izlediğim fazla beğenmediğim bir yapım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

çok başarılı bulduğum bu film Brad Pitt'ten ziyade Casey Affleck'in döktürdüğü bir film bence; o mimikler, kekeleyerek konuşması, donuk bakışlar kesinlikle pitti arka plana attı benim için

Evet dediğin gibi Casey Afflect çok iyi oynamış. Film de genel olarak yavaş ilerleyen ama iyi bir yapım.
  • Yeni konu açayım dedim ama aratınca bu konu çıktı karşıma.

Acaba bu film neden fazla sevilmedi, ben arada çıkarır çıkarır izlerim, izedikçe hüzünlenir bambaşka duygulara kapılırım, müzikleri, atmosferi beni çok etkiledi.
  • film bana göre de mükemmel, şiddetle tavsiye ediyorum
  • Benimde arşivimde tuttugum filmlerden biri çok beyendigim filmlerden
  • Casey Affleck çok iyi lakin daha iyi olan görüntü yönetmeni gerçekten her açı bir tablo gibi zaten oscara aday olmus abimiz ama alamamış sağlık olsun
  • bayağı uzun bir film sıkıcı gelir çoğu kişiye ama güzel yine de. jeremy renner ve zoey deschanel de yardımcı rollerde.
  • Bu mükemmel filmi neden bu kadar az insan izlemiş anlamış değilim.
    Arada izlerim, her izlediğimde beğendiğim bir yapım.
  • Film gerçekten çok iyi her yönüyle özellikle kullanılan renklere hayran kaldım. Hele şu siluet etkisinin kullanıldığı sepya renginin hakim olduğu sahnelere. Fotoğrafçı gözüyle izlediğimde ayrı bir zevk, sinema sever gözüyle izlediğimde ayrı bir zevk aldığım film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 11 Mart 2015; 21:07:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.