şimdi denedim app store dan program indirmeyi sorunsuz iniyor fakat sonunda bi uyarı veiyor ve açılmıyor indirdiğim program nedir sorun??
The xxx cannot be opened şeklinde mi?
yok o sorun düzeldi installerdan indirdiklerimde çalışıyor fakat app store dan hanoi oyunu indirdim yükledi fakat açılmıyor atıyor direk springboard a bunları nasıl silebilirim tekrar denicem birde installerdan indirdiklerimi nasıl silicem?
Ya Installer'da bir bölüm vardı yüklediğin uygulamaları gösteren orada Uninstall'u seçeceksin, uzun süredir Installer kullanmadığım için unuttum ben de.
Açılmıyor derken oyunlar, herhangi bir uyarı vermiyor mu?
quote:
Orjinalden alıntı: El Diablo
Ya Installer'da bir bölüm vardı yüklediğin uygulamaları gösteren orada Uninstall'u seçeceksin, uzun süredir Installer kullanmadığım için unuttum ben de.
Açılmıyor derken oyunlar, herhangi bir uyarı vermiyor mu?
yok uyarı vermiyor sadece springboard a atıyor..çözemedim bende silebilsem tekrar denicem ama olmadı bi türlü...installer 4 yüklü o da bi garip zatençözmeye uğraşıorum
enteresan bi şekilde itunes ile app sycing yapınca programlar çalışmaya başladı
sorunun tam çözümü nedir şimdi itunesten free appmi yüklücez =) çok ilginç aktivasyon maili bekliorm bende app store için eğer elinde fazla üyelik olan wrsa pm atabilirmi =)
wuha çok sevdim ben bu aurora feinti =)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme