Şimdi Ara

The Amazing Spider Man'in PC Sürümüne Erteleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skullomania

xbox ta çakmasını oynadım bi bk a benzemiyordu. web of shadows un eline su bile dökemez.bir ara edge of time çıkarmışlardı o bile ümit veriyordu. grafik desen yok, oynanabilirlik desen hiç yok, aksiyonlar tamamen palavra, hep aynı hareketleri yapıyor, şehirde kuru kuru dolaşıyorsun hiç bir etkileşim yok. herkes aynı tepkiyi veriyor sana.havada süzülen comic sayfalarından başka extra hiçbirşey yok, bana açılan extra kostümlerden bahsetmeyin bile, hiçbirinin diğerinden bir farkı yok.insan en azından kıyafetlere extra kombo özellikleri ekleyebilirlerdi.ek görevlerden bahsetmiyorum bile.boss karakterler olarak çok saçma adamları biraraya toplamışlar. oyunda bi venom yok, wilson fisk yok, shocker yok, sand man yok, yeşil cin yok, carnage yok, dr.octo octavius yok, yok yok hiçbirşey yok.ruhsuz bomboş bir oyun. tamamen kabuk . beğensem orjinalini alıp oynardım. emeğe saygısızlıktan bahsedemiyorum bile çünkü emek yok, oyunu oynayan arkadaşlar ban hak vereceklerdir. oyunu oynamayanlar lütfen dediklerime saçma sapan yorumlar sallamasınlar.hepinizi seviyorum

Evet, aynen düşüncelerime tercuman oldun bence de oyun tamamen bomboş kabuk ve üzerinde uraşılmamış.Oynayan için tamamen zaman kaybından ibaret.Boşuna para vermeyin.Orjinal almaya kesinlikle değmeyen bir oyun.Ellerinde çok iyi bir malzeme olmasına rağmen senelerdir bu mağzemeyi değerlendiremeyip böyle kalitesiz oyunlar yapıyorlar.

• Bir kötü haber de ben verim açıklama yapılan oyunun forum sitesi bugünden itibaren bakıma laındı yani oyun çıkması baya uzuyacağa benziyo .s Ama allahtan sleeping dogs ve darksiders 2 geliyo :)
  • Bence bilerek böyle yaptılar çünkü bu ay darksiders 2 ve sleeping dogs çıktığı için satışlar etkilenir düşüncesiyle yaptılar.
  • oyun çok süper sayılmaz ama diğer spidermanlerden güzel olduğu kesin:)
  • Batman'den daha sağlam bir karekter var ellerinde ama heba ediyorlar Spider-Man'i...Gerçi bana göre şu ana kadar ki tüm oyunları 7 ile 8.3 arasında değerlendirmiştim.Hiçbiri 8.5'a gelemedi gözümde.Yani belli bir kaliteye geliyorlar, devamını getirmiyorlar...
  • batman arkham asylum ve arkham city ile süper kahraman oyunlarına son noktayı koydu spidermanden noolacak isterlerse çıkarmasınlar oyunu zaman geçirmek için çerez sadece...

söylediklerime kanıt olarakta; spiderman konusunda ondan çok batman konuşulmuş...daha ne olsun ?
  • Adam akıllı bi rekabet piyasası yok ki oyun sektöründe geliştiriciler istediklerini yapıyolarlar nasılsa talep ve fiyat dengesi sağlam değil diyerekten belki de... Halbuki (nvdia ati gibi ekran kartlarında olduğu gibi ) geliştiriciler de oyunlarını böyle belli başlı firmalara ihale etse rekabet olsa (örnek origin steam tarzı ancak bağımsız olmalı) nasıl da güzel olur....Bilgisayar oyununu çok fazla ciddiye almadıklarından mıdır nedir anlamadım vallahi keyiflerine göre istediklerini yapıyorlar arkadaş... :(

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bence pc sürümü 19 ağustosta çıkıcak zaten oyun dünyasında bu ay (ağustos) ı izlediyseniz ordada zaten 19 ağustosta çıkıyo diye gösteriyo

• oyunun skidrow sürümü zamunda'ya düşmüş arkadaşlar beklemek istemeyenler indirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom667

oyunun skidrow sürümü zamunda'ya düşmüş arkadaşlar beklemek istemeyenler indirebilir.

abi eminsin demi zamundadan indirmeye başladım ama çalışırmı çalışmazmı bilemedim ( fena spidey hayranıyım) lütfen bi yardımcı olurmusun .. ve sen oynadınmı zamundadan

• quote:

Orijinalden alıntı: FİFAScoReR

quote:

oyunun skidrow sürümü zamunda'ya düşmüş arkadaşlar beklemek istemeyenler indirebilir.

abi eminsin demi zamundadan indirmeye başladım ama çalışırmı çalışmazmı bilemedim ( fena spidey hayranıyım) lütfen bi yardımcı olurmusun .. ve sen oynadınmı zamundadan

valla bende indiriyodum ama son baktığımda kaldırılmış herhalde fake.
  • oyun nette fink atıyor bunlar daha ertelesinler bakalım
  • rusça crack çıkmış ama sorunluymuş galiba atmalar fln oluyomuş
  • quote:

rusça crack çıkmış ama sorunluymuş galiba atmalar fln oluyomuş

Vallaha çok atmasında pek sorun olmaz ... ama ben oyun %73.1 e kadar indirdim takıldı şimdi onla uğraşıyorum. bölüm başı 2-3 kere atsa pek sorun olmaz herhalde

• quote:

dostum aradım ama bulamadım rusça torrent linki atabilirmisin

• almanca sürümünde sorun yokmuş eğer spidey hayranı iseniz ve activision'ı g*t etmek istiyorsanız almanca torrenti aramaya başlayın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: FİFAScoReR

quote:

dostum aradım ama bulamadım rusça torrent linki atabilirmisin

indirdiğin ztn rusça sürümü ama o dediğin alman sürüme bakmak lazım nerden indirdin acaba??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alman sürümüde çalışmıyor şimdi setupı kurdum asm launchera girince tam oyuna girerken atıyo

• HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HER ŞEY TEK BİR CRACKE BAKIYOR
    http://www.torrent-oyun.com/aksiyon/the-amazing-spider-man-2012-full-zamunda-torrent-indir-torrent-download/
    İndirin rusça ama sorunlu değil

• yabancı sitelerde araştırdım 25 ağustosta cıkacakmış
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.