Şimdi Ara

The 100 (2014-2020 ) The CW | TOPLAM 7 SEZON | DİZİ FİNAL YAPTI (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
42
Favori
67.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

10 haziran derken

Alıntıları Göster
    10 Temmuz. Kafa gitti bi an
  • 2. Sezon final bölümündeyim dizi şuana kadar gayet başarılı bence. Umarım böyle devam etmiştir. Merakla izlemeye devam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.sezon bitti netflix den takip ediyorum.İyice herşey karışmış durumda 5.sezon trailer izledim yeni insanlar geliyor dünyaya nerden nasıl geliyolar çok acayip şeyler olacak gibi konu uzatılıyo iyice
  • 5. sezon oldukça akıcı ilerliyor, her bölüm sonraki bölümleri merak ettiriyor açıkçası.
  • 3.4 deyim biraz ağırlaştı olaylar. İlk 2 sezon iyiydi gerçekten. Diziyi öldürmemişlerdir inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi sıktı baya abby, octavia, madi, kara, markus, bellamy beni nefret ettirdi kendinden. bir clarke kaldı o da yakındır herhalde. oysa lexa, lincoln vs ne güzeldi be.
    hele madi evladım olsa cebine uyuşturucu koyar polise ihbar ederim. yav kız git acık büyük sözü dinle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 4 Temmuz 2018; 4:49:2 >
  • 3.sezon 8. Bölümün sonunda çalan şarkıyı bilen varsa çok makbule geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zikuvikuzi

3.sezon 8. Bölümün sonunda çalan şarkıyı bilen varsa çok makbule geçer.
    Algiers -"Remains"
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• 05x09

Nankör Bellamy. Hem Clarke'ı ölüme bırakıp uzaya gidin hemde yüzüne karşı benim ailem Echo vs. diyerek -vurgulaya vurgulaya diyor birde- diğer kişileri say. Pislik. Clarke'ın attığı tokat az bile kaldı.

Belki Clarke'ın Bellamy'i ölüme bırakıp gitmesi kötü olabilir ama o sözlerden sonra bende olsam giderdim.
  • 5.9
    Uzun bir aradan sonra heyecanlı bir bölüm oldu.

Aahahaha Murphy'ye bak ya ne hâle getirdi ortalığı, müthiş karakter.

Octavia'nın bir bölümde kalkmasını beklemiyordum.

Indra'nın tüm ihtişamı gitmiş be takan yok.

Raven ve pilot aşkı doğuyor güzel.

Diyoza da ne dövüşçüymüş be kaç kişiyi indirdi orada.

Octavia'nın olayını çözebilen var mı? Kendisi de ağlıyor falan ama hâlâ sert abi modunda takılmaya çalışıyor.

Yav tamam haklısın da o herifi niye vuruyorsun ki Clarke? Bellamy'leri falan da bıraktı, sanki bilmiyoruz önceden kendisinin neler yapıp kimleri öldürdüğünü, öldürttüğünü. Şimdi gelmiş Bellamy'yi yaptıkları için yargıladı ve gidip yardım etmedi.

Şu Flame olayı da büyüleyici bir şey, kızın konuşması, duruşu bile değişti artık nasıl bir bilgelik elde ediyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 13 Temmuz 2018; 1:41:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

5.9
    Uzun bir aradan sonra heyecanlı bir bölüm oldu.

Aahahaha Murphy'ye bak ya ne hâle getirdi ortalığı, müthiş karakter.

Octavia'nın bir bölümde kalkmasını beklemiyordum.

Indra'nın tüm ihtişamı gitmiş be takan yok.

Raven ve pilot aşkı doğuyor güzel.

Diyoza da ne dövüşçüymüş be kaç kişiyi indirdi orada.

Octavia'nın olayını çözebilen var mı? Kendisi de ağlıyor falan ama hâlâ sert abi modunda takılmaya çalışıyor.

Yav tamam haklısın da o herifi niye vuruyorsun ki Clarke? Bellamy'leri falan da bıraktı, sanki bilmiyoruz önceden kendisinin neler yapıp kimleri öldürdüğünü, öldürttüğünü. Şimdi gelmiş Bellamy'yi yaptıkları için yargıladı ve gidip yardım etmedi.

Şu Flame olayı da büyüleyici bir şey, kızın konuşması, duruşu bile değişti artık nasıl bir bilgelik elde ediyorsa.
    Clarke'ın yargılanacak hiçbir tarafı yok bence.

Önceki mesajda da yazdım. Kadını ölüme terk edip gittiler. 6 yıl boyunca Clarke'ın yanında Madi vardı, onlar değil. O kızı, kendi kızı gibi görüyor artık. Bellamy, Clarke'ın yüzüne vurgulaya vurgulaya dedi onlar benim ailem diye. Clarke ne, kim o zaman? Her sezon bunların şeylerini temizleyen hep Clarke. Nankörlüğünde bir sınırı var. Bellarke istiyordum ama bu bölüm bayağı sinir oldu Bellamy'e. Clarke'ın yerinde olsam çeker giderim Madi'yle ne halleri varsa görsünler. Kurtardıkları insanlar Clarke'ın yüzüne tükürmediği kaldı.

Bayağı dolmuşum. Size patlamış gibi olmasın hocam yanlış anlamayın

• Artık şu octavia'dan gına geldi.Birisi öldürse de kurtulsak yoksa kendim yapacam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Clarke'ın yargılanacak hiçbir tarafı yok bence.

Önceki mesajda da yazdım. Kadını ölüme terk edip gittiler. 6 yıl boyunca Clarke'ın yanında Madi vardı, onlar değil. O kızı, kendi kızı gibi görüyor artık. Bellamy, Clarke'ın yüzüne vurgulaya vurgulaya dedi onlar benim ailem diye. Clarke ne, kim o zaman? Her sezon bunların şeylerini temizleyen hep Clarke. Nankörlüğünde bir sınırı var. Bellarke istiyordum ama bu bölüm bayağı sinir oldu Bellamy'e. Clarke'ın yerinde olsam çeker giderim Madi'yle ne halleri varsa görsünler. Kurtardıkları insanlar Clarke'ın yüzüne tükürmediği kaldı.

Bayağı dolmuşum. Size patlamış gibi olmasın hocam yanlış anlamayın

Alıntıları Göster

Yok yok neden yanlış anlayayım
    Praimfaya geldiği için sanırım gitmeyip Clarke'ı bekleserdi bu sefer onların da hayatı tehlikeye girecekti diye hatırlıyorum. Clarke'ı göz göre göre ölüme terk etmemişlerdi sanki yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Evet Madi'yi öz kızı olarak görüyor artık ama Flame'i aldıktan sonra belli bir bilgelik edinmiş oluyor zaten + Lexa da o yaşlardan Flame'i almış çok da ufak sayılmıyor sanırım Flame için. Yani bence iyi düşündüler Flame olayını ama tutmadı şimdilik orası ayrı.

Bellamy orada Echo, Raven, Murphy ve Emori benim ailem derken sen benim ailem değilsin anlamında demedi aslında. Onlar da ailemden olduğu için ölüme terkedemem, gidip kurtarmam lazım tarzında söyledi diye anladım ben.

Clarke çekti gitti bakalım ne yapacaklar Madi ile.

Şu Flame olayı umarım devam eder ya, şöyle teknolojik bir şeyler görelim artık diğer türlü sürekli 2-3 grubun çatışmasını görüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 13 Temmuz 2018; 22:36:13 >

• bence bu sezon güzel ilerliyor geçen sezondan daha iyi

en son sahne ilgimi çekti octavianın bitkileri yakıp savaştan başka çare bırakmadığı sahne tarihde buna benzer bir olay nerde geçti derken araştırıdım tarık bin ziyadın endülüsü fethederken korkarak kaçmak isteyen askerlerin geri dönme şansı olmasın diye gemileri yaktığı söyleniyor.Bir kaç tane daha siteye baktım ordada yakmamış geri göndertmiş olabileceği yazıyor.Neyse ilgimi çekmişti paylaşayım dedim.
  • 5. sezon tam bir hüsran açıkçası. Bana diziyi bıraktırdı. Suyunu çıkarmışlar artık.
  • Blodreina mı ne zıkımsa artık ölsün.
  • Bu sezon gecen sezondan net daha iyi

Clarke ve Octavia olsun artik, her gordugumde sovuyorum bunlara

Vinson agir sorunlu eleman bulasmamak lazim

Kane reyiz nerede ya ozledik adamin dibini

Mccreary abimiz alfa ya, adam karizma

Monty harbi delikanli adam

Octavia'nin gey yancisi ne itici eleman her defasinda bos yapiyor sinir oluyorum adama

• 5.09

Bu bölümü biraz mizahi yorumlayacağım. :D

Öncelikle Octavia'nın tarafında olduğumu belirtmeliyim. Maria ablamıza genel bir sempatim var zaten. Çok tatlı bir bayan. Allah sahibine bağışlasın. Konumuza dönelim. Bu kızcağızın yaşamadığı travma yok, uzayda gizli saklı yaşatmışsınız, sevdiği erkeğin kafasına hiç düşünmeden gözünün önünde sıkmışlar, görmediği şey kalmamış, geçen sezon finalinde hepinizin afedersin mabadını kurtarmış, sonra vay efendim Octavia'yı tanıyamıyorum. Ulan ayı siz mabadınızı devirmiş uzayda Monty'nin algleriyle kafa bulurken kızcağız aşağıda 1200 tane kelleyi yönetiyordu. Hepsi birbirine düşman klan, bu kız alayını uyum içerisinde yönetmiş, yerinde başkası olsa kafayı sıyırırdı. Kaldı ki O. bacımız da biraz kafayı sıyırmamış değil hani. Bunlar olağan şeyler. Buna rağmen yine sizin mabadınızı kurtarabilmek için herşeyi deniyor, karşısında çok güçlü bir düşman, ağır silahlı adamlar, uzay gemisi. Bu kız kendince birşeyler düşünmüş, düşmanın yuvasına salacak böcekleri. Neymiş efendim canlı insanda test ediyorlarmış. Clarke efendi sen gözünü kırpmadan kaç kişiyi katlettin önce kendini sorgula. Neyse bu Clarke olacak hain terörist önce kızın dostlarını kıza düşman etti, yetmedi abisinin de aklını zehirledi. İş Octaviayaya gelince ne var anam öldürürüz kurtuluruz diyor, Madiye gelince auuuv. Yallah diyozaya hain terörist seni. Tam bir vatan haini. Gelelim Bellamy'e. Ulan dağ gibi adamsın, önce bir kıçı kırık karı için sonra Clarke denilen ipsiz sapsız salak için öz kardeşini zehirledin, boyun devrilsin senin. Indra sana ne demeli. İki yeni yetme davarın laflarına sorgulamadan inandın. Kızını hiç saymıyorum zaten, o Flame ile kafayı bozmuş yobazın teki. Octavia bu 3 hainin kellesini almazsan sen de adam değilsin. Sonra da orduyu zaten iç karışıklıklarla boğuşan Vadiye sür, önce faşist Mccreary'i daha sonra Diyoza ve yancısı vatan haini Kane'i temizle. En son Clarke'ı dar ağacında sallandır. Madiyi de ibretlik olsun diye uzak bir memlekete sürgün et. Alın size muazzam bir The 100 final senaryosu. For BLOODREİNA!

• umarım octavia abby i vuruyordur, clarke da octavia yı vurur ikisinden de kurtuluruz
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.