Şimdi Ara

TH 9 FULL DUVAR 9 Ankara içi satılık köy

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun androidde oynanmıştır mail olarak herhangi bir sorunu yoktur. Tek cihazdan köye bağlantı kurulmuştur.
    234 tane level 9 duvar
    16 tane level 10 duvar

X yaylarının 2side level 3 son leveldir.
    Hava savunmalarının 1 tanesi level 7 3 tanesi level 6 dır. Kalan 3 tanede basılmış 3-5 güne hepsi level 7 olur.
    Sihirbaz kulelerinin 1 tanesi 7 3 tanesi 6 dır.
    Topçular level 10dur.
    Okçular level 10dur.

Okçu kraliçe level 9
    Barbar kral level 8 dir.

Golem level 4 oluyor.

Fotoğraflardan detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

5 işçi bulunmaktadır.

Fiyat 500TL.
    Usta lig ve Şampiyon lig görevleri yapılmamıştır.
     TH 9 FULL DUVAR 9 Ankara içi satılık köy TH 9 FULL DUVAR 9 Ankara içi satılık köy TH 9 FULL DUVAR 9 Ankara içi satılık köy TH 9 FULL DUVAR 9 Ankara içi satılık köy TH 9 FULL DUVAR 9 Ankara içi satılık köy TH 9 FULL DUVAR 9 Ankara içi satılık köy TH 9 FULL DUVAR 9 Ankara içi satılık köy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-Oguz -- 19 Mart 2015; 16:03:05 >

• ne kadar fiyatınız
  • başlangıç fiyatı nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat 500TL arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-Oguz -- 17 Mart 2015; 11:54:07 >
  • Up. Duvarlardan 13 tanesi Level 10 yani sarı olmuştur.
  • Fiyat güncellendi 500TL.
  • Satış devam ediyor. Hesap androidde kullanılmıştır ve sıfır bir mail adresine taşınmıştır. 500TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİSİN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Satış devam.
  • Hocam fiyatı fazla değilmi ?

• SaygınÜye kullanıcısına yanıt
    Forumda duvarları siyah bile olmayan aynı seviyedeki köyleri 600 700 tlye satanlar olmuş. Fazla olduğunu düşünmüyorum. Bu seviyede duvar olan köyleri 1000 tl den aşşa satan da görmedim. Ama eğer benim köyüme eşdeğer bir köy daha ucuza satılmış şu başlıkta şeklinde bir bildirim yaparsanız bakar duruma göre karar veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-Oguz

Forumda duvarları siyah bile olmayan aynı seviyedeki köyleri 600 700 tlye satanlar olmuş. Fazla olduğunu düşünmüyorum. Bu seviyede duvar olan köyleri 1000 tl den aşşa satan da görmedim. Ama eğer benim köyüme eşdeğer bir köy daha ucuza satılmış şu başlıkta şeklinde bir bildirim yaparsanız bakar duruma göre karar veririm.

Hocam hala ısrar ediyorsunuz bu fiyatlarda boyle güzel bir koy bakin güzelddiyorum neden satilmadi verdiğiniz fiyatlardan.1ay önceki Clash piyasasiyla şimdiki ayni değilvbu koy 250 tlden gidiyor şuandaoörneklerinde var şuanda forumda full siyah 8.seviye duvar 150tl buda 250tl olur iste ama siz ucmussunu hocam

• quote:

Bu köyün üzerinde emeğiniz var anlıyorum ancak bir oyuna 500 tl verebilcek pek kimse yok. Belirtmek istediğim buydu yanlış anlaşılmışım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaygınÜye

quote:

Bu köyün üzerinde emeğiniz var anlıyorum ancak bir oyuna 500 tl verebilcek pek kimse yok. Belirtmek istediğim buydu yanlış anlaşılmışım..

Öyle bir varki o parayı verebilecekler. Hocam köy güzel lakin herolar biraz zayıf kalmış en azından 15-15 olsaydı 600 den aşağıya koyma derdim.

• Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. 3 yıllık emeğimi 250tlye verecek değilim. 250tlye satacağıma hiç satmam, oynamaya devam ederim. Benim acelem yok. Full duvar 8 köyün 150 tlye satıldığını bana ispatlar mısınız? Yaklaşık 15 gündür bu başlığın bulunduğu köy satış kısmını geriye doğru taradım belirttiğiniz şekilde satılık köy göremedim.
  • Hocam bence 500 TL eder ama krallar çok geride aynı zamanda askerler ve savunmalarda öyle sırf duvara yüklenmişsiniz bence biraz daha geliştirip satın çünkü köy bu durumdayken 500TL vermezler bu çara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.