Şimdi Ara

tft lcd bağlamak yardım ltfn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslında bu mesaji elektronik bolumunde de actim ama orda kimseden cevap gelmedi.arkadaslarin gozunden kacmis olabilir diye burda da acmak istedim.mesaj kirliligine neden olduysam simdiden ozur dilerim ama bu olay bende takıntı haline geldi.nette hic bir forumda(yabancı forumlar dahil :() yahoo da üye oldugum gruplarda bu konuyla ilgili cevap alamıyorum delirecem:( konu su:

arkadaslar elimde ericson p800 den cıkma acx708akm-7 model bir LCD ;orite kameradan cıkma a015an02 model bir lcd ve saga gamegeardan cıkma bi lcd var.bunları yada en azından bırını :) paralel yada seri porttan pcye baglamak ıstıyorum.elimde acx ve a015 in dataseetleri ve pin listesi var.nette 16 pinli hazır satılan lcd kiti diyebileceğim lcdlerin baglantı semalarını buldum ama elimdekilerin pin sayıları daha fazla (30 ve 26 pin)ayrica pinlerin adıda farklı.dataları buluyorum ama diger pinler rs r/w e gibi diil pinlerin adı.bu konuda yardımcı olabilecek varmı?bircok forumda yazdım bu konuyu ama kımseden bı ses cıkmadı yoksa yapılamıyormu boyle bısı en azından bunu bılsem rahat edecem :)
    ugrasmak isteyenlere veya datasheetleri arayanlara mail atabilirim.
    elimdeki datasheetler
    sega gamegear caruş ve lcd pin listesi
    acx708akm-7 pin listesi
    a015an02 v0 ve v1 pin listesi
    ericson a1018s pin listesi
    A015AN03 V0 ın pin listesini elektronik bölümünde yayınladım ama burda ne hikmetse resmi ekliyemiyorum.ordan bakabilirsiniz yada isteyene mail atabilirim...

• kardeş senin istediklerin bayağı karışık şeyler yani bulabilirsen helal olsun sana ne diyim ..
  • dogru soyluyorsun sanırım oyle karısık kı kımse yardım edemıyor :) adamlarlar oturup bu lcdleri yapıyor bız bı sekılde bunları bilgisayara baglayamıyoruz.aptal gibi hissediyorum kendimi :)su p800 den soktugum lcdnin pinleri vga cıkısına uyuyor.en sonunda tarzanca bi deneme yapıp vega cıkısına baglmayı denıcem :) (o kadar kucuk pinleri leğimleyebilirsem tabi..)bakalım buyuk ıhtımalle lcd yanacak yada grafik kartına veda edecem.gelismeleri yazarım burdan:) en azından zahmet edıp yorumda bulundugun ıcın tesekkurler kardesım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.