Şimdi Ara

TFF ne işe yarar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: heredot_t

Cumartesi oglen fena mı olurdu hayır çokta güzel olurdu ama bunuda digitırk istemiyor raytingler yüzünden kim olsa yapmazlar yani sizinle ilgisi yok dtek dertleri para çünkü ama cmt salı maçlarına da alışmak lazım eger bu seviyede oynumak istiyorum diyeceksen

+1... Lig Tv ne derse o... Daha ligin başı, bizim maçta 19:00' da başlasa idi güzel olurdu. Dediğiniz gibi reyting sorunları...
    Bu sadece Beşiktaş için değil, 3 büyükler ve diğer takımlar içinde geçerli. Avrupa ülkeleri geç saatte oynuyor ama alışık adamlar. Bizimkiler ise, ŞL maçından önce alışık olmadığımız saate maç veriyorlar. Herneyse, bakın Asker' de hani 5 dakika mola bile altın değerindedir deriz belki hatırlarsınız... Bu da öyle işte, 1 saatin bile önemi var. Erken uyumaları lazımdı ki ertesi güne dinç kalkabilsinler...
    Neyse bu sorun yaz yaz bitmez...

Mesela geçen sezon bizim maç yoğun kar yağışı + sis olmasına rağmen 19:00 , 20:30' da oynatıldı ya, sonra maçlarımız tatil edildi... Ben ona anlam verememiştim. Sizin maç o hafta 16:00' da idi mesela, mis gibi. (Örnek yanlış anlaşılmasın)

Demirören ve Lig Tv gidip yerine adam akıllı kişiler ve kurumlar gelse harika olacak. Birde şu lig tv maç yayını esnasında ekranı kaplayan o şifre deli ediyor, o kadar şikayet ettim çözüm yok... Rezalet :)
    Tabi ki baştan sona yanlış bir sistemde ülke yurt dışında başarılı olamıyor... Temizliği baştan aşağı yapmak lazım da neyse...

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

11 gün önce mi yaptı bu itirazı perşembe günü mü yaptı? Ezbere yazmayan taraftar cevap ver bende bilgileneyim diğer taraftarlar da bilgilensin

Kendini dunyadaki tek akilli zannediyorsun galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 günde bir maç yapmak niye zor olucak ki anlamıyorum ? Ben galatasaraylıyım avrupada işler kötü gittiğinde herkes diyordu 3 günde 4 günde bir maç yapılıyor bu yüzden böyle oluyor falan fıstık.. yahu ben izin yapmadan hergün kalkıp işe gittiğim tam 3 yıl oldu bir gün bile izin yapmadım kazandığım para hamitin maç başı ücreti kadar oldu yada olmadı..

Diğer takımlarda oynuyor 3 günde bir onlar başarılı oluyor ? Bu bahane saçmalığın daniskası bence.. uykuymuş şuymuş buymuş hikaye bunlar eğer başarı isteniyorsa futbolcu bunu istiyorsa 4 gün bence çok uzun bir süre. Sonuçta ligle4 başlamış her oyuncunun form tutması gerektiği döneme çoktan girilmiş..

Sanarsınız amatör bodybuilding öğrencisi.. 3 günde kas ağrısı geçmemiş olucak.. yapmayın arkadaşlar galatasarayda çok oynadı bu şekilde fenerde elbet oynamıştır avrupa kulüplerinin çoğu sorun etmeden oynuyor sizin için neden problem oluyor ki bu ? Bırakın futbolcuları korumayı artık koruyacaksanız gidin asgari ücretle 8 saatten fazla mesai verilmeden çalıştırılanları koruyun bana senede milyon eurolar versinler ben hergün maç yaparım 90 dakikayıda her allahın günü usanmadan çıkartırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

Arada 4 gün var 4 . Ayıptır ya. Bizim maç da pazar akşama konmuş oturup ağlayalım mı ne yapalım?

Ben forumun durumunun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum ya. Adam ya haftanın günlerini bilmiyor ya da sayı saymaktan aciz. İnanılmaz cidden. Umarım cehaletten değil fanatizmden yazılmıştır şu yorum.
  • Onlarda hizaya gelecek. Yavaş yavaş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda Beşiktaş karşıtlığı yapcam diye tff yi savunan tayfa var. Avrupada ülkeyi temsil eden takımı zor durumda bıraktılar. Bunun savunması olamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

Ya cuma gün çogu ligde maç yoktu zaten milli takımdan oyuncuların dönüşü çarşamba olduğu için öyle yaptılar herşeye kötüleyecek bir şey bulmaya ne ladar meraklısınız

Benfica, PSG, Bayern, Rostov, Kiev cuma günü maç yapan şl takımları. Barça, Real, City, Dortmund gibi takımlar da erken saatte yaptılar. Bizim ki de en azından Cumartesi 19:00'a konulamaz mıydı ?(normali cumaya konmasıdır) Gs kainat şampiyonasına gideceği için mi onların 19:00 bizim 21:15 ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal maçların Cumartesi ve Pazar dışında oynanmasına karşıyım ama Avrupanın en uzak deplasmanına gidecekken Cuma oynanması gerekiyordu maçın. Hadi Cumartesi oynatırsın anlarım bare 15:00 gibi saate koy maçı. İngiltere de bile 14:30 da derbi oynandı dün. Hemde İngiltere ile aramızda 2 saat var adamlar öğlen oynuyormuş gibi oldu maçı.ç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus III

quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

Arada 4 gün var 4 . Ayıptır ya. Bizim maç da pazar akşama konmuş oturup ağlayalım mı ne yapalım?

Ben forumun durumunun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum ya. Adam ya haftanın günlerini bilmiyor ya da sayı saymaktan aciz. İnanılmaz cidden. Umarım cehaletten değil fanatizmden yazılmıştır şu yorum.

Hayır maçı sadece çarşamba sanıyordum. Gelgelelim yine 3 gün var. 3 gün de ağlanacak birşey değil kanımca.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.