Şimdi Ara

Tff hangi kafayla maç takvimi hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cuma günü eurolig maçıyla aynı saate maç koyan tff nin mantığını biri izah etsin

Büyük takim gündüz maçı yapamaz diye kural yok.Gs 2 hafta önce yapti.Şu maçı cumartesi 4e koymak çok fazla iq gerektirmiyor.Art niyetli bir hareket olduğu açıkça belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Federasyon hazirlamiyor digiturk hazirliyor

• Bu tarz mevzularda tff yetkili ancak yayıncı kuruluşun borusu ötüyor , o saatlerde olmasının belli çıkarları olmasa o saate koymazlar...

3 büyüklerin aynı gün içinde çok nadir maç yapması gibi düşünmek gerek bu mevzuyu...

Yazında haklısın ancak tff başında kimler var bakılması gerek sonra kararlarını tartışırız...
  • Bir federasyon hic mi dogru karar vermez?

• Ben de bu durumu anlamış değilim

• En ufak meseleyi de Galatasaray-Fenerbahçe çatışması haline getirmeyelim . Az sakin olsun herkes . Konu her ne olursa olsun alakalı alakasız birbirinize laf sokmaya çalışıyorsunuz neden bilmiyorum.

Bu arada bu forum taraftar forumu değil.Her konuda mesajı atanların hepsi Galatasaraylı serzenişinde bulunmanıza da anlam veremiyorum. Burası herkese açık bir forum ve herkes istediği konuya kurallar çerçevesinde yorum yapabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu finalleri ne yapacağız
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.