Şimdi Ara

TFF 6 Hakem Uygulamasını Duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlave hakem uygulaması gelecek sezondan itibaren Türkiye'de de kullanılmaya başlanacak.
    Türkiye Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp yeni gelecek sistemle hakem hatalarının en az indirileceğini belirtti.

2012-2013 sezonu boyunca yaptıkları hatalarla hep gündemde olan hakemler büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Uefa ve Fifa'nın daha önceden uygulamaya başladığı ilave hakem uygulaması önümüzdeki sezon Türkiye'de de uygulanmaya başlanacak.

TFF ve MHK'nın ortak aldığı bu kararla birlikte gelecek sezondan itibaren Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda ilave yardımcı hakemlik uygulamasına geçilecek. Konu hakkında açıklamalarda bulunan MHK Başkanı Zekeriya Alp yaptığı açıklamada ise, "Umut ediyor ve inanıyorum ki ilave yardımcı hakemlik sistemi, hakemlerimizin maç performanslarını daha da artıracak, ülke futbolunun ve marka değerinin yükselmesine olumlu katkılar sağlayacak." dedi.

Goal.com

• Güzel bir uygulama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gçen sene buna gs ve fener karşı çıkmıştı acaba ne değişti inanın çok merak ediyorum.. herkez şunu bilsinki her oyuncunun başına birtane hakem dikseniz bile bu ligde hakem hataları hep gs ve fenere yarayacak hiçkimse masal anlatmasın bu lig lobi faaliyetleriylen dönen bir lig haline geldi. bu federasyon gitmeden hiç birşey temizlenmez.
  • İsterse 16 tane olsun yine bariz hatalar olacaktır. Buraya yazıyorum.
  • Uefa maçında 6 hakem vardı da ne oldu ? Adam dibindeki pozisyonu göremeyip korner verdi ve gol oldu.

Aynı şekilde Gs'ın Manu ve R.Madrid maçında çizgi hakeminin 3 metre önünde Umut ve Burak'a verilmeyen %100 net penaltılar var.

Yine Cüneyt Çakır'ın yönettiği Manu Real maçında çizgi hakeminin 1 metre önünde elle çıkartılan pozisyon var. Onu bile göremediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

Uefa maçında 6 hakem vardı da ne oldu ? Adam dibindeki pozisyonu göremeyip korner verdi ve gol oldu.

Aynı şekilde Gs'ın Manu ve R.Madrid maçında çizgi hakeminin 3 metre önünde Umut ve Burak'a verilmeyen %100 net penaltılar var.

Yine Cüneyt Çakır'ın yönettiği Manu Real maçında çizgi hakeminin 1 metre önünde elle çıkartılan pozisyon var. Onu bile göremediler.

+ A.Madrid'e elendiğimiz maçtaki verilmeyen penaltı.
  • federasyon tutarlı davranıyor en azından sahada 6 yabancı olacak diyorlardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

Uefa maçında 6 hakem vardı da ne oldu ? Adam dibindeki pozisyonu göremeyip korner verdi ve gol oldu.

+ A.Madrid'e elendiğimiz maçtaki verilmeyen penaltı.

Vallahi onu da yazmıştım ama geçmişte kaldığından kimse hatırlamaz diye sildim

Yanlış hatırlamıyorsam maç 1-1 di ve net penaltımız verilmedi. ilk maçta 1-1 bitmişti. Verilmeyen penaltı sonrası da 90. dk da gol yiyip elenmiştik.

O A.Madrid de o sene kupayı aldı. Hakemler bir takımın kaderi ile böyle oynuyor işte. İsterse 20 hakem olsun , kör olduktan sonra değişen bir şey olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.