Geçenlerde tf2turkey.com'un yapacağı bir minilig haberini aldık. Ayrıca bildiğiniz gibi Rekabetçi TF2 Eğitim konusu altında bazı arkadaşlarımıza 6v6 öğretmeye çalışıyoruz.
Bu arkadaşlar başta olmak üzere, çoğunluğu Donanım Haber Forum kullanıcılarından oluşan bir takım kurmayı düşünüyorum. Turnuvaya TDS, DWe, dg'nin yeni kurduğu bir takım, shh ve OyunGezer Forumunun kullanıcılarından oluşan bir takım kayıt yaptırmış bulunmakta. Olursa bizim de yerimiz hazır.
Lig hakkında detaylı bilgiyi tf2turkey.com'dan bulabilirsiniz. 6 kişilik bir minilig olacak, bilmeyen arkadaşlar için hem güzel hem eğitici bir çalışma olmuş olur.
"Ben de katılmak istiyorum." diyenler bu konu başlığı altına yazarlarsa o arkadaşları değerlendirip gereğini yaparız. Yanı sıra benim de zaten Steam'de ekli olup da bire bir konuşup alacağım kişiler olacaktır.
Çekilişe katılmak istiyorum.
Konuşuldu, görüşüldü, varım diyor
Hadi bakalım Güven sen çıkarırsın yine bi' takım.
Katılıyorum. ^_^
Benim tanıdığım katılabilecek DH oyuncuları bu kadar. Belki DH içerisinden 1-2 katılım daha çıkar, duruma göre yine alım yapılır ama ben de izin verirseniz bu andan itibaren DH dışından oyuncu aramaya başlıyorum, 1-2 oyuncu DH dışından olacak.