Şimdi Ara

TF201 arka kamera yeşil ekran oluştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yabancı sitelerde bu konu ile ilgili haber bulabildim ama bizim forumda göremedim acaba kimsenin başına böyle bişey gelmedimi?

Benim TF201 model tabletin arka kamerası açılınca yeşil ekran oluşuyor ve hiç görüntü almıyor
    burada örnek video var..http://youtu.be/pJKON7XS2do sanırım donanımsal bir sorun

nasıl halledebileceğimiz hakkında bilgisi olan varmı lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eng27m -- 31 Mayıs 2012; 23:35:11 >

• Dostum bende de aynı sorun oluştu. Çözmlere bakıyorum eski br firmware kurun falan diyorlar ama çözemezsem garantiye göndereceğim.
    Sen sorunu çözebildin mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de oluştu ama nedeni şu olabilir geçenlerde bana bir soru sordu yeni güncellemen var güncelliyimmi dedi bende güncelledim. Bu güncellemeyi bulup geri almanın yolu olabilirmi?? Eğer olursa bir de öyle denemek istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum.
  • bende aynı konuyu açtım forumda. güncellemeyle alakası yok kamera probleminin. donanım hatası büyük ihtimalle.benimki durup dururken gidiverdi.toplasam 10 tane fotoğraf çekmişimdir aldığımdan beri. geçen gün bi fotoğraf çekiyim dedim.yeşil ekran oluverdi kamera.artık hiç açılmıyor.servise gönderen oldumu bu konuyla alakalı.
  • wipe işlemi yaparak makineyi sıfırladım ama kamera düzelmedi.Dediğiniz gibi bende 10 tane fotoğraf çekmemişimdir. Mecbur 10 gün önce servise gönderdim.Bugün telefonla konuştum Donamsal bir hata çıktı parça bekleniyormuş .Bakalım nasıl sonuçlanacak burdan haber veririm sizlere.iyi günler herkese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.