Ben genelde az pingli yoğun serverları takip ediyorum. Ha eğer hep bizimle kalmak takılmak istiyorsanız :) steamle bizi takip edebilirsiniz. Dh game grup bunun için yeterlidir sanırsam. :)
Ben idle serverlarına girmiştim birkaç kere, ama bana bakire şapkası düştü (sonra yanlışlıkla sildim o ayrı mesele) Bu mimleme olayı sadece idler programı kullananlarla ilgili galiba. Onun dışında iki şapka düştü normal oynarken, Demoman's Fro ve Ye Olde Baker Boy (scout şapkası). Millet şapka düşmez diye yakınır ben de en az oynadığım 2 class'ınki düştü diye yanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: EstrEmO
Ben genelde az pingli yoğun serverları takip ediyorum. Ha eğer hep bizimle kalmak takılmak istiyorsanız :) steamle bizi takip edebilirsiniz. Dh game grup bunun için yeterlidir sanırsam. :)
"az pingli" demişsin ya, ben çoğu zaman o az ping olayına sinir oluyorum. senin için konuşmuyorum genelleme yapacam da, bazı insanlarda ping takıntısı var. mesela ben 150 pingin aşağısına eyvallah derim. adamın pingi 30-40 olmassa bi türlü içi rahat etmiyor. belki de haklıdır, bilmem ama ben 150 ile çok rahat oynuyorum birçok serverda.
quote:
Orijinalden alıntı: masterm1nd
Ben idle serverlarına girmiştim birkaç kere, ama bana bakire şapkası düştü (sonra yanlışlıkla sildim o ayrı mesele) Bu mimleme olayı sadece idler programı kullananlarla ilgili galiba. Onun dışında iki şapka düştü normal oynarken, Demoman's Fro ve Ye Olde Baker Boy (scout şapkası). Millet şapka düşmez diye yakınır ben de en az oynadığım 2 class'ınki düştü diye yanıyorum.
bana "oynamadığım classın şapkası düşme" olayı olmuştu ve ben de çok yakınmıştım. bana Heavynin Officer's Ushanka şapkası düşmüştü, classless updatein maskotu sayılır. o güne kadar hayatımda en fazla 1-2 saat oynamıştım heavyyi ancak şapkası gelince paso heavy oldum ve oynamasını öğrendim sırf şapkası olduğu için
Ushanka en çok istediğim şapkalardan biri diyebilirim Şanslı kabul et kendini
Firewall hatası veriyor bana :S
Firewall kapalı antivirüs kapalı steam , friends açık
quote:
Orijinalden alıntı: gvngngr
quote:
"az pingli" demişsin ya, ben çoğu zaman o az ping olayına sinir oluyorum. senin için konuşmuyorum genelleme yapacam da, bazı insanlarda ping takıntısı var. mesela ben 150 pingin aşağısına eyvallah derim. adamın pingi 30-40 olmassa bi türlü içi rahat etmiyor. belki de haklıdır, bilmem ama ben 150 ile çok rahat oynuyorum birçok serverda.
200e kadar rahat oynarsın zaten burda en mantıklı olan birbirimizi steam friende ekleyip beraber oynama zevkini yaşamaktır.
quote:
quote:
Şimdi olay çok değişik. 30-40 lar abartı fakat. 90+ ping çok sakat durumlar yaratabiliyor. 150 ping de filan hayatta oynayamam şu saatten sonra.
CSden kalma herhalde bu ping hastalığı. 40'ı geçtim, adamlar 30 ping tahammül edemiyor.
Source oyunlarında 100 pinge kadar sorun olmuyor, CS gibi değil pek, o yüzden TF2 veya L4D oynarken 90 - 100 ping olmuş farketmiyor.
Belki Sniper ile oynarken hissedersiniz. Ben 120 130 pingle çok rahat Spy - Pyro oynuyordum.
Bişey dicem bu cheaters lament 2 eylülde verilmiş, keşke 8 gün önce alsaydım oyunu :( sadece şapkayı kaçırdıysak kullanalım yani :D
Sniper dışında ping sorun olmaz TF2'de bence. Sniper'da 100 üstü çekilmiyor, headshotlar ıska oluyor. Ama medic engi filan çok rahat oynanıyor 200 pingde bile
quote:
Orijinalden alıntı: BelieveMe
sen idle hakkında konuşuyosan, daha ne diyim, bu saatten sonra kullanan kaldı mı hala?
quote:
quote:
sen idle hakkında konuşuyosan, daha ne diyim, bu saatten sonra kullanan kaldı mı hala?
Konu ne hakkında açılmış? Hepsini tek tek okumadım sayfaların.
quote:
Orijinalden alıntı: masterm1nd
Sniper dışında ping sorun olmaz TF2'de bence. Sniper'da 100 üstü çekilmiyor, headshotlar ıska oluyor. Ama medic engi filan çok rahat oynanıyor 200 pingde bile
aynen, bende de lag olduğu zamanlarda engiye geçiyorum genelde.Sentry gun'ı tamir etmekte sorun olmuyor zaten lagda
Ben 150-200 pingle bile rahat oynadığım çok oluyor
Arkadaşlar yapmayın 120 ping bile bariz derecede fazla.
Benimde ping takıntım var call of duty 2 sağolsun
Estremo diye ekledim steamdan 1 yıl önce online olmuş gözüküyor?
gvngngr de ekledim oda 30gün önce online olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Juelz
Benimde ping takıntım var call of duty 2 sağolsun
Estremo diye ekledim steamdan 1 yıl önce online olmuş gözüküyor?
gvngngr de ekledim oda 30gün önce online olmuş
Daha yeni oyundan çıktım senin davetiyen gelmedi bana :)
sen "add friend"e basarak mı oraya ekliyosun? eğer öyle yaptıysan oraya yazacağın şey bizim Steam ID miz olması gerek. şahsen benim steam idim gvngngr değil, benim eski accmin steam idsi gvngngr idi. yani öyle yaparak eklediysen o ben değilim.
quote:
quote:
quote:
Konu ne hakkında açılmış? Hepsini tek tek okumadım sayfaların.
Idle kullanan kullanıcıların idle kullanarak kazandığı itemlar silindi, hatta bazılarında normal yollarla gelen itemlar bile silindi. birçok insan şapkasından silahından oldu. ayrıca idle kullanmayanlara hediye olarak bi tane şapka verildi. buna rağmen idle kullanıp da ban yemediği için şükreden insanlar var. hala idle kullanan var mıdır bilmiyorum.