Şimdi Ara

tezgah testere yapimi (video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elektrikli el aletlerini modifiye ederek profesyonellestiriyorum, asagidaki videomda daire testereden tezgah testere yapilisini gorebilirsiniz
    http://www.youtube.com/watch?v=PX6UoWI0ma0 (videoyu reklamiyla beraber izlerseniz ve youtubdaki videomada begeni birakip yada yorum yazarsaniz sevinirim benim icin onemli tesekkurler)

buda bugun yaptigim tezgah/masa freze (iki video)
    http://www.youtube.com/watch?v=R8ycRR7STr0
    http://www.youtube.com/watch?v=cxPJej-ECoI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsBE -- 21 Nisan 2014; 22:20:23 >

• ben mini boy yapmayı düşünüyorum, printer motoru ve dremel testere ucu ile :)
  • mrsBE M kullanıcısına yanıt
    eline sağlık, aklıma başka ray sistemleri de geliyor,ama sağlam bişey olursa orjinalleri aratmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Public_Enemy

ben mini boy yapmayı düşünüyorum, printer motoru ve dremel testere ucu ile :)

bu sekilde yapabilirsin , yakinda nasil yaptigimi anlatan videoda koyacam
    saygilar. yaparken testereni tahtaya guzel yerlestir yani milimetrik olcerek dikine ve yanlamasina, kestigin malzemenin her iki ucuda esit olcude olmasi icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911turbo

eline sağlık, aklıma başka ray sistemleri de geliyor,ama sağlam bişey olursa orjinalleri aratmaz

tesekkur ederim , uzerinde kolay calismak icin ray sistemini yapacam zaten ama aklimda bikac degisik sekil var birine karar vermem lazim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsBE

quote:

tesekkur ederim , uzerinde kolay calismak icin ray sistemini yapacam zaten ama aklimda bikac degisik sekil var birine karar vermem lazim :)

tebrik ederim güzel yapmışsınız ama ben sizi bir konuda uyarmak isterim daire testerenin uçlarındaki kesici uçlar (sert maden uçlar) bazen kopup fırlayabiliyor siz daire testerenin korumasını kaldırmışsınız ALLAH korusun o uçlar kopup fırlarsa size yada yakınlarınıza zarar verebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: zokur

quote:

Orijinalden alıntı: mrsBE

quote:

tebrik ederim güzel yapmışsınız ama ben sizi bir konuda uyarmak isterim daire testerenin uçlarındaki kesici uçlar (sert maden uçlar) bazen kopup fırlayabiliyor siz daire testerenin korumasını kaldırmışsınız ALLAH korusun o uçlar kopup fırlarsa size yada yakınlarınıza zarar verebilir

haklisin videoya cekerken koymamisim uzerine ama korumasi var normalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su altı radar yapımı ardunio
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mrsBE M kullanıcısına yanıt
    Sağol uyarı için, bahsettiğim tip mini testereyi kayışlı mı direkt mi bağlamamı tavsiye edersin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Public_Enemy

Sağol uyarı için, bahsettiğim tip mini testereyi kayışlı mı direkt mi bağlamamı tavsiye edersin ?

direk baglasan daha kolay olur bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.