Şimdi Ara

Tetradox akne tedavisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
22.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce 6 ay zoretanin-aknetrent 20mg ikisinden kullanmıştım tek bi akne kalmamıştı cildimde geçen yıl bu günlerde havalar ısınınca doktor ilacın cildi güneşe karşı aşırı hassas yapığını bu yüzden ara vermek gerektiğini söyledi.Yaz bitimine doğru yine ufak ufak akneler çıkmaya başladı doktora gittim bu sefer sadece sürmek için krem verdi fazla olmadığı için akneler kullandım ama pek bi işe yaramadı zatende pek çıkmıyordu ara ara çıkıyordu.

Bu son 1 ayda sırtımda özellikle çok fazla çıktı geçen haftada yüzümde ardı ardına 8-9 iri akne çıktı kaşıntılı biçimde doktora gittim bu gün yekrar zoretanin yada aknetrent kullanmak ıstedıgımı soyledım oda guneş ışınlarını söyledi yine tetradox 100mg kapsul ve sivex jel verdi.Acaba bu zoretanin kadar etkilimidir kullanan var mı ?

• zerotenin kadar etkili bir ilaç değildir o sana tavsiyem aktarlarda karaciğer yağlanmasını önleyen tabletler vardır(devedikeni ) 25 ytl onlardan al belki yararı dokunabilir. zaten o ilaç ve zerotonin ilaçlarının amacı karaciğeri baskılamakdır
  • Teşekkür ederim tavsiye için ben bi araştırayım bunu bende doğal yollardan çözmek istiyorum zaten aslında ama geçen yıl annemin bi arkadaşı maydanoz sapını kaynatıp içmemi önermişti ama yapılması biraz zahmetliydi aç karnına içmek gerekıyor ve içtikten en az 20 dakıka sonra yemek yemelisin demişti.

Bende önce onu yapıp sonra 15 dakıka demlenmesini bekle içtikten sonrada 20 dakıka yemek yeme çok fazla yapamadım bunu daha başka doğal yollardan bildikleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulamistad

zerotenin kadar etkili bir ilaç değildir o sana tavsiyem aktarlarda karaciğer yağlanmasını önleyen tabletler vardır(devedikeni ) 25 ytl onlardan al belki yararı dokunabilir. zaten o ilaç ve zerotonin ilaçlarının amacı karaciğeri baskılamakdır

Bimediğiniz konularda yorum yapmasanız iyi olur zoretanine karaciğeri baskılamaz ayrıca akneler karaciğer sorunundan kaynaklanmaz
  • tetradox sivilce yi çıkartan mikrobu öldürür sivilce çıkmasını azaltır , ama sivilce lekesini geçirmez sivilce lekesi için acnelyse yada tretin kullan
    ben 4 aydır kullanıyorum tretin son 1 ay acnelyse kullandım yüzüm bebek yüzü gibi lekesiz tertemiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varikosel agrisi bitki tedavisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.