Şimdi Ara

Tetikçi mi Tepenin Gözleri 2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın sinemaya gidicem sizce hangisine gideyim birinden birine gitmesem sanki çıkınca keşke diğerine gitseydim diyecekmişim gibi hissediyorum
    2'sine gidecek zamanım da yok öğrenci adamız paramız da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 17 Mayıs 2007; 22:08:34 >

• Ben tepenin gözleri 2 diyorum
  • izlemedim ama tepenin gözleri uyduruk çıkar gibime geliyor
  • bak benden nasihat.ben bir korku hastası olmama rağmen bu filmin 1cisine de gitmedim buna da gitmem.çok klişe bi konusu var.eskiden böle çok film yapıldı.tatile giderler yolda bir manyak tuzak kurar....peki 2cisinde ne olabilir ki en fazla o manyağın başka bir arkadaşı çıkar yani zevksiz bir film.ama tetikçi daha iyi bir film.hiç olmazsa aksiyona doyucaksın.iki saat te bir çığlık atılan bayat bir filmden iyidir.
  • ikincisinde manyağın arkadaşları ve askerler var.. ben tepenin gözlerini seçerdim, youtube dan fragmanına bir göz at istersen, fena bir filme benzemiyor
  • tetikçiyi seyretim güzel ve aksiyon bol. ama tek kişilik ordu mantığı ve herkesi alt etme becerisi bundada var yinede sıkılmaz insan seyredilir ama sinamada para verilecek türden değil ..tepeye gelince 1 gayet başarılı idi korku gerilimi ABD li yapımcılar bu işi beceriyor ,Tepenin Gözleri ( 1 ) seyretmiştim 2 seyredemedim henüz korku gerilim türü diyorsan gidilir sonuçta herbiri farklı konu ama fazla birşeyde bekleme ..bence 1 flimi CD-DVD satan yerlerden edinip ve seyredip öyle gitmek hiç değilse seni neyin beklediğini bilmiş olursun..
  • Tepenin Gözleri tipik bir korku filimi , bilindik konusu ve hass yine aynı korku filimlerinden izleyecez diyerek oturursun ekran başına lakin aslında gerçekten öyledir konusu çok bayattır ama harika bir film çıkar sonunda izlemende fayda vardır derim fragmanı izledim harika gözüküyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de izledim ilk filmi beğenmiştim ve bunda da işin içine askeri birliğin girmesi biraz filmi güzelleştirebilir diye düşünüyorum ama tetikçiyi de çok övüyorlar
  • Tetikçi bence.
  • ben Zodiac ı merak ediyorum bu haftaki filmlerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: @XEL

ben Zodiac ı merak ediyorum bu haftaki filmlerden

Valla bana kalsa zaman ve para olsa hepsine gideceğim seçmeden Sinema'yı öyle böyle değil acayip çok seviyorum.. En büyük tutkularımdan biridir
  • quote:

Orjinalden alıntı: d@LBy

bak benden nasihat.ben bir korku hastası olmama rağmen bu filmin 1cisine de gitmedim buna da gitmem.çok klişe bi konusu var.eskiden böle çok film yapıldı.tatile giderler yolda bir manyak tuzak kurar....peki 2cisinde ne olabilir ki en fazla o manyağın başka bir arkadaşı çıkar yani zevksiz bir film.ama tetikçi daha iyi bir film.hiç olmazsa aksiyona doyucaksın.iki saat te bir çığlık atılan bayat bir filmden iyidir.

katılıyorumilk film neydiki 2.si iyi olsun

• Grindland gelsede gitsek yav...
  • Tetikçi hala sinemalardamı yahu? Geçen Vcd sini gördüm orjinal.

Ama baba filmdir
  • Tepenin gözlerine git.Belki alışılmış senaryo ama yine de iyi yapılmış bir film
  • quote:

Orjinalden alıntı: JAM3Z

Tetikçi hala sinemalardamı yahu? Geçen Vcd sini gördüm orjinal.

Ama baba filmdir

2 tane tetikçi var birinin orjinal adı crank o da baba filmdir

Bugün acil işim çıktı gidemedim
    yarına kaldı bende karar verdim tepenin gözleri 2 ye gideceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleep

quote:

Ama baba filmdir

beyazperde sitesinde eleştirmen felaket kötü demiş film için.http://beyazperde.mynet.com/sinekritik/1410

• ne tepenin gözleri ne de tetikçi bence Zodiac'a git harikadır. Baktım bu hafta izlenecek en düzgün filmlerden biridir. Tam bir Fincher filmine yakişacak türden olmuş zaten imdb.com'dan top 250'ye giren bir film bence bu filme git.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @XEL

quote:

Orjinalden alıntı: sleep

quote:

Ama baba filmdir

beyazperde sitesinde eleştirmen felaket kötü demiş film için.http://beyazperde.mynet.com/sinekritik/1410

Çok pis eleştirmiş

• Tepenin gözleri artık sıktı bin kere işlenmiş konu,tetikçi nasıldır pek bilmiyorum ancak Zodiac'a git kesin,bulunduğum şehirdeki hiçbir sinemaya gelmedi ben gidemiyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.