Şimdi Ara

Testosteron Erkeği Olmanın Yolları.(Kadınları etkilemenin tek yolu.+ Sosyal Fobi) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
10
Favori
14.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk kizlarinda böyle bir şey yok.Erkek ideal kilosunda , sakallı olsun direk peşinden koşar.Ama zayıf olsun , sakalsız olsun asla yüzüne bile bakmaz.Bir de paraya bakarlar.Turk kızları dış görünüşten başka hiçbir şeye bakmazlar.Nefret ve kin kültürü içinde yoğrulmuş oldukları için erkeğin yüzüne sevgi ile bakamiyorlar ki. İlla ideal kilo sakal olacak.Bir de esmer olursa Türk kızı direk kendi gider erkeğe.....
    Türk kızlarını hiç sevmiyorum.Yabanci kızları seviyorum.Rus sevgilim var su anda.Asla bir Türk kızıyla evlenmem.Sevgili bile olmak istemiyorum bir Turk kiziyla.Anca biraz takılıp atarım.Turk kızı hiçbir işe yaramıyor.Yuzde 99,99 u da kezban.Kaba,saygısız,egoist ,erkek ruhundan anlamayan bir yapıları var.Lafi uzatmaya gerek yok.Rus kızları ve Avrupalı kizlar tercihimdir.Rusla evlenmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 28 Temmuz 2017; 1:29:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahahahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güler yüzlü, konuşkan ama boş konuşan olmayan tiplerden olursanız, iletişim konusunda 2-0 önde başlarsınız.
  • metin yazarına %99 haklısın diyemesemde, söylediklerinde haklılık payı var,

kezban olmayan, kendi halinde işinde gücünde standart kızlarda gözlemlediğim,

Testosteron Erkeği Olmanın Yolları.(Kadınları etkilemenin tek yolu.+ Sosyal Fobi)

nah şöyle bir adamın resmine dk.larca bakalıyorlar, sayfayı aşağı yukarı kaydırıp tekrar bakan, başka resimleri varmı diye ileri geri sayfaları tarayan hatunlar var,

tekrar edeyim söylediklerinde haklılık payı var,

insan nasıl giydikleriyle karşılanıp söyledikleriyle uğurlanıyorsa,

atletik bir vücütta ön grizgahı yapıyor, tabi sonra, kendine bakım, özgüven, kültür, konuşma, gibi faktörlerle destekleyerek ilerlemek lazım, (eğer kız sadece sevişmek istemiyorsa)

senin hani o ilk andaki konuşmayı başlatamadığın durum varya, o nu vücut tipin başlatabiliyor işte ...
  • tom cruise 170 brad pitt 180 neresi yakın kardeş arada 10 cm var
  • BOŞ KONU . İNSANLAR HAYVAN DEĞİL AKILLARINA GÖRE HAREKET EDER
    AYRICA KIZ İÇİN TİP-PARA-AĞIZ ÜÇLÜSÜ LAZIM
    TİP EN ÖNCELİKLİ ŞEY

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

BOŞ KONU . İNSANLAR HAYVAN DEĞİL AKILLARINA GÖRE HAREKET EDER
    AYRICA KIZ İÇİN TİP-PARA-AĞIZ ÜÇLÜSÜ LAZIM
    TİP EN ÖNCELİKLİ ŞEY

tipsiz erkeklere çıkan kızlara ne diceksin ?
  • Konu sahibi TCMA ve Mucxjzzz okumuş.

Gayet doğru şeyler ama gelişmek için bunların değil.

TCMA VE MUCXJZZZ OKUMALARI LAZIM.

• para ağız ile götürüyor
    her birinin farklı olasılıkları var

• Yanılıyorsunuz hocam.

Kadınlar kendilerini diğer canlılara karşı koruyabilecek en güçlü erkekleri seçerler. Bu doğru. Ama güç kavramı değişiyor.

Artık etrafta şövalyeler, gladyatörler, yiğit savaşçılar güç demek değil. O devir bitti. Dervişlerin, bilimadamlarının popüler olduğu dönem de bitti. Artık güç zenginlerde.

Hadi diyelim ki dünyanın en kaslı insanıyım, Amerikan başkanına karşı birini nasıl koruyabilirim mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: One True King

Yanılıyorsunuz hocam.

Kadınlar kendilerini diğer canlılara karşı koruyabilecek en güçlü erkekleri seçerler. Bu doğru. Ama güç kavramı değişiyor.

Artık etrafta şövalyeler, gladyatörler, yiğit savaşçılar güç demek değil. O devir bitti. Dervişlerin, bilimadamlarının popüler olduğu dönem de bitti. Artık güç zenginlerde.

Hadi diyelim ki dünyanın en kaslı insanıyım, Amerikan başkanına karşı birini nasıl koruyabilirim mesela?

İçgüdülerden bahsediyoruz. Sen sarışın güzel bir kadından hoşkanırken bunları hesaba katıyor musun? onlarda katmıyor. Yani senin kimden hoşlanacağını kime karşı cinsel çekim hissedeceğine aklın değil ilkel benliğin karar veriyor. Parası olan pek ala kadınları elde edebilir bu bir yöntemdir. Fakat her parası olan kadınları kışkırtamaz. Cinsel anlamda hiç bir kadın ya bu çok zengin hemen altına yatmayalım diye düşünmez. Fakat Off ne kadar maço sert güçlü erkeksi bir erkek güçlü kolları arasında ezilmeliyim diye düşünür.

Yani siz gerçek bir erkek olarak parasızda kadınlara çekici gelebilir onları elde edebilirsiniz ha derseniz ki benim bunlara ihtiyacım yok ben çok zenginim eğer çok çalışırsam bir gün çok zengin olurum ve kadınları tek tek satın alırım. Fakat bunları yeteneğin çekiciliğim sayesinde değil param sayesinde yapabilirim bu bana yeter diyorsanız o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 28 Temmuz 2017; 23:21:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

quote:

Yanılıyorsunuz hocam.

İçgüdülerden bahsediyoruz. Sen sarışın güzel bir kadından hoşkanırken bunları hesaba katıyor musun? onlarda katmıyor. Yani senin kimden hoşlanacağını kime karşı cinsel çekim hissedeceğine aklın değil ilkel benliğin karar veriyor. Parası olan pek ala kadınları elde edebilir bu bir yöntemdir. Fakat her parası olan kadınları kışkırtamaz. Cinsel anlamda hiç bir kadın ya bu çok zengin hemen altına yatmayalım diye düşünmez. Fakat Off ne kadar maço sert güçlü erkeksi bir erkek güçlü kolları arasında ezilmeliyim diye düşünür.

Sarışın olmayan ama yüksek bir zekaya sahip bir kızın bu forumdaki çoğu kişiyi etkileyeceğini düşünüyorum. Dedim ya işler değişti. Içgüdülerimiz de değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 28 Temmuz 2017; 23:21:23 >
  • quote:

quote:

quote:

Yanılıyorsunuz hocam.

Sarışın olmayan ama yüksek bir zekaya sahip bir kızın bu forumdaki çoğu kişiyi etkileyeceğini düşünüyorum. Dedim ya işler değişti. Içgüdülerimiz de değişiyor.

Erkeklere çekici gelmeyecek kadın var mı dünyada? özellikle donanimhaberde ki yoksun kalmış erkeklere? Yanılıyorsun ayrıca içgüdüler ilk çağlardan bu yana pek fazla değişmedi. Hala aynı şekilde işliyor. Kadınlar hala güçlü erkekler istiyor para malk mülk o zamanlarda önemliydi şimdide önemli ama kadıne erkeğinin zengin olmasının yanında yatakta panter gibi olmasını ve dışarıya karşı maço sert savaşçı olmasınıda istiyor. İstediğin kadına sor çevrende kadın yoksa kizlarsoruyorda açılan anketlere sorulmş sorulara tek tek bak aynı cevapları alacaksın.

Ayrıca ne değişmesinden bahsediyorsunuz ? Modern insan 100.000 Yıl yaşında biz daha kaç bin yıldır bu sisteme geçtikte içgüdülerimize kadar değişeceğiz? hem neden değişelim cinsel seçilim hala aynı şekilde işliyor.

Güç anlayışı değişir para olur mal mülk olur bunlar zaten buna sahip erkeklerin güce sahip olduğunu gösterir. Para kalkar başka şey gelir ama kadınlar yine güce tapmaya devam edecekler. Bundan 1000000000 yılda geçse kadınlar hala kaslı fiziksel olarak güçlü olan erkekleri gördükçe içleri titreyecektir bunlar değişmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 28 Temmuz 2017; 23:32:33 >
  • quote:

quote:

Yanılıyorsunuz hocam.

Yani siz gerçek bir erkek olarak parasızda kadınlara çekici gelebilir onları elde edebilirsiniz ha derseniz ki benim bunlara ihtiyacım yok ben çok zenginim eğer çok çalışırsam bir gün çok zengin olurum ve kadınları tek tek satın alırım. Fakat bunları yeteneğin çekiciliğim sayesinde değil param sayesinde yapabilirim bu bana yeter diyorsanız o ayrı.

bak ilk kez doğru bişey dedin bi kızdan mantığımla değil anlık hoşlanıyorum seçemiyorum kimden hoşlancamı yani çok garip bişey
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yanılıyorsunuz hocam.

Kadınlar kendilerini diğer canlılara karşı koruyabilecek en güçlü erkekleri seçerler. Bu doğru. Ama güç kavramı değişiyor,değişiyor.

Erkeklere çekici gelmeyecek kadın var mı dünyada? özellikle donanimhaberde ki yoksun kalmış erkeklere? Yanılıyorsun ayrıca içgüdüler ilk çağlardan bu yana pek fazla değişmedi. Hala aynı şekilde işliyor. Kadınlar hala güçlü erkekler istiyor para malk mülk o zamanlarda önemliydi şimdide önemli ama kadıne erkeğinin zengin olmasının yanında yatakta panter gibi olmasını ve dışarıya karşı maço sert savaşçı olmasınıda istiyor. İstediğin kadına sor çevrende kadın yoksa kizlarsoruyorda açılan anketlere sorulmş sorulara tek tek bak aynı cevapları alacaksın.

Ayrıca ne değişmesinden bahsediyorsunuz ? Modern insan 100.000 Yıl yaşında biz daha kaç bin yıldır bu sisteme geçtikte içgüdülerimize kadar değişeceğiz? hem neden değişelim cinsel seçilim hala aynı şekilde işliyor.

Güç anlayışı değişir para olur mal mülk olur bunlar zaten buna sahip erkeklerin güce sahip olduğunu gösterir. Para kalkar başka şey gelir ama kadınlar yine güce tapmaya devam edecekler. Bundan 1000000000 yılda geçse kadınlar hala kaslı fiziksel olarak güçlü olan erkekleri gördükçe içleri titreyecektir bunlar değişmez.

Evet çekici gelmeyen kadınlar var. Ve durum dh dekiler olunca da değişmiyor.

Önceki cümlemde Içgüdülerimiz değişiyor derken yanlış ifade kullanmışım şu an farkettim. Içgüdülerimiz değişmiyor, güç algimiz değişiyor.

100.000 yasindayiz evet ama son 100 yıldaki değişim diğer 999.900 yildakinden daha fazla. Normal bir zamanda değiliz. Herkes çok çabuk etkileniyor,yönlendiriliyor.

Dediğin "Titreme" olayının olmasının sebebi güç kavramının henüz yeterince değişmemiş olması. Ama açık şekilde söyleyebilirim ki artık en önemli güç unsuru fiziksel güç değil. Hala önemli bir yere sahip olabilir ama en önemlisi değil. Ve giderek önemini kaybediyor.

Evet, insanlar soyunu fiziksel olarak çekici insanlarla devam ettirmek istiyor olabilirler şu an. Ama gün geçtikçe paranın önemi daha çok artıyor. Bu durumda tahmin et ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 29 Temmuz 2017; 2:44:41 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yanılıyorsunuz hocam.

Kadınlar kendilerini diğer canlılara karşı koruyabilecek en güçlü erkekleri seçerler. Bu doğru. Ama güç kavramı değişiyor,değişiyor.

Evet çekici gelmeyen kadınlar var. Ve durum dh dekiler olunca da değişmiyor.

Önceki cümlemde Içgüdülerimiz değişiyor derken yanlış ifade kullanmışım şu an farkettim. Içgüdülerimiz değişmiyor, güç algimiz değişiyor.

100.000 yasindayiz evet ama son 100 yıldaki değişim diğer 999.900 yildakinden daha fazla. Normal bir zamanda değiliz. Herkes çok çabuk etkileniyor,yönlendiriliyor.

Dediğin "Titreme" olayının olmasının sebebi güç kavramının henüz yeterince değişmemiş olması. Ama açık şekilde söyleyebilirim ki artık en önemli güç unsuru fiziksel güç değil. Hala önemli bir yere sahip olabilir ama en önemlisi değil. Ve giderek önemini kaybediyor.

Evet, insanlar soyunu fiziksel olarak çekici insanlarla devam ettirmek istiyor olabilirler şu an. Ama gün geçtikçe paranın önemi daha çok artıyor. Bu durumda tahmin et ne olacak?

Eğer böyle olursa insanoğlunun soyu ve sağlıklı genlerin oluşma sayısı tehlikeye girer.

Çünkü çekicilikte en önemli unsur karşı tarafın sağlıklı ve sağlıklı genlere sahip olmasıdır. eğer para statü mevzuları bunun önüne geçerse insanoğlu rastgele birleşmeyle gelişme kat edemeyecek.

ve hastalıklı genlerde nesillerden nesile aktarılacak bunun olması insan soyunun geleceği açısından hoş bir durum değil.

Bu yüzden kadınlar hem fiziksel açıdan sağlıklı ve yakışıklı hem parası olsun mantığıyla hareket ederse bir sorun olmaz.

Ama para ve statü mevzuları bunlardan bağımsız değil her sıradan erkeğin yapabileceği bir şey değildir zengin olmak.

Diğerlerinden daha rekabetçi, hırslı, zeki ve mücadeleci olman gerekir.

Kadınların taptığı para değildir Erkekte gördüğü güç gösteriş potansiyeldir zengin bir insan bunları başarmıştır öne geçmiştir galiptir vs

Yani demek istediğim ilk çağlardaki güçlü savaşçılar bugünün zenginleri

Aklıma bir deney daha geldi bununla ilgili yapılan bir deneyde patronların ve iş sahiplerinin testosteron hormonları diğerlerinden daha yüksek çıkmıştır.

Ali ağaoğlu gibi zengin adamlar alfa erkek grubuna girer.

Dolayısıyla iş hayatındada avcı alfa testosteron erkekleri galip konumunda daha hırslı ve mücadeleci girişimci oluyorlar bu yüzden testosteronda bir nevi parayı çekmiş oluyor

Bunun sonucundada "kıroyum ama para bende" mevzusu oluşuyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 29 Temmuz 2017; 3:40:32 >
  • geçin bu testesteron mestesteron keko kro işlerini, bunlar türkiye gibi gelişmemeiş arap ülkelerinde olur ancak,artık devir değişti avrupa ülkeleri her zaman bu tip şeylerde dünyaya yön verir oldu,daha düne kadar ben bile kot pantolon renkli spor ayakkabı giyeceğimi düşünmüyordum,kumaş ve kundura takılırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssdsadas

geçin bu testesteron mestesteron keko kro işlerini, bunlar türkiye gibi gelişmemeiş arap ülkelerinde olur ancak,artık devir değişti avrupa ülkeleri her zaman bu tip şeylerde dünyaya yön verir oldu,daha düne kadar ben bile kot pantolon renkli spor ayakkabı giyeceğimi düşünmüyordum,kumaş ve kundura takılırdım

yallah çomar arabistana
  • quote:

Orijinalden alıntı: QaraxanUluturk

Ses kalınlığı, Boy uzaması, Geniş omuz, Büyük cinsel organ, Erkeksi düşünme kabiliyeti, analitik zeka, mantık, az duygusallık, yüksek özgüven, girişkenlik, konuşkanlık, kıl ve sakal yoğunluğu, agresif ve sinirli tavırlar.

Bunların hepsi bende var ama asosyalim ve bir sevgilim bile doğru düzgün olmadı yaş: 23

Demek ki yok bu senin kuruntun.
  • Falan filan. Az karakterli olun da sizi seven doğru düzgün biri olsun, siz de onu sevin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.