Şimdi Ara

Testosteron eksikliği midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar forumda yeniyim umarım konuyu doğru yere açıyorumdur, eğer hatam var ise lütfen moderatör arkadaşlar bana yardımcı olsunlar.

Ben uzun süredir sağlık sorunlarım hususunda verdiğim mücadeleyi burada özetlemeye calışacağım,
    Kendimde gozlemlediklerim
    1.Uyku sürem uzun olsa dahi yorgun uyanıyorum.zinde uykusunu almış olarak uyanamiyorum
    2.çabuk sinirleniyorum,aşırı tepki gösterip,cabuk pisman oluyorum.
    3.Halsizlik,Yorgunluk hali gun boyu uzerimde hakim(unlu markali vitamin takviyelerinden sonuc alamadim)
    4.cinsel isteksizlik,kendime guvensizlik var.
    5.gobek bolgemde yaglanma mevcut (spor salonunda 2 ay yogun mucadelemde sonuc alamadim, asiri kilolu bir insan degilim)
    6.Odaklanamama,konsantre olamama hali her daim var.
    7.kararsizlik,endise,kaygi her daim benimle.

Evliyim bir cocugum var ,sigara ve alkol kullanmiyorum,33 yasindayim.
    Kbb deviasyon ameliyati oldum alerji tedavisi gordum halen goruyorum sonuc hep ayni
    Psikolojik olur diye bir yil prozac tedavisi uygulandim. Sonuc ayni
    Dahiliye polkliniginde karaciger yaglanmasi teshisi kondu dia ile baslayan cok tabletli bir hap kullandim sonuc degismedi

Bilenler duyanlar, yardimci olabileceklerden yardim istiyorum, lutfen dalga gecici seyler yazmayiniz derdini soylemeyen deva bulamaz bunlar. Testesteron eksikligi olabilir mi? Simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kan testi yaptırılır anlaşılır eksiklik var mı diye. Çok genel semptomlar bunlar. Bence kan testi yaptırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prozac'ı ben de 8 9 aydır içiyorum, pek bir sonuca varamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Uyku Apnesi belirtileri gibi...

Eşiniz sizi uyurken gözlemleyebilir yada test için hastaneye başvurabilirsiniz.

Benimki sadece bir fikir.

Tşk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Testosteron mu az?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.