Şimdi Ara

Testmi onemli konu calismakmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana gore konu valismak daha onemli cunku konuyu anlamadan rest cozulmuyor ama bazilari gunda 200 soru cozulmeli en az diyor bende uanlis onemli olan konuyu calisip anlamak ve adam gibi soru cozulurse 50 soru bile yeter onemli olan soriyu anlamak bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkiside

• quote:

Orijinalden alıntı: kovaladımsevdiğimi

İkiside

Dogru aslinda

• konu çalışıp ondan sonra test çözersen daha verimli hergün 200 soru saçma benim 0 soru çözdüğüm günler oluyor
  • konu çalış ama konuyu bil sadece kitaptan ygs lys ye çalışma git merak et araştır herşeyi öğren o konuyla ilgili. konu çalışmak sadece konu anlatımlı kitaptan konuyu okumak olarak biliniyo alakası yok. internetten videolar izleyin ingilizceniz iyiyse ingilizce kaynaklardan okuyun
  • beyler konuyu çalıştıkdan sonra değişik soru tipleri olduğu zaman ne yapıyosunuz ?
  • Ben bir konuyu çalışırken once okuyorum, sonra video izliyorum, sonra baska bir kaynaktan (konu anlatım) bir daha calisiyorum. Sonuc ise oldukça basarili. Ekstra 1 saatinizi alıyor ama gercekten o konu hakkında bilmediğiniz cok uc noktalar varsa onlar kalıyor. Biyoloji boyle , tarih desen aynı. Matematikte farklı soru tipi görmek adına guzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sensorler hakkinda bir kac soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.