Şimdi Ara

TESTISLERDEKI AGRI!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir süre malum işi falan yapma dokunma pek sıcak suyla duş alıp yat dinlen o zaman geçer bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    Ciplak ayak beton ustunde cok dururum biraz usutmus olabilirim tavsiyeniz icin sagolun hocam dikkate alcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerzalim

Hocam o varikosel dediginiz seyi arastirdim korkunc bisey Allah hepimizi korusunda o varikosel resimlerine hic benzemiyor damarlar gozukmuyorki

ürolog bana sen grade 2 varikoselsin
    çocuk yapma ihtimalin %40 ama varikosel ameliyatı olursan %60 olur demişti
    hatta kartvizitini verdi ve dışarıda bu ameliyatı 1.500 liraya yapabileceğini 2 saat sonra yürüyüp gidebileceğimi söyledi

pek güvenemedim sperm tahlil sonuçlarımı internette başka bir doktor ile paylaştım o da sorun yok dedi
    yine de çocuğum olmuyor dersen bitkisel ilaçlar reçete ederim dedi

gerçektende sorun olmadığını gördüm
  • Kitleye benzer bisey varmış gibi hissediyorsan varikosel olabilir. Ufak biseyde olabilir randevu al

• Ben şuan evde yatıyorum..tüm erkek arkadaşları uyarıyorum..testiste büyüme.varsa acil urologa gidin...benim sağ tarafı aldilar..testis kanseri şüphesi..pataloji sonucu bekleniyor..inşallah kötü bişey çıkmaz..bu aralar testis kanseri çok yayginlasti.dikkat edin arkadaşlar.

• karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Hocam hastanelerde ne acil durumlu hastalar var simdi bide Ertesi gune kesilecek bi agriysa bosu bosuna fazlalik yapmayayim dedim tabi ama persembe cuma gibi gecmezse gitmeyi dusunuyorum.

• dostum öncelikle panik yapma büyük ihtimalle sıkışmaya bağlı veya scrotumun içinde bazen dans edip hareket etmesinden vb durumlardan ortaya çıkar. Sıcak suda bi süre beklet damarlar açılsın süzülsün biraz torba düzelecektir rahatlayacaktır. Birde torbada kıl tıraşını yeni yapmışsan kıl dönmesi kontrolü yapabilirmisin ?

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Çocuğunuz oldu mu sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: jokerzalim

Hocam normalde siddetsiz ve daha 2 gun oldu diye Bende oyle dedimde yorumlardan sonra psikolojikmen siddetlenmeye basladi :)

Arkadaşta demiş çok malum yapınca da ağrıyor.Varikosel vs. diyorlar onun ağrısı şiddetli olur duramazsın.Öyle birşey değilse korkma.

• Hocam siddetsiz agridan duramasam hastaneye kosarim tabikide. Sicak uygulama yaptim oglene Gore daha rahatladim. Sanirim gunluk 90 dakka civari pantolon ve dad boxerla yurumem hergun yuzustu yatmam vb. Cok sikistirdi o bolgeyi sanirim idrar yapma goruntu yapi bi gariplik yok. Sicak uygulayinca geciyo gibi belki bi usutmede olabilir sanki sanirim

• Testisler bazen ters döndüğü için ağrıyor bunun nedeni onu besleyen damarlar ve sinirler alta sıkışıyor.Belli bir süre bunlar canlı kalıyorlar siz bu sırada bahsettiğiniz ağrıları hissediyorsunuz. (Bu safhada doktora giderseniz basit bir el hamlesiyle düzeltir).Ancak bir dönemden sonra artık testislerin ağırlığına dayanamayıp yavaş yavaş özelliklerini yitiriyorlar.Bu safhada ise ameliyat gerekiyor.Eğer halla gitmezseniz günden güne geri dönüşümsüz ana sperm hücrelieri bir bir ölüyor :(

• MolalEkolog. M kullanıcısına yanıt
    Hocam siddetli degil ama bu agri hafif bir sızı seklinde oyle birseyin siddetli olmasi gerekirmi

• Belki hicbisey yok ama dusunceler kafama takildi artik hayatim durdu o mu bu mu elime sol testiste damar bezelye gibi bisey geldi en iyisi yarin doktora gideym sonuclarida sizlere yszaym hayirlisiyla bisey cikmaz insallah.

• jokerzalim J kullanıcısına yanıt
    Ya tesislerine dokun 1 eline pürtüklü yumuşacık hassas bir his veren bir çıkıntı geliyorsa sorun yok

Geçenlerde hiç dar bir şey giyindin mi ?

Hocam bu sol taraftar boyle damar gibi yumusak bi cikinti var suphelendim dedigim gibi hastalık hastasiyimdir kanser olabilirim diye yarin randevu aldin 09.20 ye bakalim.

Ayrica dar bi boxer giymistim baski uygulayici sekilde spor ve uyku olmustu o bolgeye ama dedim isi saglama alalim

Kist sandin demi :D

Orası da testis dostum sıkıntı yok :)

TESTISLERDEKI AGRI!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: MolalEkolog.

Testisler bazen ters döndüğü için ağrıyor bunun nedeni onu besleyen damarlar ve sinirler alta sıkışıyor.Belli bir süre bunlar canlı kalıyorlar siz bu sırada bahsettiğiniz ağrıları hissediyorsunuz. (Bu safhada doktora giderseniz basit bir el hamlesiyle düzeltir).Ancak bir dönemden sonra artık testislerin ağırlığına dayanamayıp yavaş yavaş özelliklerini yitiriyorlar.Bu safhada ise ameliyat gerekiyor.Eğer halla gitmezseniz günden güne geri dönüşümsüz ana sperm hücrelieri bir bir ölüyor :(

Hocam, benim soldaki daha ufak olanı çok gevşek duruyor yani her an ssaat yönünde dönecek gibi oluyor elleyince. Sağdaki öyle değil ama daha oturaklı.

Normal midir bu durum

Hocam arastirdim :) epididimit mi ne bisey var bu sol tarafta heraldi tam testisin solcaprazinda kaliyor sanki benimde tam orda bi bezelye gibi bisey var korktum yinede valla

• Boşal geçer kardeş sorun yok. Her erkekte olağan şey bu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.