Şimdi Ara

TESTİS ŞİŞMESİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş merhaba öncelikle konu ciddidir, dalga amaçlı açılmamıştır.

Sol testisim sağ testisimin 2-3katı kadar büyük. Elimle kontrol ettiğimde sağ testisim fasulye kadar. Sol testisim ceviz kadar. Belki cevizden azcik daha büyük. Ve sol testisim dış tarafı hafif yumuşak.

Doktora gitmekten korktuğum için konu açtım. Lutfen yardimci olun arkadaşlar aramızda bu olayı yaşayan gören duyan varsa yardımcı olsun lütfen. Her iki testistede ağrı yok.

Bodybuilding-Kickbox yapıyorum. Bunun bi etkisi varmıdır acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arno Dorian -- 9 Ocak 2015; 20:36:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• muayenede ağrı var mı
  • Nası yani hocam? Hastaneye gidemedim korkudan. Kendi elle yaptığım muaynede ağrı yok. Hergun kontrol eder oldum yav.

• Varikosel olmuşsun büyük ihtimalle...Ameliyat olman gerekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinav

Varikosel olmuşsun büyük ihtimalle...Ameliyat olman gerekiyor...

Tek çözüm ameliyatmi yav yaşım daha 18. Ayrica varikosel kesin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arno Dorian

quote:

İnternetten araştır etkileri ve resimlerine bak kendi durumunla karşılaştır...Benim bildiğim ilaç tedavisi yok ama araştır belki çıkmıştır bir şeyler...Yaşla ne alakası var bunun ? Çocuğun olmaz en önemlisi testo seviyesini de düşürür...Tabi emin olmak lazım kesin varikosel ise...Bekletme bir an önce çözümüne bak...önemli bir şey değil heyecan yapma...
  • quote:

quote:

quote:

İnternetten araştır etkileri ve resimlerine bak kendi durumunla karşılaştır...Benim bildiğim ilaç tedavisi yok ama araştır belki çıkmıştır bir şeyler...Yaşla ne alakası var bunun ? Çocuğun olmaz en önemlisi testo seviyesini de düşürür...Tabi emin olmak lazım kesin varikosel ise...Bekletme bir an önce çözümüne bak...önemli bir şey değil heyecan yapma...

Önemli birşey değil derken ? Hocam durup dururken içime kurrt düştü şimdi ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Varioksel gibi. En kisa surede doktora gorun. Ameliyati zor degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Hekim

Varioksel gibi. En kisa surede doktora gorun. Ameliyati zor degil

İçime kurt düştü valla ya. Hafaici devlet haftanesine gidiyim diyorum randevu alıp. Etek trasimida yapayim. Ama korkuttunuz hocam ya. Inşallah bisey çıkmaz :(
    Ameliyatı şartmi acaba ? Devlet haftanesinde kan örneği falan birsürü örnek istiycek. Bunlar ücretsizdi dimi bu arada .

• Arno Dorian kullanıcısına yanıt
    Varikosel olmuşsunuz. Ilerledikçe sonu kısırlığa varan hastalıktır. Hemen ameliyat olmalısınız, gecikmeye gemez. Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 10 Ocak 2015; 11:31:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Varikosel olmuşsunuz. Ilerledikçe sonu kısırlığa varan hastalıktır. Hemen ameliyat olmalısınız, gecikmeye gemez. Geçmiş olsun

Demeyin yav :S

Cuma gunune egitim ve arastirma hastanesi urolojiye randevu aldim ama korkuyorum nasil gidicem ya.

Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arno Dorian -- 10 Ocak 2015; 12:05:40 >
    Hastalıklar da korkunun neye faydası var. Hemen gidin hatta acile koşun. Keşke daha önceden gitseymişim demekten iyidir.

• quote:

Hastalıklar da korkunun neye faydası var. Hemen gidin hatta acile koşun. Keşke daha önceden gitseymişim demekten iyidir.

Acili bakima almislar diger hastaneler uzakta, arabada babamda. Cuma gunune randevu aldim egitim ve arastirma hastanesine uroloji bolumune. Doktor olarakta profesor Doktor vardi onu sectim. Cuma sabah 11v30da randevu. Tirsiyorum birazda. Avucliycak Doktor

Ya o değilde bizim doktorun yaninda falan hemsire falan yoktur insallah. Testis rontgeni isticekler sanirim orda falan ins bayan yoktur. Pantolonu indiremem öyle olursa :D şahlanır.

Googlede fotolarda gordum anal yolu ile parmak ile falan ne biliyim testise igne falan yapmislar igrendim tirstim insallah o tarz birsey olmaz yikarim o hastaneyi.

Doktor ne derse yapacaksın başka çare yok
  • quote:

Doktor ne derse yapacaksın başka çare yok

O doktoru oraya gomerim :D. Of ya içimde bi korku var

• quote:

quote:

Acili bakima almislar diger hastaneler uzakta, arabada babamda. Cuma gunune randevu aldim egitim ve arastirma hastanesine uroloji bolumune. Doktor olarakta profesor Doktor vardi onu sectim. Cuma sabah 11v30da randevu. Tirsiyorum birazda. Avucliycak Doktor

Ya o değilde bizim doktorun yaninda falan hemsire falan yoktur insallah. Testis rontgeni isticekler sanirim orda falan ins bayan yoktur. Pantolonu indiremem öyle olursa :D şahlanır.

Googlede fotolarda gordum anal yolu ile parmak ile falan ne biliyim testise igne falan yapmislar igrendim tirstim insallah o tarz birsey olmaz yikarim o hastaneyi.

Güldürdün bizi akşam akşam :) Merak etme doktor eldiveni geçirir eline bakar senin nevaleye varsa varikosel anlar zaten onun dışında belki filim ister...Kan tahlili yaptırır iltihabi bir durum olup olmadığını anlamak için...Analdan giriş prostatın varsa yapılıyor sende olmayacağına göre korkmana gerek yok :) Sağlık için bu kadar tutucu olmayın millet kolonoskopi yaptırıyor 5 metre hortum giriyor içine...Sağlıkta ayıp olmaz...Kafada biter bazı şeyler...

Arkadaşın dediği doğru adam kolonoskopi ile 10 metre kabloyu adama sokup içinde gezdiriyorlar

Korkma artık doktor senin toplarına bakar anlar zaten sıkıntı yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 10 Ocak 2015; 19:16:01 >
  • quote:

Arkadaşın dediği doğru adam kolonoskopi ile 10 metre kabloyu adama sokup içinde gezdiriyorlar

Korma artık doktor senin toplarına bakar anlar zaten sıkıntı yapma

İnşallah öyle olur. Hem vucut geliştirme hem kick box ile uğraşıyorum. 65kgyim. 85kg adamla dovustum bu kadar korkmadim yahu.

• Testis iltihabı falan birsürü sey var varikosel demissiniz hemen. Ayrica ben ilaç tedavisini tercih ederim hep :( ama ameliyat tek çözüm derlerse olucaz çare yok :(

Cuma günü hersey belli olucak inşallah allahın izniyle.

• Arkadaşım önce bir sakin ol; gömerim, yıkarım ne demek? Bu tür durumlar herkesin başına gelen şeyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.