Şimdi Ara

Teste para yetişmiyor + piyasada soru yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olum millet günde 500 600 soru çözdüm diyor sallıyormu anlamıyorum günde 250 300 çözdüm diyen var ik sorum var.

Bir konu hakkında bu kadar testi nasıl buluyorsunuz misal ben ygs tarih aldım 2 ayda işlediğimiz yere kadar 14 sorudan 20 test olsa 280 soru eder toplam ama er 280 soru çözdün bitti 3 günde çözdün 4.gün? arkadaşım her yeni soru için başka kaynakmı alıyorsunuz bu gün bir test kitabı 30 50 tl arası nasıl para yetiştiriyorsunuz ben 400 tl dershaneye para verdim ayda bir verdikleri 2 ayda soru bankası verdiler 1600 soru çözmüşüm sırf ondan ve 2 ayda konuyu anlaya anlaya anca çözmüşüm. Adama bakıyom e ben günde 300 500 arası çözüyom arkadasım teste nasıl para yetırıyosun piyasada bu kadar kaynak yok o yıl o yayın bı tane müfredat basar bir yıl boyunca her yere onu satar bu kadad soruyu nerden buluyorsunuz aklım almıyor parayo geçtim zaten piyasada 10 kaynak olsa baska yok nereye gıtsem o oluyor e sen nasıl günde 400 500 9 ayda 100 bin soru çözüyorsun anlamıyorum ki kafamı buluyorlar. parayıda geçtim kaynak yok piyasada okadad yayın evi bir kitap çıkarır bütün sene onu basar aynı kıtabı 2 3 kez alıp tekrar tekrarmı çözüyolar anlamıyomki.

• git uyu kardes gece gece milleti düşüneceğine yarın ne yapacağın düşün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.