Şimdi Ara

Test Uzmanları Bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekonomik bir aile arabası alacağız, aklımızda Seat İbiza var. İbiza'nın yakıt tüketim verileri eğer kağıt üzerindeki gibi ise cep yakar, (verileri aşağıya koyacağım) bir de olmazsa olmaz güvenlik sistemi ESP yok ... Bazı arkadaşlar güvenlik paketi dahil ederseniz ESP eklenebilir demişler fakat sitesinde göremedim.

Sizin görüşleriniz neler sınırımız 35 Bin lira, ESP güvenlik için şart, yakıt tüketimi benzinli olacağı için göz yumulası değerler olması tercihen daha iyi olur. Görüşleriniz ve önerileriniz benim için çok değerli çünkü aklımız çok karıştı ve hızlı bir karar vermemiz gerek.

Muharrem abi özellikle seni ekledim konuya, en yakın zamanda bir Seat test eden kişisin senin görüşlerin ve bilgin önemli.

Test Uzmanları Bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nz9 -- 26 Kasım 2022; 14:33:37 >

• Yakıt tüketim verileri kağıt üzerinde ki gibi haliyle cep yakacaksa hiç bulaşmayın, en az 1 litre daha fazla yakar çünkü gerçekte.
  • Suan yoldayim Porsche test ediyorum. Aksam guzel bir yazi yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Suan yoldayim Porsche test ediyorum. Aksam guzel bir yazi yazarim

Muharrem kardeşşş amann böyle tehlikeli oyunlar yapma altındaki porsche 4 tekerine bırakırsın insigniayı
  • quote:

Abi hızına yetişilmiyor bir dur da bizimle ilgilen
  • quote:

Valla helal olsun her segmentte her markada arac test ediyosun hocam, bi otomobil programi hazirlayip suncak kivama geldin :)

Aman dikkatli ol kaza bela olmasin porsche ile :)

• Arac bir sevdigim is adami abimin. Sorun yok yani kendisi forumda da uye ama fazla yazmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up Yardımlar bekleniyor ...
  • Aveo 1.3 ls Dizel modeline bakabilirsiniz. Bizde aile için aldık çok memnunuz tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete16

Aveo 1.3 ls Dizel modeline bakabilirsiniz. Bizde aile için aldık çok memnunuz tavsiye ederim.

Yakıt tüketimi hakkında da bilgi verir misiniz ?
  • quote:

Aveo 1.3 ls Dizel modeline bakabilirsiniz. Bizde aile için aldık çok memnunuz tavsiye ederim.

Biraz küçük kalmıyor mu? Aile için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

quote:

Yakıt tüketimi hakkında da bilgi verir misiniz ?

Yakıt tüketimi olarak araçta yol bilgisayarı yok kabaca hesap yapıyorum. 50 tl mazot ile 270-280 km arası yol gidiyorum, mazot bp ultimate.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersow126

quote:

4 kişilik bir aileyiz ailede çocuk yok olsa bile yeterli seviyede bagaj hacmine sahip.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mersow126

quote:

4 kişilik bir aileyiz ailede çocuk yok olsa bile yeterli seviyede bagaj hacmine sahip.

güle güle binin.
  • Üstadım eve yeni girebildim, biraz geç kaldım kusura bakma

Şimdi B segmentindeki araçlara bir bakalım.

Renault Clio, Seat İbiza, Chevrolet Aveo, Ford Fiesta, Peugeot 208

Bu araçların hepsi bütçene uygun motor ve donanım seçeneğine sahip.
    Seat İbiza 1.2 Tsi güzel bir motor ama tüketim anlamında biraz seni zorlayabilir, Fiesta tüketim anlamında biraz daha başarılıdır.
    Renault Clio için 0,9 Tce motor başarılı test ettim ama imkanın varsa 1.2 turbo 120 hp yi bekle derim.
    Chevrolet Aveo aralarında donanım olarak en uygun fiyata alabileceğin bir araç ama bu aracında sana dizelini tavsiye ederim ne yazık ki benzinlisi çok yakmıyor.
    Aralarında en masum duranı ise Peugeot 208. Bildiğin gibi bu model çok satılmıyor ve ellerinde kesin 2012 model araç vardır. Donanımlı bir dizelini uygun fiyattan alıp uzun süre keyifle binebilirsin, güzel bir araçtır.

Araç olarak sana

İbiza 1.2 Tsi
    Fiesta 1.0 Ecoboost
    208 1.4 hdi & 1.6 hdi
    Aveo 1.3 cdti modellerini tavsiye ederim. Bu araçları git test et, donanımlarını incele ve en uygun fiyatı al, ona göre karar vermende fayda var
    Bu saatte aklıma bunlar geldi. Daha iyi alternatif gelirse söylerim, senin kafana takılan birşey olursa ya da fikir gelirse yazarsın bildiklerimce yorumlarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.