Şimdi Ara

Test Sürüşünde Passat Kullanmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnanın muhteşem bir deneyim oldu.Aksaray gibi köhne bir yerde oturunca bir de buraya doğuş grubu taaa istanbullardan gelip stand kurunca haliyle merak kabardı.Hava sıcaktan kavrulurken arabanın sol koltuğuna geçtim kurcalamaya başladımZaten pekte ilgilenen yoktu sıcakta.Ordaki görevli abi yanıma oturdu ben tam kalkarken tuttu gel bi dolaşalım çok heveslisin herhalde dedi çok şaşırdım.Ehliyetim olmamasına rağmen çaktırmadım bu durumu Ya Allah verdik gazı biraz dolaştıktan sonra bıraktım.Heyecan doruktaydı sağlam bir deneyim oldu üstelik direksiyona sadece birkaç kez oturmama rağmen fire vermedim(otomatik vites zaten) Araba çok kalite ve çok rahat Allah sahibi olmayı nasip etsin herkese :)

• Aksaray bukadar geri kalmış bir şehir mi yahu?Ben İstanbulda passat görünce dönüp bakmıyorum.
  • ee sürekli istanbula yatırım üstüne yatırım olunca diğer şehirler gelişmez, hala istanbul un kuzeyine yeni şehir kurma sevdaları var, tüm ülkeyi istanbula sokup sonra da osmanlının son yıllarındaki gibi istanbul sınırlarına kadar ülkeyi bölüp küçültüp rahat edecekler
  • Evet çok iyi bi araç. Ama 90 bin civarı sanırsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel araç fakat Türkiye şartlarında parasını kesinlikle haketmiyen bi araç alternatifi bol yani
  • Ah ulan ah keşke kaza yapsaydın da görseydin ebenin damını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905_fanatik

İnanın muhteşem bir deneyim oldu.Aksaray gibi köhne bir yerde oturunca bir de buraya doğuş grubu taaa istanbullardan gelip stand kurunca haliyle merak kabardı.Hava sıcaktan kavrulurken arabanın sol koltuğuna geçtim kurcalamaya başladımZaten pekte ilgilenen yoktu sıcakta.Ordaki görevli abi yanıma oturdu ben tam kalkarken tuttu gel bi dolaşalım çok heveslisin herhalde dedi çok şaşırdım.Ehliyetim olmamasına rağmen çaktırmadım bu durumu Ya Allah verdik gazı biraz dolaştıktan sonra bıraktım.Heyecan doruktaydı sağlam bir deneyim oldu üstelik direksiyona sadece birkaç kez oturmama rağmen fire vermedim(otomatik vites zaten) Araba çok kalite ve çok rahat Allah sahibi olmayı nasip etsin herkese :)

Nevşehir'e ne zaman geleceklermiş sorsana dayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEST SÜRÜŞÜNDE KAZA YAPTIK
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunç*

Ah ulan ah keşke kaza yapsaydın da görseydin ebenin damını.

•  Test Sürüşünde Passat Kullanmak
  • Sende ona passat'saydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunç*

Ah ulan ah keşke kaza yapsaydın da görseydin ebenin damını.

arabayı kullanırken radyo açık değildi bende yusuf türküsünü çağırdım

ayrıca aksarayda öyle test sürüşü imkanı veren başka firma yok diğerleri şehrin dışına açmışlar bilerek kimsede gidip sürmüyor.Fiyat olarak bana da çok pahalı geldi ama içine baktığımızda wv tasarımı klasik sade.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905_fanatik -- 3 Haziran 2012; 8:59:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.