Şimdi Ara

Test sürüşü izlenimleri ---- 60 araç test edildi --:) (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.424
Cevap
82
Favori
292.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slmhzl
    haluk beyin ecoboost focus testini okudum ancak karşılaştırmalı yorum benim için çok daha faydalı ve geçerli. gaziantep bayisinde giulietta testi yaptım ancak zaman çok uygun değildi ve tam istediğim sürüşü gerçekleştiremedim. ecoboost.u ise hiç kullanmadım. kesinlikle benimde gönlüm giulietta.dan yana o görsel şölen yeter! ki multiair.da yılın ödüllü motoru.araç kesinlikle çok güzel bi konbinasyon. ancak yinede focusuda test etmek istiyorum. sizler guli testini ankara akotoda yaptınız sanırım.randevuya gerek oluyormu ayrıca yardımcı olan satış sorumlusu güzergahı uzatıyormu bu konuda katılarmı? tşk.ler...

Normalde her bayi randevu alarak gelmenizi istiyor ama direk gidince de yaptırıyorlar.

Benim gittiğim bayi yeni açılmış bir bayii ve test sürüşlerine başladıkları gün de dündü. Yani ilk test sürüşü gününde bile yoğunluğa rağmen randevusuz test sürüşü yapabildim. Randevu ile çalıştıklarını söylediklerinde siz arkanızı dönüp giderseniz yapamazsınız tabii ki ama ısrarcı olursanız yaparsınız. Zaten çoğu bayideki test sürüşü araçları boş boş yatıyor.

Test güzergahını çoğu danışman uzattırmıyor ama aynı güzergahta birden fazla tur attıran danışmanlar çokça çıkıyor. Hele bir de showroomdaki işlerden, telefon trafiğinden sıkıldıysa 3 tur falan da atarsınız; bu da yaklaşık 25 kilometrelik bir sürüş anlamına geliyor. Tabii test güzergahı daha kısa olan bayiiler de var ama çoğu bayiinin güzergahı ortalama 8 kilometre.

• Ha ha ha ha 5.35 de Megan RS yapıştırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: slmhzl

anil bey ve utku bey; giulietta testlerinizi takip ettim. ikinizde 170hp. multiair.dan çok etkilenmişsiniz.sadece motor değil görsel olarakta çok etkileyici bir cihaz giulietta...
    şunu merak ediyorum 1.4 multiair 170hp. ile focus ecoboost 180hp.nin motor ve sürüş dinamiklerini kıyaslayabilirmisiniz? giuliettanın 10n/m. focusunda 10 hp. avantajlı olduğunu düşünürsek hangisi bu avantajını daha canlı hissetiriyor?
    (not:utku bey giulietta diyecektir ancak ben yinede ecoboost.u kullandıysanız karşılaştırmanızı istiyorum)
    ayrıca aklıma takılan giulietta 250n/m. torku 2500d/d.de veriyor. focus ise 240n/m.torku 1600d/d.de veriyor. giuliettada bu 2500e kadar olan boşluk sorun oluyormu?
    tşk.ler...

Ben performans olarak focusu önde görüyorum. Focus gerçekten çok başarılı bi motora sahip ama giulietta kadar stabilize duramıyor yolda. focus yol tutuşu ve aktarımdan biraz kaybetsede yinede giulietta'dan azda olsa önde. Ama gel gelelim giulietta'nın artıları çok fazla. Bugün otomatik versiyonunuda test ettim. giulietta tam genç işi yakışıklı ve performans isteyenlerin arabası focusla o yüzden aralarında dağlar kadar fark var diye düşünüyorum. giulietta'nın havası bambaşka .

Bu arada tct sanzuman bana manueli arattı. Edc ye göre başarılı bi sanzuman olmuş bana göre ama giulietta o hissiyatını biraz kaybettirmiş. DNA modunda D moduna aldığında normalde aracın karakteristik özelliğinin değiştiğini resmen anlıyorsun. Ama otomatikte falan o yoktu. Yine de giulietta çok keyifli bi araç.

• Arkadaşlar merhaba. 1 senelik fluence kullanıcısı olarak önümde 2 seçenek var tamamen birbirinden farklı olarak, biri Latitude ( eğer 1.6 dci ler yakın zamanda gelirse tabi yoksa eleyeceğim latitudeyi ) Diğeri ise Kia Sportage :) Nissan Qashqai yi test etmişsiniz kaç kere herbiriniz ama şu Kia Sportage i bir de test etseniz keşke.. Ben işten fırsat bulamıyorum bir türlü aslında ben de test edebilirim ama belki benim gibi başkalarıda merak ediyordur en azından düşünenler için yararlı olacaktır

Test sürüşü izlenimleri ---- 60 araç test edildi --:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Evet, bugün Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 hp TCT test ettim. Daha önce düz vites kullanmıştım ama böyle kullanmamıştım.

Bu araba nasıl anlatılır bilmiyorum. Böyle bir keyif, böyle bir hissiyat bugüne kadar kullandığım hiçbir C segmenti araçta yoktu. Ben bugün C segmenti 4 kapılı bir otomobil değil, resmen spor bir otomobil kullandım.

O yüzden bu arabayı şurası iyiydi, şurası kötüydü diye anlatmayacağım. Bu araç başkaydı.

Beraber test sürüşüne çıktığım Fatih bey benden önce kullandı arabayı ve cidden arabaya çok hakimdi. İnanılmaz keyifli bir sürüş oldu.

170 gibi süratlerde Eskişehir yolunda hafif bir slalom yaptı ve araba inanılmaz kontrollüydü. Ümitköy köprüsünden Eskişehir yoluna inen yoncayı resmen yanlayarak indi. Dış-iç, dış-iç şeklinde döndü ve cidden direksiyona hakimiyeti çok iyiydi; araba da yardımcı oldu tabii ki.

Arabanın ve direksiyonun D modunda tepkileri çok iyiydi. Harikaydı ya.

170'lik motor ve şanzıman uyumu harika. Araba 200 kilometre hıza kadar soluksuz gidiyor ve nasıl o hıza çıktığı inanın anlamıyorsunuz.

Vitesleri sürekli redlineda yükselttim ve buna rağmen sarsıntı çok çok azdı.

Yoncalarda arabayı ben de zorladım ve spor araba sürüş hissini buralarda da aldım. Taş gibi direksiyonla o virajları almanın nasıl keyifli olduğu anlatılamaz. Merak eden ve pilotajına güvenen gidip kullansın bu kadar diyorum.

Yüksek süratlerdeki güven hissi çok yüksek. Hiçbir tedirginlik yaşamadım.

Test aracının koltukları da kırmızı deriydi ve arabanın içinde resmen görsel bir sölen vardı.

Yani işin özü bu araba buradan yazarar anlatılabilecek bir şey değil. Gidin, görün, aşık olun.

Son olarak da bu arabayı Focus, Astra, Golf vs. ile karşılaştırana gülerim. Hele bir de o arabaları galip ilan edene bir taraflarımla gülerim.

BMW 1.18i kullanana kadar benim için C segmenti bitmiştir.

canavarı test etmk için yarın da ben gideyim bari fatih in yanına
    her nekadar 1,3 dizel linea dan sonra nasıl bi his uyandıracağı belli olsada

• 3-4 defa gittim Sportage test aracı maalesef bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

3-4 defa gittim Sportage test aracı maalesef bulamadım.

Anladım teşekkürler. Bizim burada var aslında ama İnş. boş bi günümde gidebilirim ozaman artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Ha ha ha ha 5.35 de Megan RS yapıştırıyor

1:25'te de solda yolda kalmış bir (galiba) Opel Zafira var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 30 Kasım 2011; 23:27:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Ha ha ha ha 5.35 de Megan RS yapıştırıyor

1:25'te de solda yolda kalmış bir (galiba) Opel Zafira var.

Abi bozuk araba radarisin... Supersin :)))))

• Ben yarın gidiyim de bir daha kullanayım şu Giu'yu.
  • quote:

Ben yarın gidiyim de bir daha kullanayım şu Giu'yu.

İsim cikmazsa ben 3:45 te orda olcam. Haberlesiriz.
  • reserved
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

quote:

Ben yarın gidiyim de bir daha kullanayım şu Giu'yu.

İsim cikmazsa ben 3:45 te orda olcam. Haberlesiriz.

please call me :D

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 1 Aralık 2011; 17:25:24 >
  • quote:

Noldu niye dovunuyosun? :)) Biz de hala vakit bulup suremedik. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantoka -- 1 Aralık 2011; 17:32:25 >
  • Bugün Giulietta'ya aşık oldum, arabanın gidişine aşık oldum, yol tutuşuna aşık oldum, bi ara test sürüşüne eşlik eden hanımefendi "Merhaba ben Giulietta" diyecek zannettik. Çıldırdık lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 1 Aralık 2011; 18:31:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

quote:

Noldu niye dovunuyosun? :)) Biz de hala vakit bulup suremedik. :)

valla bi biz kaldık arda :D
  • Evet, öyle işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 1 Aralık 2011; 18:50:30 >
  • Görkem dagitmis kendini giu dan sonra
  • 70.000 lira dedi ya Dizel jetta fiyatına alabildiğin arabaya bak ya.

Arabanın kusur bulmak için kendimi parçaladım. Bir tek görüş açılarını sevmedim onun dışında hiç bişi yok. Gerçekten yapçak hiç bişi yok.
    Ben gidiyom
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.