Şimdi Ara

Test sürüşü izlenimleri ---- 60 araç test edildi --:) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.424
Cevap
82
Favori
296.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cinman dostum inşallah uzun yıllar keyifle binersin aracına.

Hangi şehirden aldın aracını ?

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Cinman dostum inşallah uzun yıllar keyifle binersin aracına.

Hangi şehirden aldın aracını ?

teşekkür ederim
    tekirdağ çorlu

Acaba cam filminiz Sonax Solar Master mı, değilse hangi marka taktırıyorsunuz, güneş geçirmeyenlerden mi diye sorsam ayıp etmiş olmam di mi???

Orijinalden alıntı: gorkemuse

D sınıfında f/p kralı...Fiyata bak yahu şaka gibi..Maşallah, maşallah!!!! 1.8 motoru test ederdim ama tatile gidiyorum, Haluk abimin dediğine göre de çok canlıymış..Bu araba alınmaz da ne alınır.

Acaba cam filminiz Sonax Solar Master mı, değilse hangi marka taktırıyorsunuz, güneş geçirmeyenlerden mi diye sorsam ayıp etmiş olmam di mi???

valla ben hiç anlamam ama
    toyota taktı
    kendi orjinal değil ise muhtemelen bir firma ile çalışıyro olmalılar
    bana ziebart dediler ama
    hangisi bilmiyorum
    bebek olduğu için cam filmi yanında ekstra olarak perdede taktırdık orjinal
    ben daha aracı inanın canlı bile görmedim daha :):)
    o kadar ilgisiz alakasızım
    şu anki aracaım da toyota corolla 2006 hatchback terra tam otomatik.araba kullanması vs bilmez idim.arkadaşıma para verdim o gitti aldı getirdi bana
    rengini bile bilmioyrdum o derece arabalar ile alakasız idim.hala çok ilgim yok.yeni yeni işte bebek ile hatchback arabaya sığamayınca büyük araba allaım dedim
    önce herkes gibi SUV almak istedim qashqai güzel geldi gözüme ama baktım araç sadece yüksek .iç hacmi tavan yüksekliği vs dar geldi
    honda crv güzel geldi ama 2.0 motor ve fiyat bizi aştı
    toyota rav4 alalım dedim ama baz modeline para yetti 73 bin tl o da sunroof suz vs almadık
    suv almak birde ilgi çekmek oluyor.ilgi çekmek istemedim
    sedan araba eşim hiç istemiyor aslında
    spor araba istiyro aslında
    alfa romea guiletta
    mazda 3
    gibi arabaları seviyor daha çok
    en sevmediği tip avensis tipi aslında
    toyota verso da güzel ama otomatik seçeneği yok bende inanın daha normal vites araba hayatımda kullanmadım.bilmioyrumda kullanmayı
    citroen markası çok güzel görünümü dizel otomatik 3008 vs var ama citroen hakkındaki arıza şikayet vs beni soğuttu
    fluence edc 1.5 cdi otomatik dizel güzel ama iç aksesuar mesafe vs çok basit geldi gözüme
    grand scenic içi en güzel en harika araç ama o da maalesef 1.6 motoru ile performans sıkıntısı yaşattığı yorumları ve renoult marka olması soğuttu beni
    aslında küçük bebek ailesi için en iyisi focus c-max gibi ama onunda otomatik vitesi yok ne yazık ki
    aslında seçenekler çok kısıtlı bütçe kısıtlı ise
    en iyisi jetta passat yada toyota alacaktık
    toyota yol sesini hissettirmemesi nedeni ile tercih ettik

• Ziebart ise Anti-UV olması yüksek ihtimal..Lütfen pratikteki performansını buraya yazın. Kullanan birisinden bilgi almam lazım...

Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Ziebart ise Anti-UV olması yüksek ihtimal..Lütfen pratikteki performansını buraya yazın. Kullanan birisinden bilgi almam lazım...

daha önceki toyota da ziebart vardı
    4 yıl kullandık
    çok memnunduk
    güneş ışığı engeli yok
    içerisi dışarıdan görünmüyor
    tek kötü tarafı akşam geri manevralarda maalesef arka cam da da film olduğu için geri görüş çok berbat oluyordu
    galiba bize takılan film en koyulardan
    hatchback araba olunca geri manevra arka camdan çok kolay oluyor
    bir kaç polis çevirmesinde ilginçtir polisler film olduğunu anlayamadı söktürmeden devam ettirdi
    ilginç geldi bize bu durumda

Orijinalden alıntı: cinman

quote:

Ziebart ise Anti-UV olması yüksek ihtimal..Lütfen pratikteki performansını buraya yazın. Kullanan birisinden bilgi almam lazım...

4 yıl kullandık
    çok memnunduk
    güneş ışığı engeli yok
    tek kötü tarafı akşam geri manevralarda maalesef arka cam da da film olduğu için geri görüş çok berbat oluyordu
    bir kaç polis çevirmesinde ilginçtir polisler film olduğunu anlayamadı söktürmeden devam ettirdi

400 liraya Anti-UV (güneş ışığı içeriye giriyor fakat aracın içi ısınmıyor) film olabilir diye düşündüm, umarım yanılmam.. Teoride çok çok rahat edilecek bir icat ama pratikte dediğim gibi birilerinin kullanım bilgisine ihtiyacım var.

Polis konusuna gelince; 1 numara film kullanırsanız ve araba beyaz ise zaten fark edilmiyor. En güzel örneği benim arabamın filmli modelleri, test edildi onaylandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 6 Temmuz 2011; 8:38:31 >

• quote:

quote:

quote:

4 yıl kullandık
    çok memnunduk
    güneş ışığı engeli yok

400 liraya Anti-UV (güneş ışığı içeriye giriyor fakat aracın içi ısınmıyor) film olabilir diye düşündüm, umarım yanılmam.. Teoride çok çok rahat edilecek bir icat ama pratikte dediğim gibi birilerinin kullanım bilgisine ihtiyacım var.

Polis konusuna gelince; 1 numara film kullanırsanız ve araba beyaz ise zaten fark edilmiyor. En güzel örneği benim arabamın filmli modelleri, test edildi onaylandı

şu anki ziebart maalesef ısınıyor
    çok ısı alıyor içine
    hamam gibi oluyor araç içi maalesef

• Sonax Solar-Master deneyebilirsiniz..400 liraya ön cam ve sunnroof hariç 5 cama uygulanıyor.. Bahsettiğim filmlerden, denemeye değer Yine ısınacaksa bence hiç taktırmayıp, bu versiyon filmi deneyin.

quote:

Sağolasın Cinman arkadaşım birgün denk gelir tanışırsak bir çayını içerim.
    Araç işi nasıl oldu?

araç avensis elegant extra 1.8 multidrive s kar beyazı yarın öğleden sonra teslim ediyorlar
    ekstra olarak : halojen far
    araç navigasyon kiti
    arka kamera
    park sensörü
    kromaj seti
    kaput koruma filmi
    boya koruma
    arka ve yan cam perdeleri
    cam filmleri
    kauçuk paspas
    iphone usb montaj kutusu
    cam rüzgarlıkları
    motor koruma
    kaput koruma
    tampon koruma
    far koruma
    ile beraber aldım

ekstra olarak halojen far nasıl oluyor? standartı değilmi zaten. mercekli bi xenon mu demek istediniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

quote:

Sağolasın Cinman arkadaşım birgün denk gelir tanışırsak bir çayını içerim.
    Araç işi nasıl oldu?

araç avensis elegant extra 1.8 multidrive s kar beyazı yarın öğleden sonra teslim ediyorlar
    ekstra olarak : halojen far
    araç navigasyon kiti
    arka kamera
    park sensörü
    kromaj seti
    kaput koruma filmi
    boya koruma
    arka ve yan cam perdeleri
    cam filmleri
    kauçuk paspas
    iphone usb montaj kutusu
    cam rüzgarlıkları
    motor koruma
    kaput koruma
    tampon koruma
    far koruma
    ile beraber aldım

ekstra olarak halojen far nasıl oluyor? standartı değilmi zaten. mercekli bi xenon mu demek istediniz acaba?

extralar altında sırası ile yazmak için di
    galiba noktalama işaret hatası yapmışım :)
    normal mercekli halojen far evet
    aslında bi-xenon istedim ama maalesef premium modelde olan bu sistem elegant için takmıyorlar
    normalde kapalı bir far sistemi dahilinde diyorlar tanesi 1800 euro dediler ama
    galiba henüz toyota servisler de farkında değiller
    bi-xenon far sisteminde mantık nedir acaba ?

• bi xenonda hem uzun hem kısa xenondur ve son dönemde viraj yönüne göre aydınlatma gibi özellikler var.

Pist dışında çok gerekli olmadıkça araçlarımı hızlı kullanmam ki bu da beni Captain Slow James May yapar.

Gerçi 83 bg'lik Jazz CVT hızlı kullanıma ne kadar uygun orası da ayrı ama. :)

Görkem Stig olur.

Arda da eski kartingciymiş zaten.

Janjan da Polosunu bağırtarak kullanmayı seviyor zaten.

Kemik kadro sağlam yani.

Aralarda konuk forumdaş ta aldık mı işlem tamam.

Sabit ve hareketli kamera işini de halledecek tanıdıklarım da var aslında.

Önce bizim testlerde bir standart tutturalim hele. :)

Haluk abi her ne kadar akışına bıraksam da, araba aldığımızda Ankara'ya gelip hem sizi ziyaret edeceğim hem de gapıştıracağım sizinle

• Coşkuncum çaktırmasaydin deşifre olmadığın için Stig için bir adayım da sendin ama bir de alıntı yapmışsın, iyice sarpa sardı işler. :)

Gerçi 500 le birlikte boy boy fotoların da mevcut forumda. :)

Sana araç alalım gerisi kolay.

Japon olursa Ankara kapışmasına katılır Görkemden tacı almaya çalışırsın.

Tabii önce bir Civic düz vitesle Anıl almazsa. :)

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • @Cinman, hayırlı olsun arkadaş... Şu an aracımı değiştirsem benim de aklımı .elen bir model.

Stig'in tek kolu güneşten yanan tır şoförü kuzeni.

• Stig mtig bilmem ama motorunu ortadan ikiye bölmek istediğiniz bir araç varsa ben onu seve seve yapabilirim

Orijinalden alıntı: ilker67

@Cinman, hayırlı olsun arkadaş... Şu an aracımı değiştirsem benim de aklımı .elen bir model.

teşekkür ederim
    bakalım aracı denemeden görmeden aldık
    haluk beye güvendim.benden daha iyi olduğu kesin araç belirleme de :)
    ayrıntıları yazarım diyecem ama daha önceden sadece tek bir araç kullandığım için pek objektif kıyas yapabilecek durumda da değilim :)

Orijinalden alıntı: ZSARA

Stig mtig bilmem ama motorunu ortadan ikiye bölmek istediğiniz bir araç varsa ben onu seve seve yapabilirim

Sanki bir tecrübe sezinler gibi oldum. :)

• Avensis inşallah yüzümü kara çıkartmaz yoksa cinman' ın yüzüne
    bakamam :)

Top Gear kariyeri de başlamadan biter. :)

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.