Şimdi Ara

Test Driver unlimited yarış başlamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Oyunda yeni araba alıp yarıs yerine gidiyorum Starta basıyorum fakat yarış başlamıyo Sadece etrafta geçen araçları gösteriyo. İşlemci p4 2.8 512 mb ddr ram ve g25 direksiyon ile oynamaya çalısıyorum fakat yarış bi türlü başlamıyo Ama oyunda donma problemi falan yok. Yani esc. tusuna bastıgımda menüye gidebiliyorum. Ne yapabilirim?? Şimdiden teşekkürler...

• Arkadaşım bilgisayarında hiç bir sorun yok sorun kullandığın ilaçta ilacını bir değiştir düzelecektir. ( işallah anlamışındır ne demek istediğimi )
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyline334

Merhaba arkadaslar Oyunda yeni araba alıp yarıs yerine gidiyorum Starta basıyorum fakat yarış başlamıyo Sadece etrafta geçen araçları gösteriyo. İşlemci p4 2.8 512 mb ddr ram ve g25 direksiyon ile oynamaya çalısıyorum fakat yarış bi türlü başlamıyo Ama oyunda donma problemi falan yok. Yani esc. tusuna bastıgımda menüye gidebiliyorum. Ne yapabilirim?? Şimdiden teşekkürler...

aynı sorun bende de var

talimatlarda yasuyu yükleyin falan demiş ama bende yasu dosyası yok (herhalde başka yerden alıntı yapmış)...Cracki var, onu kurulum dosyasına attım, sonra oyunu açınca serial istedi...talimatlardaki seriallardan biri girdim, onu kabul etti. araba kirayıp, ev sonra da araba satın aldıktan sonra, yarışın olduğu yere gidiyorum, single playerı seçiyorum ama yarış başlamıyor. karşıdan diğer araçları izliyorum...araba kullandığım bölümlerde HTU server (yanlış yazmış olabilirim)...onda sorun olduğuna dair kırmızı bir yazı beliriyor sol üst köşede...

Nasıl oyanayabilirim bu oyunu???

Edit: google'da arama yaparken buldum bu konuyu ve hemen yazdım bir şeyler...Oyun bölümü sanıyordum...şimdi farkettim teknik yardım bölümünde olduğunu...kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 20 Kasım 2007; 18:46:37 >

• euro klasörünü değiştirirseniz düzelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: woxed

euro klasörünü değiştirirseniz düzelir

şimdi çıktım oyundan bu yazıyı gördüm...evet sonradan farkettim...euro klasörünün içindeki klasörü, kurulumun yapıldığı euro klasörünün içine atmak gerekiyormuş

ilgilendiğin için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.