Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
24
Favori
56.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamlar ivory tower gibi cimri değil bundle içindeki arabaya bile test sürüşü yaptırıyor motorfest Y3pass almak yerine bu güzeli aldım.Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe 

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe

Motor ve egzoz seside farklı tabi 1:50 de durup camı açtıktan sonra arabanın sesinin şehirde yankılanmasını duyma olayıda yeni gibi geldi.

Solar Pass level 50 ödülü Vantage GT3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 28 Ocak 2026; 4:27:42 >

• Bu M4 ün tünelde cam açık sesi çok feciymiş normal M4 böyle değil.

Geceyi noktalama zamanı geldi.

Kirlenmek güzeldir bu arada.Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 28 Ocak 2026; 5:59:58 >

• Countach ile taksi görevi yaparken ilk defa hasta bir yolcu denk geldi gaza dokununca rahatsız oluyor arabada uçuyor hızı 45 e sabitleyip gittim sonlara doğru horlamaya başladı.

Taksi görevi için 500k iyi para.

Forzadan GR GT yi görüp duyduktan sonra benzer sesli birşey aradım tdu da en çok bunu benzettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Ocak 2026; 18:36:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Starborn kullanıcısına yanıt
    Event'i kaçırdım o gün, artık bir sonrakilere 🙄 bu arada harici vites kullananınız var mı? Debriyaj ile kullanırken şu ses gelme olayını kapatmayı çözemedim bir türkü, bir fikriniz var mı? 🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Artık sonrakilere ben dualsense ile birinci oldum klavye ile birkaç kez denedim 5sn falan geciktim direksiyonda nasıl olurdu acaba dedim tabi kolay olmadı birinci olmak 15-20 denemeden sonra birinciyi 40 milisaniye geçebildim. Solar pass da kasmış oldum bu eventlerde iyi ilerliyor.

Böyle bir event denk gelince bir yarış üstünde anlaşıp en iyi süremizi yapmaya çalışalım. Şuanki klasik arabalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 30 Ocak 2026; 2:57:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.