Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Online Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle test drive ile ilgili bir başka topik açıtığım içi özür dilerim ama bunu ana tdu topiğinde sormak istemedim önemli bir konu ve detaylı bir açıklama yapılırsa çok memnun olacağım. Oyunun orjinali elimde var ama online olarak oynayamıyorum bir türlü. Gamespyid ye üye oldum ve sonra tdu nun kendi sayfasına da üye oldum oradan register işlemi yapmaya çalıştığımda hep 'Your Gamespy profile is not registered in the TDU game' hatası alıyorum bir türlü olmuyor nerede hata yaptım anlamıyorum. Acaba oyunu online oynayan arkadaşlardan biri detaylı olarak bu işlemi anlatabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 5 Nisan 2007; 0:38:00 >

• Hoca Allah kolaylık versin yabancı forumlara felan baktınmı? Yada hernereden aldıysan orayada sorabilirsin aslında.
  • Saol dostum ya inşallah sorunu çözerim. Aldığım yerin oyun hakkında pek bilgisi yok Yabancı forumlara bakmadım ama burada oyunu online olarak oynayan arkadaşlar olduğu için en son çare bir topik açayım dedim inşallah detaylı bir şekilde anlatan bir arkadaş olur da online olarak oynayabilirim
  • Venom sen şimdi oyunu daha önce ilacı ile kırarak oynadığın için oraya girdiğin CD-Key registry'e kayıt oluyor ve oyunu eskisini uninstall edip orjinal DVD'den kurarken CD-key istememesi lazım. Oysa senin lisanslı key'i girmen gerekiyor bu yüzden sorun yaşıyor olabilirsin. Eğer lisanslı cd-key'i girdiysen bir diğer ihtimal TDU serverında olan bağlantı sorunları olabilir. Yani başka bir zaman denediğinde Gamespy'dan ID'ni kabul edebilir. Bu arada oyunu almışsın hayırlı uğurlu olsun, inş yakında ben de alırım...
  • Saol MaTaDoR aldık sonunda orjinali de bir de online olarak oynayabilseydim iyi olacaktı Bilgisayarıma format atmam gerekiyordu salı günü ve silip tekrar kurdum windowsu tdu i de temiz windowsta kurdum yani O nedenle cd key istememe gibi bir sorun olmadı ama şu gamespyid den aldığım üyeliği bir türlü td ın sitesinde register edemiyorum yukarıda yazdığım hata mesajını alıyorum inşallah online olarak oynayan bir arkadaş detaylı bir açıklama yaparda girerim Tabi sorun bende değil de serverlarda ise o zaman beklemekten başka çare yok

• ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA Bİ YARDIM EDİN OYUNA GİRERKEN BÖYLE BİŞEY DİYOR NE YAPMAM LAZIM NO DİYORUM OLMUYOR YES DİYORUM MASA ÜSTÜNE ATIP NONE DİYE BİR SAYFA AÇMAYA ÇALIŞIYOR AMA AÇILMIYOR.

Test Drive Unlimited Online Sorunu
  • Valla burada online oynamak istiyorsan bir update yapman gerektiğini söylüyor sen tek kişilik oyun oynayacaksan bu mesajı kale alma no deyip geç. Kendi oluşturduğun profil ile tek kişilik oyuna gir olmadı oyunu sil baştan kur internet de kapalı olsun bir profil oluştur ve new game e bas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Test Drive Unlimited 2 Club
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Online oynayan arkadaşlar sizden yardım bekliyorum, hala online olarak bağlanamadım bir püf noktası varda ben mi bilmiyorum yoksa serverlarda sorun mu var?
  • http://www.uk.atari.com/index.php?pg=form bu adresten Atari'ye durumu bir anlat istersen. Oyunun ID'sini de belirt mutlaka, belki TDU serverlarına kayıt edilememiştir senin ID. Eğer ingilizce olarak mesajı yazmakta zorlanırsan msn'deyim kardeş...
  • ya bende almayı düşünüyodum yarın orjinalini şimdi kıllandım

geçen hafta pes 6 aldım orjinal hiç sorunsuz online oynuyorum bunda sorun çıkarsa çok ağlarım ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

ya bende almayı düşünüyodum yarın orjinalini şimdi kıllandım

geçen hafta pes 6 aldım orjinal hiç sorunsuz online oynuyorum bunda sorun çıkarsa çok ağlarım ya

Aslında online oynayan arkadaşlar var ama ya ben bir şeyi eksik yaptım ya da sevrerlarla ilgili bir sorun var tam olarak bilemiyorum MaTaDoR arkadaşımızın yardımıyla atari ye mail yolladım bakalım ne cevap verecekler.
  • Selam Ben Bisey Sormak Istiyorum Benimps2 m Var Ama Online Oynayamiyorum Neyapmam Gerek Yardim Edermisiniz
  • Selam Arkadaslar Benim Ps2m Var Test Drive Unlimited Adli Oyun Oynuyorum Ama Tek Sorun Online Oluyo Olmuyo Degil Ama ONlineye Baglandikdan Sonra 2 sey cikiyor birincisi oyun icin nick alma 2.cisi de nikinle girme gibi! Ben Nik Aliyorum Daha Dorusu Almaya Calisiyorum. Ama Karsima Olumsuz Bisey Geliyor Lutfen Yardimci Olun Cok Can S1k1yor Bu Durum.Ps2 Kulanan arkadaslar Varsa Nasil Onlineye Balayacagimi Teker Teker yzsn rica. CEVABINIZI BEKLIYORUM
  • Emre akpolat arkadaşım sendeki sorunun aynısı bndede var evet desen none die bi sayfa acmaya calısıor ama görüntülenemiyor..hayır desen yine acilmior başa sarıyor yine acilmiyor..sen çözebildin mi? cözdüysen banada yardımcı olur musun???Lütfen ya delirecem yoksa ben!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.