yaw bana göre bu tarz oyun piyasada olmadığı için tektrar oynuyorum bu oyunu
gtr evo yükledi mama döndolaş be kardeşim
hep aynı şey sıktı 3 yarış sonra
ama bu oyundada düz yolda giderken trafik polis olmamasına rağmen ortada çarpıp başıma iş açması delirtmeye başladı beni
Beyler bişey sorcam oyunu abim indirdi.Yükledim yanlız bir sorum var oyun orjinal parayla almadım netten indirdi abim.Yolda giderken motosiklette var arabada var normal mesela en basitinden aklıma gelen şu örnek var bi tane adam gördüm adı falan sanırım Dan dı.adam arabayla gidiodu üstünde falanda 140 yard falan dior.Bunlar bilgisayarmı yoksa orjinal olma ihtimali varmı oyunun?
o isimler pc den ya orjinal değil yani
quote:
Orjinalden alıntı: alperbo
Beyler bişey sorcam oyunu abim indirdi.Yükledim yanlız bir sorum var oyun orjinal parayla almadım netten indirdi abim.Yolda giderken motosiklette var arabada var normal mesela en basitinden aklıma gelen şu örnek var bi tane adam gördüm adı falan sanırım Dan dı.adam arabayla gidiodu üstünde falanda 140 yard falan dior.Bunlar bilgisayarmı yoksa orjinal olma ihtimali varmı oyunun?
hocam onlar o sanal yarışçılar sanırım.ben de oynuyorum arada bir bu oyunu.ama sen o rakamları ayarlardan ''metric'' olarak değiştir sende şuan ''imperial'' olarak geçiyordur o.yani uzunluk,hız birimleri falan sende mil,yard.sen o ayarı değiştir ki m,km falan olsun
o giden elemanlara selektör yap enter tuşu ile sanırım sonra kapışın
Teşekkür ederim cevabın için ama selektörle korna yapıyorum adamlar onaylıyor race i.Fakat havadan(map) den kamera çıkıor ve ben ordan kendimize göre ayarlıoruz sanırım yolu mesela 1 mil sonraya geliorum ama olmuor bişey yazıor kabul etmior neden böle anlayamadım
2.oyundan hala haber yok dimi bu kadarda olmazki
güzel oyun
quote:
Orjinalden alıntı: seF[o]
venom800 oyun zaten C de kurulu ve harddiskte gram yer yok.Yani D ye atıp deneyemiyorum.177 sayfalık bi konuda bunun çözümünü bulmak zor olur.En iyisi boşvermekBu arada ilgin için teşekkür ederim
Teşekkür ederim cevabın için ama selektörle korna yapıyorum adamlar onaylıyor race i.Fakat havadan(map) den kamera çıkıor ve ben ordan kendimize göre ayarlıoruz sanırım yolu mesela 1 mil sonraya geliorum ama olmuor bişey yazıor kabul etmior neden böle anlayamadım
hocam onun da olayı sanırım şu ben de aynı durumu yaşamıştım o yarışlarda yani anlık yarışlarda bi mesafa sınırı var mesala 2 mil diye biliyorum yani 1 milden biraz daha öteye götür bi de şu durum çok önemli seçtiğin finish noktası kesinlikle yarışın başladığı yolun üzerinde olucak mesala ben bir yan yola koymuşum yanlışlıkla yarış oldu 38.7 km.gerçi lvl 3 modifiyeli enzo ile sorun yaşamadan bitirdim amaöyle işte yani iyi oyunlar
ya arkadaşlar bu ne ya
new game dedim eski save imin üstüne kaydetti başa döndüm napcam şimdi o kadar oynayıp pro olmuştum.?
yarışları hemen kazandıracak bi hile var mı arkadaşlar? bari çabuk çabuk atlatayım yarışları tekrar.. baştan oynanmazki :(
Grafiklere bak
arkadaşlar ben %100 save game indirdim,ancak seçemiyorum?yani continue diyorum ama benim eski hesap çıkıyor?Nasıl save'li oyuna geçebilirim?
quote:
Orjinalden alıntı: KubiPala
arkadaşlar ben %100 save game indirdim,ancak seçemiyorum?yani continue diyorum ama benim eski hesap çıkıyor?Nasıl save'li oyuna geçebilirim?
Save dosyasını atacağınız yerin uzantısını veriyorum. C:\Documents and Settings\Kullanıcı adınız\Belgelerim\Test Drive Unlimited\savegame eğer save i buradan başka bir yere attıysanız o zaman sorun yaşarsınız ama yok ben zaten buraya attım diyorsanız o zaman indirdiğiniz save dosyasında hata var demektir o nedenle açamıyorsunuzdur.
quote:
Orjinalden alıntı: venom800
quote:
Orjinalden alıntı: KubiPala
Save dosyasını atacağınız yerin uzantısını veriyorum. C:\Documents and Settings\Kullanıcı adınız\Belgelerim\Test Drive Unlimited\savegame eğer save i buradan başka bir yere attıysanız o zaman sorun yaşarsınız ama yok ben zaten buraya attım diyorsanız o zaman indirdiğiniz save dosyasında hata var demektir o nedenle açamıyorsunuzdur.
vistada C:\Documents and Settings\ kısmını bulamıyorum,yardımcı olurmusnuz
Korsanı vardı % 60 lara gelmiştim laptopa format atmak zorunda kaldım.
Dedim bi daha yüklersem orjinal yükleyim bari.Hem online gezeriz felan.AralGame den 30 TL alıcam.
Arkadaşlar MegaPaket İstanbulda nerde satılıyor ?
Bu arada arkadaşlara katılıyorum TDU 2 çıksa bile bu oyun hala oynanır olacaktır.
@KubiPala ben Windows Xp Sp3 kullanıyorum o nedenle Vista'da TDU nun save dosyasına nasıl ulaşacağını bilemiyorum. Oyunu Vista'da oynayan arkadaşlara sesleniyorum rica etsem TDU nun save dosyalarının yerini söyler misiniz?
@EagleForever oyunun orjinalini alma niyetinde olmanıza çok sevindim. Aldıktan sonra bana haber verirseniz toplu bir gezi ayarlarım hepbirlikte gezeriz Mega araç paketini elden satın alamıyorsunuz malesef. TDU nun resmi sitesine girmeniz lazım bunun için. Hatta ben size linki vereyimhttps://buy.metaboli.com/vnt/choixpaiement.html?partenaire=15&id_titre=507&affilie= bende buradan satın aldım
yaz gelsede alsam orjinal g25 imle yollara dökülsem ah öss!!!
Az önce biraz forumlarda dolaştım ve acayip bir şekilde TDU oynayasım geldi. İçimden bir ses oyunu tekrar kurup Miami'nin asfaltlarını süpürmemi söylüyor ama önce Megapack almam lazım.
En kısa zamanda alıp tekrar aranıza katılacağım. Bu arada ben sOnicuLatrix, hatırlayan vardır belki