Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
615.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar lütfen yardim edin. dediginiz offline TDu2 indirdim malum yerden.
    sonra oyuna tıklıyorum Serial yeri açılıyor Next vs. 500mb lık update yaptık boşu boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

arkadaslar lütfen yardim edin. dediginiz offline TDu2 indirdim malum yerden.
    sonra oyuna tıklıyorum Serial yeri açılıyor Next vs. 500mb lık update yaptık boşu boşuna

update yaptıysan oyuna giremezsin oyunu kaldır yeniden kur sadece exe sinden oyuna gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

arkadaslar lütfen yardim edin. dediginiz offline TDu2 indirdim malum yerden.

update yaptıysan oyuna giremezsin oyunu kaldır yeniden kur sadece exe sinden oyuna gir

sildim tekrar kuruyorum. çince sanırım dil.
    Yanlız bu seferde oyuna tıkladım girdi sağda loading işareti dönüyordu.
    Sonra oyun kapandı işte hata raporu falan. Closed the program yazdi. neden acba?
  • bu hatanin cozumu nedir arkadaslar?

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]
  • quote:

offline oynayan arkadaşlar para sorununu çözmeniz için içinde para olan savegame uploadladım

buradan indirin

rar ın içinden savegame klasörünü çıkartın Belgelerim\Eden Games\Test Drive Unlimited 2 Beta içindeki savegame ile değiştirin

Çok teşekkürler çok iyi oldu.
    Yalnız bir problem var garaja girerken, araba satılan yere girerken falan siyah yükleme ekranında kalıyor alt f4 yapıp tekrar girdiğinde girmiş oluyor böyle bi problem var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

offline oynayan arkadaşlar para sorununu çözmeniz için içinde para olan savegame uploadladım

buradan indirin

rar ın içinden savegame klasörünü çıkartın Belgelerim\Eden Games\Test Drive Unlimited 2 Beta içindeki savegame ile değiştirin

Çok teşekkürler çok iyi oldu.
    Yalnız bir problem var garaja girerken, araba satılan yere girerken falan siyah yükleme ekranında kalıyor alt f4 yapıp tekrar girdiğinde girmiş oluyor böyle bi problem var.

evet bazen takılıyor ama fakir fukara gezmekten iyidir

• Arkadaşlar offline olan oyunu indirmiştim. Üstüne update'ide yaptım. Update'i yapmadan önce 'TestDrive2.exe' nin backupını almıştım. Update yaptıktan sonra yeniden eski exeyi kopyaladım. Sorun olmadan oynuyorum şu anda. Updatesiz haline göre sanki daha iyi oldu ama tam olarak bilmiyorum.

Birde update yaptıktan sonra toprak yola girince yavaşlamaya başladı. Online olarak giren (serial ile) arkadaşlarda böyle birşey var mı acaba?

@.:Romeo_Redline:.

Save için teşekkürler hemen deniyorum,

DÜZENLEME:

Savegame'i attıktan sonra araba değişti. Araba geri geri gidiyor ama ileri gitmiyor Updateden oldu heralde. Arabayı değiştirmeyi denicem. Bakalım ne olacak.

DÜZENLEME2:

Garajda olan bütün arabalarda durum böyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 26 Eylül 2010; 21:22:41 >

• sonunda cözdüm sorunu. Uyumluluktan XP Sp3 olarak acip Yönetici konumunda calistirdim düzeldi.

yanliz maps de sadece binalar var. ve bos bos dolasiyorum. herhangi car garage veya my home. yok. betadanmı bu ?
  • Arkadaşlar oyunda dinamik hava koşulları var mı?

YAĞMUR KAR vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Arkadaşlar offline olan oyunu indirmiştim. Üstüne update'ide yaptım. Update'i yapmadan önce 'TestDrive2.exe' nin backupını almıştım. Update yaptıktan sonra yeniden eski exeyi kopyaladım. Sorun olmadan oynuyorum şu anda. Updatesiz haline göre sanki daha iyi oldu ama tam olarak bilmiyorum.

Birde update yaptıktan sonra toprak yola girince yavaşlamaya başladı. Online olarak giren (serial ile) arkadaşlarda böyle birşey var mı acaba?

@.:Romeo_Redline:.

Save için teşekkürler hemen deniyorum,

DÜZENLEME:

Savegame'i attıktan sonra araba değişti. Araba geri geri gidiyor ama ileri gitmiyor Updateden oldu heralde. Arabayı değiştirmeyi denicem. Bakalım ne olacak.

DÜZENLEME2:

Garajda olan bütün arabalarda durum böyle..

ona da bir çözüm buldum vitesi sequential yapın biraz takılır gibi oluyor ama sonradan gitmeye başlıyor araba tabi vitesi elle değiştirmek gerekiyor

• Sağol kardeşim.

Anlamadım ya. Tuhaf bi oyun. Vites muhabbetini değiştirme şeyini aradım aradım bulamadım. Sonra baktım araba gidiyo. İlginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 26 Eylül 2010; 22:41:42 >
  • Arkadaşın savede bende sorun yok otomatik viteste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

Arkadaşlar oyunda dinamik hava koşulları var mı?

YAĞMUR KAR vs vs

Gece-gündüz dönüşümü ve yağmur var.
  • Sorun update'i yaptıktan sonra oluyor. Siz yaptınız mı?
  • ben yapmadım update
  • arkadaşlar lütfen yardım.

offline olanı indirdim verdiğiniz linkten. oyunu kurdum. tdu2 exe ye tıklıyorum siyah bir pencere açılır gibi oluyor hemen geri gidiyor bir şey açılmıyor. launchere tıklarsam hemen update yapıyor bende geri çıkıyorum.

neden böyle?
  • arkadaşlar kayıt oldum betaya ama key felan gelmedi bende boş yere kurmayım dedim. Alternatif tıp bunada bi çözüm buldumu acaba ? Keysiz girebiliyormuyuz oyuna bi denemek istedik ama kaldık böyle :)
  • Bugün 15:00-19:00 saatleri arasında playtest var.

quote:

Monday - September 27th - 5AM to 9AM PDT (12:00 to 16:00 GMT)

Please join us for a short playtest. We will doing a few more of these short playtests to try and isolate some of the bugs we've been seeing during the Beta. Please help us out by logging in during these times.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawice

arkadaşlar kayıt oldum betaya ama key felan gelmedi bende boş yere kurmayım dedim. Alternatif tıp bunada bi çözüm buldumu acaba ? Keysiz girebiliyormuyuz oyuna bi denemek istedik ama kaldık böyle :)

Bi önceki sayfalara bak istersen.
  • Yahu bu güncellemeden sonra oyun saçmaladı frene basıyorum araç hızını 2 katına katlıyor böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.